קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 14:14
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:47
  3. מכירים את זה ש...
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 21:51
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 20:13
  5. מכירים את זה ש...?(מצטער אם פורסם)
    על ידי §-Tal-§ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אז מכירים מאמי ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

Angry אז מכירים מאמי ?

שלום לכם אנשים יקרים ,
    סביר להניח שאתם לא מכירים אותי אני גולש פה כבר כמה שנים טובות אבל נכנס לפה רק פעם בכמה חודשים ונוטה לא להגיב פה כלכך
    אתמול ייצא לי לקרוא את אחד הנושאים של gama
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=823039

אף פעם לא הייתי מאלה שמוסיפים סתם אנשים לפייסבוק אבל כנראה שאין מה לעשות בתקופה האחרונה הפייסבוק נהיה חלק משמעותי בחיים של בניי נוער בגילאים 16-19 ומספר נמוך של חברים בפייסבוק יכל לגרום לערך באמת שלילי.
    אז אתמול יצאתי "למסע חברויות" והוספתי את כל הכוסיות שראיתי איתם מעל ל100 חברים משותפים בנתיים הוספתי קרוב למאה והמונה ממשיך לפמפם

אני חושב שלכל מי שאי פעם היה מוסיף בחורות שלא ייצא לו לדבר איתן אי פעם קיבל לא פעם את ה "מכירים מאמי"

באמת שזאת לא הייתה המטרה שלי כשהתחלתי להוסיף אנשים לפייסבוק אבל איכשהוא נגררתי לחרא הזה , בהתחלה לא הגבתי לכל ה "מכירים מאמי" אבל אחר כך הבנתי שאני רק יוצא עוד יותר מטומטם ..
    בדרך כלל אני יצירתי בקטעים האלה אבל הפעם לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר מצחיק מטומטם ועוקצני בו זמנית מ "אני מקווה מאוד שלא"
    שזה אגב כן גרר תגובות כמו "אווץ'", "חחחחחחחח" ועוד כמה חארטות שהעדפתי לא לנסות ולהמשיך את השיחה ..

אתם מוזמנים להראות לי ולכולם פה עד כמה אתם יצירתיים , ואולי זה אפילו יעזור לי
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 26-03-2012 בשעה 12:55.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    שלום לכם אנשים יקרים ,
    סביר להניח שאתם לא מכירים אותי אני גולש פה כבר כמה שנים טובות אבל נכנס לפה רק פעם בכמה חודשים ונוטה לא להגיב פה כלכך
    אתמול ייצא לי לקרוא את אחד הנושאים של gama
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=823039

אף פעם לא הייתי מאלה שמוסיפים סתם אנשים לפייסבוק אבל כנראה שאין מה לעשות בתקופה האחרונה הפייסבוק נהיה חלק משמעותי בחיים של בניי נוער בגילאים 16-19 ומספר נמוך של חברים בפייסבוק יכל לגרום לערך באמת שלילי.
    אז אתמול יצאתי "למסע חברויות" והוספתי את כל הכוסיות שראיתי איתם מעל ל100 חברים משותפים בנתיים הוספתי קרוב למאה והמונה ממשיך לפמפם

אני חושב שלכל מי שאי פעם היה מוסיף בחורות שלא ייצא לו לדבר איתן אי פעם קיבל לא פעם את ה "מכירים מאמי"

באמת שזאת לא הייתה המטרה שלי כשהתחלתי להוסיף אנשים לפייסבוק אבל איכשהוא נגררתי לחרא הזה , בהתחלה לא הגבתי לכל ה "מכירים מאמי" אבל אחר כך הבנתי שאני רק יוצא עוד יותר מטומטם ..
    בדרך כלל אני יצירתי בקטעים האלה אבל הפעם לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר מצחיק מטומטם ועוקצני בו זמנית מ "אני מקווה מאוד שלא"
    שזה אגב כן גרר תגובות כמו "אווץ'", "חחחחחחחח" ועוד כמה חארטות שהעדפתי לא לנסות ולהמשיך את השיחה ..

אתם מוזמנים להראות לי ולכולם פה עד כמה אתם יצירתיים , ואולי זה אפילו יעזור לי
    סתם שאלה, הוספת בחורות שאתה אומר שהן כוסיות, הן שלחו לך "מכירים מאמי" ואתה העדפת לא להמשיך תשיחה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מספר חברים לא קשור לכלום צא מהחרטא הזאת. פשוט צא ממנה.
    בחיית רבאק תפסיקו לנסות להיות משהו שאתם לא ואז אתם בוכים למה לא הולך לכם עם בנות. אף אחת לא רוצה מישהו שמשחק אותה. הדבר האחרון שמסתכלים עליו זה "כמה חברים יש לך בפייס".

כל האנשים הטבעיים שהכרתי שבאמת הביאו כוסיות ולא זיינו בשכל לא היה להם יותר מ300~1000 חברים בפייס. שזה מספר ממוצע לכל דבר. הקטע הוא מי אלה החברים שלך שם.

האם זה 3000 כובעים וחנונים וכל מיני יצורות ואולי 10 כוסיות סה''כ שגם אתה לא מכיר אותן או 700~300 אנשים שרובם מפיקי מסיבות וכוסיות ועם כולם אתה בקשר טוב? איזו רשימה תעדיפו?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-03-2012 בשעה 14:50.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect