היי שלום לכולם...
יש לי בעיה עם ידידה שלי לאחרונה, בעיות קשות. נקרה לידידה שלי נ'
זאת לא סתם ידידה זאת מישהי שאני מוכן לתת למענה הרבה, המון, היא יקרה לי וחשובה לי מאוד!
היא כל-כך יקרה לי, כל-כך מבינה אותי... היה אפילו מקרה ליפני חצי שנה שהייתה לי חברה במשך כמה חודשים וברגע שהיא (החברה) אמרה לי לנתק קשר עם נ' (הידידה) החברות נגמרה.
נ' חשובה לי יותר מכל מישהי אחרת.
הכל התחיל ליפני כמה שבועות... אני ו-נ' התחלנו לצאת ביחד, לצאת לבד אבל לא בדיוק לדייטים, סתם לשבת אחד עם השני לצחוק, לדבר, לבלות ולחלוק סודות, פשוט ליהנות!
(וזה מעולם לא קרה קודם כי אפילו שאני והיא ידידים ממש טובים היא בחורה ששונאת מאוד לצאת)
בקיצור בתקופה הזאת יצא לי באחת השיחות בפייסבוק לדבר איתה ופתאום היא נפגעה מאחד המילים שאמרתי, אני והיא הרבה עוקצים אחד את השני, מתחילת ההיכרות שלנו זה היה ככה אבל פתאום היא נפגעה מזה.
נבהלתי מאוד מזה, פעם ראשונה שהיא נפגעת מהשטויות האלה, לא ממש ידעתי איך להגיב... ונוצר ריב דיי עצבני. לאחר יומיים התנצלתי בצורה ממש מושקעת ונוגעת ללב והיא סלחה לי ואפילו התקרבנו עוד יותר!
אך שוב לאחר עוד שבוע היא שוב רבה איתי, הפעם בגלל משהו מטומטם לגמריי... הייתי עם כמה חברים, כביכול הייתי מחובר לפייסבוק מהפלאפון היא שלחה ים הודעות סתם מתוך שעמום והתעצבנה מזה שלא עניתי ואמרה שאני מזלזל בה.
ושכבר לא אכפת לי ממנה (שבעצם לא ידעתי שהיא זאת ששלחה, הפלאפון היה על שקט ולא נגעתי בוא כי היציאה הייתה ממש כיפית וזורמת)
יש לה ומאז ומעולם היה לה בעיה של ריגשי נחיטות אבל היא אף פעם אל הרגישה את זה איתי, תמיד דאגתי לתת לה בטחון. ועכשיו גם איתי זה התערער...
הריב הלך והתעצם כי הפעם עמדתי על שלי ושתינו, אני ו-נ' בעלי אגו מנופח, ואנחנו לא מדברים כבר בערך שבועיים!
ואני באמת שעומד להתפוצץ אני מרגיש כמו איזה מישהו שאישתו בגדה בוא. כל היום מסתכל על שיחות שלנו/תמונות שלנו/בודק עם מתי היא מחוברת לפייסבוק ופשוט מתבונן עד שהיא מתנתקת בלי להגיד לה כלום.
זה פשוט נראה כאילו מאיזה סיבה פתאומית היא מחפשת לריב איתי וכל פעם שאני מנסה לתקן הריבים מתעצמים, ומגיעים למקומות ריגשיים יותר ויותר וזה כאילו באלה לזרוק את כל הידידות שלנו לפח!
מצטער על החפירה.. מקווה שתקראו ותגיבו, למרות שזה פריקה.

Emilia Attias
ציטוט ההודעה