לאחר שהסרטון הפתיחה נגמר שיר הפתיחה נשמע שוב בארינה וזיקוקים נורים מתקרת הארינה אל רצפת הארינה ומתפוצצים הרבה זיקוקים על הבמה שמתחת למסך הHD הענק וגם מרצפת הבמה אל תקרת הארינה ורואים את הקהל משתולל מרוב ההשתוקקות לתחילת התכנית והמצלמה מתקרבת אל מסך הHD הענק שעליו רואים שכתוב BORNAS 2012 בצבע כחול ובצד שמאל למעלה AWL באלכסון בצבע לבן כאשר הרקע הוא שחור ועל התפאורה בצד ימין רואים את הסמל של BORNAS ועליו כתוב שנשאר שבועיים עד הCyber AWL 2012 של ארגון הAWL והמצלמה עוברת אל הקהל שצורח ורואים את הקהל שלובש את החולצות של המתאבקים ומניף שלטים לאוויר כגון "Fuck Orton" וכמו "?New AWL Champion" וכמו "Whos Next?" וגם היו שלטים כמו "I Love Y2J" וגם "Bruce Lee In The Hell" וכו' ורואים שהקהל לובש חולצות מרצ'נדייז של גולדברג שרואים את גולדברג עושה את ג'ק האמר שלו ומאחוריו רואים את הסמל שלו בלבן שגם הקעקוע שלו ורואים גם חולצות מרצ'נדייז של ג'ון סינה שעושה את הAA לכריסטיאן וגם אפילו היו חולצות שרואים את ג'ף הארדי מרים את אליפות הAWL וכל מיני חולצות אחרות והמצלמה עברה ליד הקהל שבשורות הראשונות שרואים אותם עושים כל מיני תנועות מוזרות עם הידיים וצועקים שטויות על מנת להופיע בטלוויזיה והמצלמה עוברת על הרבה מהקהל ואז מצלמים מרחוק ורואים שהארינה מפוצצת עד אפס מקום ופתאום מופיעה לוחית המיקום של BORNAS בצד שמאל למעלה של המסך וכתוב איצטדיון טדי, ירושלים והמצלמה עוברת שוב פעם על הקהל ורואים קבוצה של12 אנשים שכל אחד מחזיק שלט שחור עם כיתוב לבן ועל כל שלט יש אות והמצלמה עוברת מההתחלה בצד שמאל עד הסוף בצד ימין ורואים שכתוב שם BILL GOLDBERG ולאחר מכן המצלמה מראה את ה12 אנשים בפריים אחד ואז פתאום על מסך הHD הענק מופיע "Bill Goldberg Talking" ורואים את הרקע הכחול של BORNAS ורנדר של ביל גולדברג שלבוש במדי אסיר ועדיין מחייך והמצלמה חוזרת שוב פעם אל הקהל שמרים שלטים שקשורים לPPV הקרוב של AWL והמצלמת רחף נכנסת לפעילות ומצלמת את הזירה המרובעת של BORNAS כאשר זרקורים בכל מיני צבעים מסתובבים בזירה ולאחר כחצי דקה המצלמת רחף יוצאת מפעולה ומצלמה הרגילה עוברת אל שולחן השדרנים ורואים שני אנשים עם חליפות מחויטות כאשר הראשון נראה צעיר כאשר שיערו שחור ועומד והוא לבוש בחליפה אפורה ומתחת חולצה צהובה מכופתרת וישר מזהים שזהו מייקל קול והבן אדם השני הוא נראה מבוגר ולבוש בחליפה שחורה מחויטת ומתחת לחליפה רואים שיש לו חולצה אדומה וכתר על ראשו וישר מזהים שזה הוא ג'רי דה קינג לולר והם יושבים ומתחילים לדבר ביניהם.
ג'רי לולר: והנה אנחנו בעוד תכנית של BORNAS כמו כל יום שבת.
מייקל קול: כן אומנם הייתה לנו הפסקה של שבוע.
ג'רי לולר: כן זה מכיוון שגולדברג קצת בילגן את הארגון ולמישל מקול לקח זמן.
מייקל קול: מה לקח זמן?
ג'רי לולר: לקח זמן לסדר הכל אבל היום יש לנו קרבות נהדרים.
מייקל קול: נכון והקרבות באמת דומים לקארד של רסלמניה של הWWE כמו שכתוב בכל העיתונים.
ג'רי לולר: צודק ומה דעתך על הפתיח החדש של AWL BORNAS?
מייקל קול: וואלה אחלה פתיח אבל יש לנו שידור מסך מגולדברג בוא נצפה.
=============================================================================
**המסך נדלק**
![]()
גולדברג יושב על מיטתו מיואש ושם את ידיו על פניו והוא לא יודע מה עושה במקום הזה וכאשר סטון קולד חוזר לתא לאחר ארוחת הבוקר גולדברג מסתכל עליו בעצבים והסוהרים שמים לב למתח שנוצר בין סטון קולד לגולדברג וישר מדברים בקשר עם הקצין של אגף האיקסים (האגף המסוכן) והקצין אומר שהאגף מלא ואין אפשרות להעביר את סטון קולד או גולדברג לאגף אחר אבל יש אפשרות להעביר אחד משניהם לתא אחר במידה ויש מקום פנוי ובודקים ומוצאים שיש מקום פנוי בתא 19 והם לא יודעים עם זה יעזור כי זה תא ליד תא אבל בכל זאת לוקחים את סטון קולד ומכניסים אותו לתא 19 וגולדברג צועק לסוהרים שיכניסו לו מישהוא כי הוא משתעמם לבד ולאחר חצי שעה גולדברג נרגע ומודיעים לו שהגיע הזמן ללכת לספירה והוא מנקה א התא ושם את הדברים שלו על המיטה התחתונה של סטון קולד לשעבר ומנקה הכל ועוזב את תא 17 שהוא יושב בוא והלך לספירה כאשר התא נקי עד הנקודה האחרונה ולפני שהןא עוזב את התא הוא מסתכל לאחור ומעיף עוד מבט על התא שלו ורואה שהוא ריק והוא מרגיש שהוא יכול להתחרפן.
![]()
וגולדברג יורד לקנטינה אך לפני שהוא בא לרדת הסוהרים באים לקחת אותו ואומרים לו שהוא צריך לנסוע וגולדברג מתווכח עם הסוהרים ונוצר עימות ולבסוף גולדברג מסכים לנסוע והוא יוצא ורואה שיש אוטו משטרתי שיקח אותו ולאוטו נכנסים גולדברג ואיתו ארבע סוהרים והנהג אסירים והם נוסעים כאשר האוטו מלא והם נוסעים וגולדברג מסתכל כל הזמן לאחור לכיוון הבית סוהר והסוהרים מסובבים את גולדברג בכוח והוא מתחיל להווכח איתם והם מחזירים לו והוא מתחיל לריב איתם אך הסוהרים מחשמלים את גולדברג מספר פעמים וזה קצת מרגיע אותו וגולדברג מפסיק להתפרע באוטו ולאחר כשעתיים וחצי הם הגיעו לארינה שנמצאת בטדי ירושלים והם יוצאים והסוהרים מלווים את גולדברג בכניסתו לארינה וגולדברג נכנס ורואה את כול המתאבקים שותים קפה ומדברים ורואה את מישל מקול הולכת והוא רוצה לגשת אליה אך לבסוף הוא הולך ללוקר רום שלו והוא נכנס לשם והסוהרים נכנסים איתו וגולדברג הולך להתקלח והוא מבקש שיורידו לו את האזיקים בידיים ולא מסכימים בהתחלה והוא מתעקש ולאחר וויכוח בסוף מורידים לגולדברג את האזיקים והוא נכנס להתקלח ויוצא לאחר חצי שעה והוא יוצא לבוש בתחתוני בוקסר והוא לובש ג'ינס כחול משופשף בקטנה ולובש על גופו חולצה שכתוב עליה NEXT בלבן ומעל הכיתוב יש את סמלו של גולדברג שזה גם הקעקוע שלו גם בלבן כאשר החולצה בצבע שחור ורואים את אגולדברג יוצא מחהלוקר רום שלו בליווי ארבעת הסוהרים והולך לכיוון הארינה וכולם מחכים לעלייתה של בורנאס פרק 8 שיש בו קארד כמו של רסלמניה בWWE אבל בAWL זה קארד רגיל.
**המסך נכבה**
=============================================================================
האורות בארינה משנים את צבעם לזהוב שחור ולבן ורואים על הטרון של התפאורה הצדדית מלא מטוסי קרב עוברים ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ובטרון הגדול במסך הHD הענק מוקרן הסרטון של גולדברג שהוא עושה את הספיר והג'ק האמר על שלל מתאבקים ועוברים מלא מטוסי קרב ומאחורי המטוסי קרב רואים רקע של בד אוהלים צבאי ומופיע כיתוב לבן ונכתב GOLDBERG ומתחת לכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו ומראים כל מיני מהלכים של גולדברג מAWL ומהקרב נגד אדג' וכמובן גם את המהלכים הטובים של גולדברג מהקרב האחרון נגד ג'ף הארדי והקהל מריע בפופים אדירים לטרון של גולדברג ורואים בטרון את גולדברג לוקח את האליפות של ג'ף וחוגג איתה לאחר הקרב נגד ג'ף ורואים אותו במסיבות עיתונאים של AWL וכמובן שרואים אותו מצטלם עם החולצה החדשה שלו אל AwlShop.com ורואים אותו בכל מיני מצבים כאשר הוא עומד על הטרנבאקל ושואג לקבלת פופים בחזרה וכאשר הוא עומד ומדבר במרכז הזירה ורואים אותו יוצא מהזירה לסוהרים כאשר לובשים לו את האזיקים בחזרה לרגליו וגם רואים את גולדברג יוצא מהבית סוהר ונכנס לאוטו ואיך שהוא הגיע אל הארינה ואז רואים את גולדברג עושה את הספיר והג'ק האמר ברצף על ג'ף הארדי ושלאחר הקרב שהוא לוקח את האליפות ורואים כאשר גולדברג עומד על הטרנבאקל ושואג כאשר אליפות הAWL בידו ולאחר מכן כבר הטרון מתחיל כבר לחזור על עצמו והשיר ממשיך להתנגן והקהל מצפה לגולדברג.
ג'רי לולר: יאללה גולדברג איפה אתה?
מייקל קול: מה כל כך מעניין בגולדברג?
ג'רי לולר: מה זאת אומרת מה מעניין אתה יודע כאשר הקהל לא רואה אותו זמן רב הוא מתגעגע.
מייקל קול: תחשוב מה עובר על גולדברג בבית סוהר.
ג'רי לולר: כן עכשיו גם הפרידו בינו לבין סטון קולד.
מייקל קול: נכון אבל לפי דעתי הם עשו את זה בצדק.
ג'רי לולר: כן אתה לא יכול לדעת מה היה מתפתח ביניהם.
מייקל קול: מה נראה לך שגולדברג ידבר עליו?
ג'רי לולר: על מה הוא יכול לדבר כנראה על הקרב שלו היום.
מייקל קול: תאמת גם אני חושב ככה רנדי קיבל הזדמנות לנקום בגולדברג למרות שהפסיד לו בפעם הקודמת.
רואים גיצים שחוסמים את הכניסה לארינה ומתפרצים מהצדדים למרכז וביניהם עוברים שני אנשים הלבושים במדי סוהרים ומאחוריהם נמצא בן אדם ומאחורי הבן אדם נמצאים עוד שני אנשים שלבושים במדי סוהרים ורואים שהבן אדם לבוש ג'ינס כחול משופשף וחולצה שחורה שכתוב עליה NEXT בלבן ומסגרת כחולה ומעל הכיתוב רואים את הסמל של גולדברג שהוא גם הקעקוע שלו וגם הסמל במסגרת כחולה והבן אדם מסתכל על הקהל שמריע לו בפופים ומתגלה כגולדברג וגולדברג מתחיל להקדם כאשר שומעים את השרשראות של האזיקים ברגליים וגולדברג אזוק גם כן בידיו ולא רק ברגליו ומתחיל ללכת על הרמפה והוא מסתכל על הקהל ועל הסוהרים וממשיך ללכת וכאשר הוא נמצא מול הזירה הולך לכיוון המדרגות ואומר לסוהרים לשחרר אותו והנהיה וויכוח והוויכוח מתפתח למהומה ענקים והסוהרים מאיימים על גולדברג להחזיר אותו לבית סוהר וגולדברג אומר שיש לו אישור מהשופט להיות כאן וזה משודר בטלוויזיה אז יש לו ראיות והשיר של גולדברג נפסק והוא מתחיל להתקוטט עם הסוהרים ולאחר מכן הסוהרים מרגיעים אותו והוא מוציא את הפרוטוקול מהכיס וכתוב שם במפורש שיש לשחרר את גולדברג לכל אירוע הקשור בAWL ואסור לאזוק את ידיו כאשר הוא נמצא בתוך הארינה ואסור לו להיות אזוק לא בידיים ולא ברגליים כאשר הוא בקרב והסוהרים משחררים את האזיקים בידיו ורוצים גם ברגליו והוא אומר להם שעכשיו זה לא קרב מה שמציל את מקום העבודה של הסוהרים וגולדברג עולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים והסוהרים אחריו והסוהר לוקח מיק' מאנשי הצוות ומביא לגולדברג וגולדברג מחכה שהפופים יפסקו ופוצח בדיבור.
גולדברג: אתם יודעים יש אנשים שלא יודעים מהי גדולה מהו כבוד ומי במיא את התהילה אז כן ביל גולדברג אולי באזיקים יושב מאחורי הסורג אבל אני רוצה להגיד לכם שגם הסורג ובריח ההכי חזק בעולם לא יפרק אותי, לא ישבור אותי ובטח שלא ירחיק אותי מAWL בורנאס **פופים** אני שמח כאשר מגיע המוצ"ש אני יודע שאני חוזר אליכם בשביל לתת לכם את ההופעה הלא נשכחת המיין אבנטר של בורנאס פה אולי אני בליווי סוהרים אבל אני יודע שהיום מתקיים קרב ביני ולבין נחש הצפע רנדי אורטון ורנדי שתדע לך נחש זאת חיה פשוטה ולא יעילה בגרוש כי אני חי בג'ונגל ובג'ונגל אין חוקים אני כמו אריה אני מזהה את הטרף ומזנק עליו ואתה הנחש או במילים אחרות רנדי אורטון אתה הטרף שלי להיום וכמובן שהיום אני הולך לגמור את הסיפור של רנדי המלשן ישר רץ להנהלה והתלונן שאני פגעתי בו אז הנה עשית את הטעות של החיים שלך אתה התעסקת עם האריה של הג'ונגל של AWL ורנדי אם אנחנו כבר בג'ונגל אז אני רוצה שתדע דבר אחד **גולדברג אומר בלחש במיק' "לג'ונגל יש חוקים משלו, ואלה החוקים שלי ואנחנו נשחק לפי החוקים שלי" וגולדברג מחייך וחוזר לדבר רגיל** כן רנדי אתה נמאסת אתה עובר כל גבול אפשרי ואתה יודע עוד משהוא שאם הייתי יכול לא הייתי שולח את פאנק לזירה הייתי נכנס אני ואז באמת היית סובל אבל המזל שלך שאני לא מעוניין באליפות הקלה אני בדרך לאליפות AWL ובדרך הזאת אף אחד לא יעמוד בדרכי ועוד משהוא רנדי אני לא מבין למה אתה לא לומד אתה כבר הפסדת לי אתה יודע שיש לי סטרייק אומרנם קטן אבל מאז הדיביוט שלי אף אחד לא ניצח אותי למה נראה שאתה זה שתוכל להביס אותי אז אני יענה לך בפשטות לא אתה ולא אף אחד אחר פה בכל הרוסטר הזה לא מסוגלים לנצח אותי כי אני הוא ביל גולדברג הבלתי מנוצח זה שיהיה לו את הסטרייק נצחונות הגדול ביותר שהיה לאיזהשהוא מתאבק בהיסטוריית ההאבקות הבידורית ואורטון הסוף הקרב אתה תשכב על מזרן הזירה והשופט ירים את ידי כאות ניצחון כי הסיפור שלך... נגמר!!!
גולדבר זורק את המיק' בעצבים ועולה על הTB ושואג לקהל שמחזיר לו בשאגות של פופים.

ציטוט ההודעה