נכתב במקור על ידי
you may call me V
השתחלתי לחיי חברה בידיעה ברורה למה אני נכנס.
הייתי מודע לסיכונים כמו כולם, יודע רק את מה שרוצים שנדע, מבין רק את הגלוי, ומחפש רק את מה שרוצה לדעת.
כל השאר נשאר סודי בטרם נראה.
אדם פשוט כמוני בסך הכל מחפש דרך נכונה. המון מסעות, דרכים, ציטוטים, מנטרות, מעשים, והרגלים שאתה מבצע ביום יום.
אנשים אחרים, האם הם פשוטים כמוני?
שיחות רבות עם בני אדם שונים הובילו אותי להבנה שלכל אדם יש אדיאולוגיה לאיך חייו אמורים להיראות.
החכמים סיפרו לי במילים מעטות וחכמות את השתלשלות חייהם העתידים, ואת משפט "הלימודים הם בשבילך" המכונה בשבילם מבוא לכסף רב, שיביא להם את רמת החיים שהם דורשים.
הרוב האחר סיפר לי על הטיול אחרי צבא, ועל למידת המקצוע שהם ילמדו אחריו, את המקצוע שהם אוהבים, שאמנם לא שואף להוות מקום למאגרי כסף, אבל אכן יביא להם את אושרם.
בני אדם שונים ומשונים. הם יפים כל אחד בדרכו, אדיאולוגיות שונות, צמתי דרכים העומדים בפני כולם, בחירות מרובות, וכל כך הרבה שוני.
אם נדבר רק רגע על העולם שלי, הוא מתחלק לשני חלקים:
1) עולם האהבה, הכושר, והערכים שאני מאמין בהם על בני אדם.
החלק השני בעולם שלי - הוא העבודה שתאפשר לי רמת חיים כמו שאני דורש.
אני צריך לבחור. אני לא יכול לחכות שמישהו יצית את הלהבה שבי, אני צריך להיות המצית עצמו.
זה אומר לקבל החלטה, ולעמוד בה. כל כך הרבה מכשולים יעמדו בדרך להחלטה הזאת, וזה אומר שצריך להאמין במה שאתה רוצה. לדעת שבאמת אתה רוצה אותו.
מה עוד הבנתי? שלא חסר דברים שיכולים להפוך אותך למאושר.
היציאה הכי קטנה מהבית מהווה בשבילי את אחת ההנאות הגדולות ביותר שיש. אני טיפוס של העולם הגשמי. מחשבים לא מדברים אליי יותר מדיי, פרט לכתיבה שהיא מטרת שיתוף.
נחזור לענייננו.
אם אתה הקורא, קורא לדוגמא את מה שכתוב פה. האם באמת אתה מפנים מה הם חייך?
אתה חושב על היום היום, מחלק את ה-12 שעות שאתה ער, וחושב מה עשית בהם. - באמת מילאת אותם בבניית דרך לחיים שאתה דורש?
אל תיתן תשובה, תיצור אותה מעכשיו.
פעם מישהו אמר לי "עשה משהו במשך 21 יום, והוא יהפוך להרגל". - לצערי זה גם כלפי דברים רעים.
אם היית סמרטוט של מישהו במשך 21 יום, אתה תרגיש שזה חלק ממך.
אם היית שליט במשך 21 יום, אתה תרגיש שזה חלק ממך.
הכל מחולק לשניים, להכל יש שני צדדים.
אני לא יודע אם אני צודק, אבל אני עושה משהו לפחות לגבי זה.
אני לא נותן למחשבות לעצור אותי, אלא רק לחזק אותי. אני הכוח של עצמי אז אני עושה את מה שצריך.
"קשה יותר ויותר להאמין שהמצב ישתפר.
טבעתי במשך יותר מדיי זמן בכדי להאמין שהגאות תחלוף.
חייתי חיים קשים מכדי שאאמין שמעכשיו יוקל לי.
אני עוד מנסה לנער מעליי את הכאב מהלקחים שלמדתי."
העבר שלי ידחק, והעתיד שלי יבנה. אם לא, אתם תדעו שנכשלתי בעודי מנסה.