קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני יכול לשפר את המאזן הכספי שלי???
    על ידי talbarda6 בפורום Football Manager
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-02-2011, 13:50
  2. איך אני משנה את הכינוי שלי באתר? (שם המשתמש)
    על ידי babilan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 13:26
  3. [שאלה]איך אני שם סיסמא למחשב שלי ?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:05
  4. איך כראי לי לקרוא לכלב שלי?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 06:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

איך לשפר את המעגל החברתי שלי ולהגיע לאנשים החזקים באמת ???

ברירת מחדל איך לשפר את המעגל החברתי שלי ולהגיע לאנשים החזקים באמת ???

מצב היפותטי שאין לי באמת עם מי לצאת אבל אני בכל זאת רוצה לעשות משהו עם החיים שלי ולהגיע לאנשים הכי חזקים שהם יחצנים, וכל מי שמעורב בחיי הלילה.

אין לי בעיה להוסיף אותם בפיסבוק כי הם מוסיפים כל אחד, אין לי בעיה להגיע למועדונים פעם בחודש נגיד [לא פעם בשבוע כי אין תקציב..]

יצאתי למועדון וראיתי את הבחור שמראש אני יודע שהוא חזק בסצינה, אין לי שום קשר אליו אבל אני יודע שהוא המפתח בין חיים רגילים לחיים הטובים...מה אני אמור לעשות?

כל פעם שאני בא לכתוב פה פוסט בסגנון הזה אני מרגיש שיש לי אמונה מגבילה ושזה לא קשה כמו שאני חושב כי אני בנאדם שכיף להיות בסביבתו ולא רואה סיבה שזה יהיה קשה אבל עדיין הייתי שמח לשמוע רעיונות ודעות.
    נערך לאחרונה על ידי levental; 24-03-2012 בשעה 02:20.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    מצב היפותטי שאין לי באמת עם מי לצאת אבל אני בכל זאת רוצה לעשות משהו עם החיים שלי ולהגיע לאנשים הכי חזקים שהם יחצנים, וכל מי שמעורב בחיי הלילה.

אין לי בעיה להוסיף אותם בפיסבוק כי הם מוסיפים כל אחד, אין לי בעיה להגיע למועדונים פעם בחודש נגיד [לא פעם בשבוע כי אין תקציב..]

יצאתי למועדון וראיתי את הבחור שמראש אני יודע שהוא חזק בסצינה, אין לי שום קשר אליו אבל אני יודע שהוא המפתח בין חיים רגילים לחיים הטובים...מה אני אמור לעשות?

כל פעם שאני בא לכתוב פה פוסט בסגנון הזה אני מרגיש שיש לי אמונה מגבילה ושזה לא קשה כמו שאני חושב כי אני בנאדם שכיף להיות בסביבתו ולא רואה סיבה שזה יהיה קשה אבל עדיין הייתי שמח לשמוע רעיונות ודעות.
    בשביל להתחבר עם אנשים כאלה יותר משלום שלום אתה צריך להיות מישהו ולא סתם פישר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    אם יש לך משימה קשה, תתייעץ עם עצלן. הוא ימצא לך דרך קלה יותר - אני כאן לשרותכם

מה שנראה לך היום כ " החיים הטובים "
    יראה לך אחרת בעוד כמה שנים
    לא הכל בחיים זה להיות קרוב לצלחת

האנשים החזקים באמת הם אלו שישארו לידך שאין לך כלום
    תחשוב על זה
    מי שהיום " חזק " מחר יכול להיות הכי "חלש " בעייניך
    נערך לאחרונה על ידי davidhay1; 24-03-2012 בשעה 02:42.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מה המטרה מאחוריי זה?להרגיש טוב עם עצמך?להיות מאושר?זה מביא בנות?כי טכנית ייחצנות=בנות,בנות=סיפוק
    אבל מה אם אני יגיד לך כשתהיה מסופק ושלם עם עצמך ומצבך הנוכחי זה מה שיביא לך בנות?
    יש לי ידידה אחת (בשפה שלכם היא מדורגת 9.5,עם קצת מאמץ היא מגיעה גם ל 10) ואחד מהייחצנים הידועים שלנו בעיר ניסה להתחיל איתה,והיא נפנפה וצחקה עליו...וזה בגלל שהיא קודם כל בחורה איכותית והיא מבינה שאין שמה שום דבר מאחוריי כל הייחצנות והכסף שהוא עושה,פשוט כלום.תחשוב טוב לפניי שאתה קובע לעצמך מטרה שאולי בכלל לא מתאימה לך ויש לך דרכים אחרות ברשותך...

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה המטרה מאחוריי זה?להרגיש טוב עם עצמך?להיות מאושר?זה מביא בנות?כי טכנית ייחצנות=בנות,בנות=סיפוק
    אבל מה אם אני יגיד לך כשתהיה מסופק ושלם עם עצמך ומצבך הנוכחי זה מה שיביא לך בנות?
    יש לי ידידה אחת (בשפה שלכם היא מדורגת 9.5,עם קצת מאמץ היא מגיעה גם ל 10) ואחד מהייחצנים הידועים שלנו בעיר ניסה להתחיל איתה,והיא נפנפה וצחקה עליו...וזה בגלל שהיא קודם כל בחורה איכותית והיא מבינה שאין שמה שום דבר מאחוריי כל הייחצנות והכסף שהוא עושה,פשוט כלום.תחשוב טוב לפניי שאתה קובע לעצמך מטרה שאולי בכלל לא מתאימה לך ויש לך דרכים אחרות ברשותך...
    אז כנאה הוא יחצ"ן עמה של מסיבות בשקל...ותכלס יש מסיבות עם 40 יחצנים, כשאנחנו מדברים על אנשים עם כוח אלה החבר'ה שהם חלק מהפקת המסיבה, או שהם יחצנים של מסיבה איכותית מאוד..אנחנו לא מדברים פה על 30 יחצנים שמיחצנים למסיבה של שוהם וגבראיל בTLVבגילאים 15 ומטה.

תשמע גבר אתה לא חייב להיות החבר הכי טוב של היחצנים והמפיקים, מספיק שאם הוא יראה אותך מחוץ למסיבה הוא יכניס אותך חינם- וזה כבר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 24-03-2012 בשעה 10:53.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

שמע אתה צריך ערך כלשהו , כדי שאנשים עם ערך יהיו חלק מהמעגל החברתי שלך , כתבתי פה מאמר בדיוק על איך להתחיל לייחצן ולהיות חלק מהסביבה הזאת ..(יש לי הרבה ניסיון בזה) , תחפש אותו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

לא כל הנוצץ זהב. לא כל היחצנים יהיו המלאכים שיביאו אותך לכוס המבוקש או לאיזה מצב שתהיה מינימום אלוהים, אם כבר אלה אז תתחבר לאנשי ההפקות כמו שאמרו מעליי אבל זה גם כן גבולי מאוד ותלוי.

אתה צריך חברים אמיתיים ולא כאלה שניראים לך כמו האנשים שיביאו לך את הישועה.

תחפש תחביבים חדשים וכל מני חוגים כאלה מעניינים ששם אתה בטוח תכיר הרבה אנשים בגילך עם דברים משותפים, זאת לדעתי הדרך הכי הכי פשוטה וטובה. כמובן שהכל תלוי בך.

בהצלחה גבר

בואו נעשה קצת סדר כי נראה לי שלא הבנתם אותי.
    דודחי - מה אכפת לי מה יהיה עם האנשים האלה עוד כמה שנים? מה אני הולך להתחתן איתם?

AWAKE1 - המטרה מאחורי זה היא קודם כל להרגיש טוב עם עצמי פתאום לצאת קבוע, להתחבר לאנשים שיותר כיף איתם מאשר עם כל מי שאני מחובר אליהם וואלה בנות זה נחמד אבל זאת לא המטרה העיקרית - עם אנשים כאלה תוכל לשתות להנות לצחוק בכיף ובין היתר הבנות יבואו לבד.

פומבה את זה הבנתי וזאת בדיוק השאלה, איך אני מגיע ממצב של שלום שלום לקצת יותר מזה חשבתי ללכת למפיק\יחצן שראיתי בפייסבוק של איזה מועדון ופשוט לנסות להתחבר אליו במסיבה במיוחד כשאתה שיכור הרבה יותר קל לך להתחבר לאנשים...

GAMA - ראיתי את המאמר שלך ורשמת שם איך להיות מפיק\יחצן זה לא בשבילי אני לא מחפש עכשיו להיות יחצן\מפיק, פשוט איך אני מתחבר דווקא לאנשים המסויימים האלה, בד"כ מעמד מגיע עם מעמד אני במעמד נמוך מהם ואני רוצה להגיע למעמד שלהם ואפילו לעבור אותו אבל לא דרך יחצנות כי גם אין לי זמן [אני בצבא אבל אוטוטו משתחרר] וגם אני לא יודע עד כמה אני יכול בהתחלה לעשות את זה כי גם אין לי כסף בשביל לצאת פעם בשבוע באופן קבוע.

QUENSEA - ברור שלא אני חושב בדיוק כמוך, אני לא צריך שום חוגים תחביבים וכל החרא הזה אם זה היה במסגרת כלשהי היייתי מתחבר לאנשים האלה מזמן אבל רק בשנה וחצי האחרונות עשיתי את השינוי בצבא וכבר אין לי דרך חזרה ועכשיו אני אוטוטו משתחרר ואני לא יודע איך להתחבר לאנשים האלה במסיבה... לבנות מילא אבל לאנשים האלה ספציפיית זה שונה מן הסתם... במסגרת לימודים נאי יכול לומר בוודאות שהייתי מתחבר אליהם אבל מה לעשות אני עברתי את זה כבר.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אז כנאה הוא יחצ"ן עמה של מסיבות בשקל...ותכלס יש מסיבות עם 40 יחצנים, כשאנחנו מדברים על אנשים עם כוח אלה החבר'ה שהם חלק מהפקת המסיבה, או שהם יחצנים של מסיבה איכותית מאוד..אנחנו לא מדברים פה על 30 יחצנים שמיחצנים למסיבה של שוהם וגבראיל בTLVבגילאים 15 ומטה.

תשמע גבר אתה לא חייב להיות החבר הכי טוב של היחצנים והמפיקים, מספיק שאם הוא יראה אותך מחוץ למסיבה הוא יכניס אותך חינם- וזה כבר טוב.
    כל מסיבה שלו זה בערך מ 1000 עד 2000 אנשים,גילאים 15+ לפעמים גם 16+
    ואני לא גר בישראל,אני גר בקנדה לכן גם הסיכויים שפה זה שונה.אם אתה לא מאמין לי אני מוכן לשלוח לך לינק לאחד המסיבות שלו

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    גמאני הכרתי אחד כזה. רק שזה קרה בישראל.

סצינת חיי הלילה של היום היא פשוט עלובה לעומת מה שהיה פה לפני כמה שנים טובות. היום כל ילד שפם בר מצווה חושב שהוא מפיק רק כי הוא מביא כמה רולות שמנות מהשכונה שלו. מי שהיה בליין בשנות 2007~2009 יודע שאין מה להשוות בכלל בין מה שהולך היום לבין מה שהיה פעם. הבחורות היו זורמות וכוסיות יותר מבאירופה (אפילו בהפקות שכיום נחשבות בדיחה) אשכרה הייתי מזיין גם כשהייתי עומד בדאון ולא עושה כלום בחורות היו פשוט ניגשות ומציעות לרקוד דבר שהיום לא תראו אותו קורה כמעט. היה אחוז טוב של בנות לעומת בנים מה שהיום נדיר למצוא וקיים רק במסיבות מסויימות. אפילו אנשים שפעם היו תותחים היום הפקידו את הביצים איפשהו ואני מתחיל לראות אותם עם בחורות שלא הייתי מחרבן לכיוון שלהן.

ככה שתחשוב פעמיים אם אתה רוצה את זה - זה לא מה שאתה חושב.

בגדול זה עולם שאני לא מת עליו, לא הייתי רוצה להפיק ובטח שלא לייחצן (אולי פעם אבל היום בטוח לא), יותר מדי מגעיל לדעתי.

לפני שמישהו פה נכנס לזה עצה ממני ומעוד בעלי נסיון גדול משלי - אל תקחו שומדבר ברצינות, לא חברים, לא ידידות, לא חברה כלום. כי בסוף הם יעזבו אתכם בשביל דג יותר גדול ממכם. או מתי שתתחילו לאבד תכוח שצברתם. ואל תעשו שטויות.

ולהיות יחצן כאפות במוסד ובTLV זה לא נקרא להיות יחצן. יחצן אמיתי זה אחד שיכול להביא 100 איש לא ב100% אלא ב200% ורובם יהיו בנות כוסיות. פעם היו אנשים כאלה בסצינה. היום מה שנשאר זה חבורה של קוקסינלים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-03-2012 בשעה 15:43.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Awake1- רציתי להגיד שהמשפט שלך "אבל מה אם אני יגיד לך כשתהיה מסופק ושלם עם עצמך ומצבך הנוכחי זה מה שיביא לך בנות?" קצת העיר אותי היום והחזיר אותי למסלול כי יש לי סיבוכים עם משהו בחיים הפרטים שלי..תודה לך

לפותח הדיון- יש לך שתי אפשריות להכנס לעולם חיי הלילה:
    - למצוא דרך תקשורת עם הבוס או המעסיק של היחצנים ופשוט להתחיל לעבוד ולייחצן, כי מהעבודה זה הגיוני שאתה תכנס לזה הרבה הרבה הרבה יותר מהר והרבה יותר בקלות, וזה גם בטוח.
    - או שאתה יכול פשוט לראות איזה ייחצן, לתת לו צ'פחה על הגב, לזרוק איזה "מה הולך נשמה? אתה ייחצן נכון? יש מצב אתה מארגן אותי?" ומפה לשם הכל יזרום..

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

כמו שכבר אמרו פה הסצינה בארץ פשוט עלובה, אפילו מועדונים שאמורים להיות לאנשים נורמלים ולא מסיבות ערסונים בשקל, דחוסים בערסים כמו לאדע מה.

אני אתן לך עצה לאיך לשפר את המעגל החברתי שלך ולהגיע לאנשים ה"חזקים/מצליחים" מה שבאלך בלי כל הקקה הזה בדרך הרבה יותר פשוטה ויעילה. מה שגם אתה יכל לעשות מיזה מלא כסף אם אתה עושה את זה נכון, אתה גם תשיג בנות שוות וגם תכיר אנשים.

אני לא יודע אם אצלך אתה תוכל לעשות את זה למה אני נפלתי על האנשים הנכונים והמעגלים הנכונים. למרות שאתה יכל לעשות את זה עם כל מעגל חברתי שיש לך ביד ולהרחיב אותו ככה.

אז עזוב אותך מועדונים בשקל מה שבאופנה עכשיו זה מסבות פרטיות-על האש, אלכוהול, מוזיקה שאתה אוהב.. כל מה שאתה צריך לעשות זה לארגן עם כמה ילדים שאתה יודע שהם "מנהיגים" ויודעים לארגן דברים ולהביא איתם את כל האנשים שאתה מכיר וגם כאלה שאתה מדבר איתם פה ושם כולל בנות מוצאים מקום גדול עם חשמל בית ריק או נטוש מה שבאלך העיקר שיהיה מקום קבוע מבודד שאפשר לעשות בו רעש חופשי.

אתם קונים מערכת הגברה איכותית עם באסים מטורפים שירעידו לכל הבנות את החזה קונים שתיה ואוכל לוקחים מכל אחד כסף (ואם אתם רוצים לעשות רווחים תקחו מהם יותר ממה שאתם הוצאתם ככה שתצאו מורווחים) וזהו.

ככה אנשים יתחילו להביא אנשים, כל פעם יהיו הרוב קבועים, כמה שיתחלפו הכל יתגלגל וככה תרחיב תמעגל חברים שלך.

כמובן שעם כל מי שאתה מכיר אתה יכל לארגן יציאות בנפרד ומשם הכל רגיל כאילו..

אבל זאתי בנתיים הדרך הכי טובה שהגגענו אליה בשביל להכיר אנשים ולהיות במרכז.

אתה תמיד אומר להגדיל את המעגלים החברתיים, להתחבר לאנשים הנכונים מה יותר טוב כדי להשיג את המטרה הזאת אם לא להתחבר ליחצנים מפיקים וכל הובלשיט הזה ?

איילון אחי אני לא במצב שאני יכול להביא אנשים במצב כזה הלוואי והיית יכול אז המצב שלי היה הרבה אבל הרבה יותר טוב.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש להתחבר ויש לעבוד איתם או בשבילם. אם היית יודע איזה הבדל משמעותי יש בין ה2 היית מבין לאן אני חותר.

בקיצור מה אני אמור לעשות בתור אחד שעבר דברים בחיים ואני מחזיק ממנו בוא ותגיד לי מה צריך לעשות כדי לשפר את הלייף סטייל שלי... את השאר כבר אני אעשה...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect