קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 20:30
  2. כמה דברים מעניינים על טריפל אייץ'
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 22:23
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 13:22
  4. מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של אגדת גוקו 4?
    על ידי P1oneer` בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 07:37
  5. קבלו תמונה של טריפל איץ(איזה קבב!)
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 14:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

טריפל H - אגדת הHIAC

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ברירת מחדל טריפל H - אגדת הHIAC

טריפל H | פרומו לפרק 8 | "טריפל H - אגדת הHIAC" | קריאה נעימה !!

מתוך חדר חשוך ולא מוכר נשמעו המילים הבאות...

כמה צפוי ! נשמע קול מוכר וגבוה.

הרי זה היה ברור שדווקא הוא ינצח ! נשמע שוב אותו קול.

לאט , לאט ניתן להבחין בדמות גבוה וחסונה ושרירית. לאחר כמה שניות ניתן להבין שזהו טריפל H.

כמה ימים לאחר שחספתי את סודו של הקברן הוא ממשיך במעשיו השפלים.
    זה היה ברור שהוא ימשיך כך , אחרי הכול , מה הוא לא היה עושה בשביל פרסום.

טריפל H קם מהכיסא הקטן שעליו ישב והוא מתחיל ללכת בחדר.

הקברן שוב פעם "קנה" את הקרב , תראו מה בן אדם מוכן לעשות בשביל לנצח !

טריפל H עוצר במקום.

לאחר פרק 7 הנהלת AWL פרסמה את הקארד לפרק 8. ראיתי שאני נפגש שוב מול הקברן והפעם בקרב HIAC. אך , ברגע שהקברן ראה את פרסום הקארד הוא החליט לבטל את הקרב. הוא הבין שהפעם זה יהיה הסוף שלו. הוא לא רצה להיכנס איתי לתא כלוב אכזרי במיוחד , כאשר אין לו לאן לברוח. ההנהלה החליטה לשים לי את ג'ון סינה. ג'ון סינה ? זהו המתאבק הטוב ביותר שמצאתם לשים נגדי ? ג'ון סינה ? הבנתי שעוד פעם ההנהלה החליטה לפטר את הכותבים הטובים. אז הפעם אני אפגש מול ג'ון סינה בקרב הHIAC. סינה , אני מקווה שלא תברח כמו נקבה ותעמוד מולי , כמו גבר ואני אראה לך מהי האבקות אמתית. הקריירה שלך מזכירה לי את הקריירה של הקברן. שניכם הייתם הטובים ביותר. ששניכם הייתם בארגון אף אחד לא שם לב לכישרונות האמתיים. זכית בעשרות תארים תוך כמה שנים. הגיע הזמן שמישהו ישים אותך במקום הראוי לך. הגיע הזמן לשחק את המשחק !

טריפל H עוזב את החדר בעצבים.

אגדת HIAC

קרב הHIAC. קרב אכזרי , קרב מפחיד וקרב שיכול לגרום להריסת הקריירה שלך. זהו קרב שנועד לאנשים אמיצים לסגור את החשבונות בניהם. הפעם , סגירת החשבונות תערך בין ג'ון סינה לHHH. רבים השוו בין השניים. תמיד השניים ניסו להתחבב ע"י. תמיד הם רצו לגנוב את ההופעה ותמיד הם רצו להיות האלופים הראשיים. בפרק 8 הקרוב השניים יפגשו בקרב HIAC. רק אחד מהם יצא כמנצח. אם נעיף מבט על העבר שלהם בקרבות הHIAC נבין מיהו המנצח בקרב.

טריפל Hטריפל H השתתף בקרבות HIAC 8 פעמים מתוכם הוא זכה ב6 קרבות. HHH שבר את שיא הניצחונות בקרב הHIAC.
    ג'ון סינה – ג'ון סינה השתתף ב2 קרבות HIAC ובהם הפסיד.

טריפל H הביס את קקטוס ג'ק , כריס ג'ריקו , קווין נאש , שון מייקלס , וינס מקמהן , שיין מקמהן , ביג שואו , קודי רודס וטד דיבאסי בקרבות הHIAC .
    ג'ון סינה הפסיד לרנדי אורטון בקרב הראשון ואילו בשני לאלברטו דל ריו (שניצח גם את CM פאנק)
    שום דבר לא ישתנה בפרק 8. בפרק 8 המלך ינצח. בפרק 8 הגיימר ישחק את המשחק ובמילים אחרות:
    "ג'ון סינה , ברוך הבא למגרש המשחקים של טריפל H !"

אולם בורנאס:

צבעי הכחול צובעים את האולם כולו ואת הקהל הנרגש שהגיע לעוד תוכנית של האבקות מבית היוצר AWL. כל אוהד מרים את השלט שלו. צרחות נשמעות ברחבי האולם , פופים רבים והכול לקראת תחילתה של התוכנית. הפתיח של AWL נשמע ברחבי האולם והפופים רק עולים וגוברים.

המנגינה של טריפל H נשמעת ברחבי האולם. הקהל מגיב בפופים מטורפים. כולם מחכים להגעתו של מלך האבקות , HHH. צאנטים של שמו נשמעים ברחבי האולם. טריפל H נכנס לאולם עם חולצה של "אמפרית המלכים". HHH עוצר ברמפה. הוא מסתכל על הקהל שהגיע לאולם. לאחר 6 שניות הוא ממשיך לצעוד לעבר הזירה. טריפל H מחלק כיפים לקהל. טריפל H לוקח לגימה מהבקבוק שלו והוא זורק את הבקבוק לקהל. טריפל H עולה לזירה וראשו מושפל מטה. לאחר 8 שניות הוא מרים את ראשו ויורק את המים שבפיו לאוויר. טריפל H נכנס לזירה והפופים עולים. טריפל H לוקח מיק' ולאחר שהתגובות נרגעות הוא מצמיד את המיק' לפיו והוא מתחיל לדבר.

{טריפל H }

"הצפוי ביותר התרחש. אנדרטייקר הדהים את העולם בעוד ניצחון שלו. והפעם , עלי. טייקר השתמש בקשרים שלו עם ההנהלה וניצח אותי בעזרת ההנהלה בלבד ! טייקר , אני הגעתי לכאן כדי לפתוח דף חדש. אתה הגעת לכאן כדי להמשיך בניצחונות שלך כתוצאת שוחד או איומים. אבל טייקר , הגיע הזמן שמישהו יעצור זאת. ההנהלה הבינה את דעתי ואת רצוני והיא נתנה לי עוד קרב נגדך. ההנהלה נתנה לי קרב נגדך בפרק 8. והפעם לא סתם קרב , הפעם אנו נפגש בקרב HIAC. ברגע שאני שמעתי את זה אני שמחתי. שמחתי כי ידעתי שהפעם אני אוכל להביס אותך ! ברגע שאתה שמעת את זה ביקשת לא להילחם בפרק 8. אנדרטייקר , אתה ברחת מעוד קרב ביננו. אתה לא רצית להפסיד. טייקר , עשית החלטה נבונה. ההנהלה כיבדה אותך ונתנה לך חופש. ולי , לי הם נתנו את ג'ון סינה. לא מספיק דברתי עליך טייקר ועל הניצחונות המשעממים שלך ההנהלה הביאה לי את הסופרמן הראשי ? אתם חושבים שאני קורבן של סופרמנים ? אז אם חשבת זאת לרגע כנראה לעולם לא צפיתם בקרבות שלי. אם חשבתם זאת לרגע אז אולי לקחו את המוח שלכם באותו רגע לניסוי מדעי. נתתם לי את ג'ון סינה וטענתם שזהו רק קרב החימום שלי. תנו לי לבשר לכם משהו. בפרק 8 ג'ון סינה הולך להפסיד לגיימר הראשי. לאחר פרק 8 אני כבר אחפש את טייקר בדרכים שלי ואני אסגור איתו את העסק. ג'ון סינה , הקרב הזה מחזיר אותי אחורה. בפעם האחרונה שנפגשנו אני ניצחתי אותך והגנתי על אליפות הWWE שלי. אני כמובן מדבר על "לילה של אלופים 2008". באירוע הזה הקהל הבין שיש מישהו שכן יכול לגבור על ג'ון סינה. ואתה יודע מה סינה ? לאחר הקרב הזה אני גברתי על אדג' , רנדי אורטון , הלאגסי , קאלי הענק , ג'ף ארדי ועוד המון מתאבקים שחשבו שהם יכולים לגבור עלי והם גילו שלא. רבים התאכזבו כאשר הם גילו שאני יותר טוב מהם. את הקרב הזה קבעו כדי שאני יזכיר זאת גם לך ג'וני בוי. אתה בסך הכול נער שלקח אותי כמודל לחיקוי וניסה להתעלות עלי. אך ג'ון , לא הצלחת , וגם לעולם לא תצליח. לעולם לא תצליח להביס את הגיימר הגדול. ג'ון סינה , לא נותר לי , אלא לברך אותך ! ג'ון סינה , ברוך הבא למגרש המשחקים של טריפל H"

טריפל H זרק את המיק' ועזב את הזירה לקולות הפופים. הוא עזב את האולם וידע שהוא אמר את המילה האחרונה.

נערך לאחרונה על ידי w-w-e; 23-03-2012 בשעה 20:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

נועם ממש אהבתי את הרעיון של הפרומו בהצלחה!

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

תודה ויש בעיה בשורות , אשמח אם מישהו יוכל לסדר (המנהלים)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,486 | הודעות: 8,174,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect