שלום לכם אנשים יקרים ,
סביר להניח שאתם לא מכירים אותי אני גולש פה כבר כמה שנים טובות אבל נכנס לפה רק פעם בכמה חודשים ונוטה לא להגיב פה כלכך
אתמול ייצא לי לקרוא את אחד הנושאים של gama
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=823039
אף פעם לא הייתי מאלה שמוסיפים סתם אנשים לפייסבוק אבל כנראה שאין מה לעשות בתקופה האחרונה הפייסבוק נהיה חלק משמעותי בחיים של בניי נוער בגילאים 16-19 ומספר נמוך של חברים בפייסבוק יכל לגרום לערך באמת שלילי.
אז אתמול יצאתי "למסע חברויות" והוספתי את כל הכוסיות שראיתי איתם מעל ל100 חברים משותפים בנתיים הוספתי קרוב למאה והמונה ממשיך לפמפם
אני חושב שלכל מי שאי פעם היה מוסיף בחורות שלא ייצא לו לדבר איתן אי פעם קיבל לא פעם את ה "מכירים מאמי"
באמת שזאת לא הייתה המטרה שלי כשהתחלתי להוסיף אנשים לפייסבוק אבל איכשהוא נגררתי לחרא הזה , בהתחלה לא הגבתי לכל ה "מכירים מאמי" אבל אחר כך הבנתי שאני רק יוצא עוד יותר מטומטם ..
בדרך כלל אני יצירתי בקטעים האלה אבל הפעם לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר מצחיק מטומטם ועוקצני בו זמנית מ "אני מקווה מאוד שלא"
שזה אגב כן גרר תגובות כמו "אווץ'", "חחחחחחחח" ועוד כמה חארטות שהעדפתי לא לנסות ולהמשיך את השיחה ..
אתם מוזמנים להראות לי ולכולם פה עד כמה אתם יצירתיים , ואולי זה אפילו יעזור לי![]()

ציטוט ההודעה