ה--- הזאת אמרה לי שאני סתם מתבכיין ואני צריך לעשות הכל בעצמי!
לשרת כמו כולם ,בלי להתפנק וכל הזיוני שכל האלה של הזקנים!!!
מה זה זה??
עלק "אני לא יכולה לעזור לך בכל מקרה"
מה זה???????????????????????????????????????????????
ה--- הזאת אמרה לי שאני סתם מתבכיין ואני צריך לעשות הכל בעצמי!
לשרת כמו כולם ,בלי להתפנק וכל הזיוני שכל האלה של הזקנים!!!
מה זה זה??
עלק "אני לא יכולה לעזור לך בכל מקרה"
מה זה???????????????????????????????????????????????
|
|
כפרה עליה, אהבתי.
על מה אתה מתבכיין בכל מקרה?
One Shot - One Kill
משקית ת"ש לא קובעת כלום, היא סה"כ ממליצה ומעבירה את הבעיות שלך למי שצריך, במידה והגשת לה מסמכים וכך היא הגיבה סביר להניח שהמצב שלך בסדר.
אתם לא מבינים!!
אמרתי לה שאני רוצה לשרת ליד הבית בגלל שאני בן יחיד ,אני מסכן ,אמא ואבא שלי דואגים לי בלהלהלבלהלה נתתי לה הרצאה שלמה על זה ,וזה גם נכון!
והיא אמרה שהיא יענו לא יכולה לעזור ..
מה זה החרא הזה?
באמת נראה כאילו אתה מתבכיין, אבל בכל מקרה אם אתה רוצה שמשהו יילך לך, אתה צריך לדעת איך לדבר..אל תגיד לה שאין לך זין לנסוע כל יום 60 קמ לבסיס, תנפיץ לה חרטות על המצב בבית, שההורים צריכים אותך ולא שהם דואגים לך, ועל הזין שלה שאתה בן יחיד כל עוד ההורים שלך חיים ביחד והמצב בבית טוב. תגיד לה שאין כסף, שההורים רבים תמיד שאתה צריך לדאוג להם בלה בלה ולהביא כסף הביתה..
בקיצור תחרטט ותאמין לעצמך
כן אני מיוחד!!
לא ככה אופיר ? אה אה???
באמת אני לא מבין ,למה אפילו אין התייחסות למה שאני אמרתי מצדה?
למה רק "לא יכולה לעזור לך בזה" ,מה זה החרא הזה ?
עלק "לא עינייני ולא מתעסקת בזה ,בשביל זה יש את הקבנית ,לך תבכה לה"
מה זה קבנית?
בויינה!!
זה פשוט בית זונות מה שהולך בכל הנושא הזה של הגיוס!!
רוצה כל יום להתעורר עם כוס קפה ביד ליד מחשב עם איזה ספא נוחה !!
למה אני צריך לשבת בכיסא לא נוח?!!
בושה וחרפה!! אני רוצה 2 קילומטר גג מהבית עם תנאים טובים!
הצבא עובד בלי רגש, ממש לא מעניין אותו אם אמא או אבא שלך דואגים או אם הם מרגישים לבד.
יכול להיות שכרגע לא יכולים לעזור לך אבל אני מאמין שכשתגיע לטירונות ויהיה לך ראיונות אישיים וכו' תספר את הכל, הכל נרשם ועובר למשק"ית ת"ש ולכל הגופים שצריכים לדאוג לרווחתך, בשביל לא תתאכזב הייתי מייעץ לך פשוט לא לבנות על כלום ( שתהיה קרוב, או תפקיד שאתה רוצה) תבוא בגישה ש"אני ינסה לבקש ולהתעקש, במידה ואני אקבל הרווחתי, במידה ולא אני אנסה להפיק את המירב איפה שהציבו אותי.") בצבא אין אף פעם מילה אחרונה זה לא בית משפט, אם אמרו לך ככה זה לא אומר שזה סופי, אתה תמיד תוכל לבקש ולדרוש עד שתקבל את מה שאתה רוצה, שיהיה בהצלחה.