בוקר טוב
בשביל שהיה מצב רוח טוב אני הבאתי בדיחות:
1.אם לבנה:"מותק, תפסיק להתנדנד על אבא! הוא לא תלה את עצמו השביל זה"...
2.שתי בלונדיניות יושבות בקולנוע, כשאחת מהן כל הזמן מתנועעת על הכיסא באי נוחות. החברה שלה שואלת אותה, “למה את כל הזמן זזה ?” הבלונדינית אומרת, “כי הבחור שיושב לידי מאונן !” “אז תתעלמי ממנו”, משיבה לה חברתה . ” אני לא יכולה”, אומרת הבלונדינית, “הוא משתמש ביד שלי …”
3.שמן ורזה הולכים ברחוב השמן אומר לרזה שרואים אותך חושבים שאין אוכל בעולם אז הרזה עונה לו שרואים אותך מבינים גם למה!!
4.מורה: יוסי, תוריד את הרגליים מהשולחן! אתה לא בבית! יוסי: סליחה?! גם בבית אני שם רגליים על השולחן! המורה: ומה אמא שלך אומרת על זה?! יוסי: יוסי, תוריד את הרגליים מהשולחן! אתה לא בבית הספר
5.איש נכנס לבר ומתחיל לשתות כוסיות ויסקי האחת אחרי השנייה .אחרי שבע כוסיות, הברמן שואל אותו, “מה אתה חוגג ?”” הייתה לי כרגע מציצה”, עונה האיש .“יופי”, עונה הברמן, “גם לי הייתה מציצה לפני זה , אז אני מצטרף אליך לכוסית !”” זה לא יעזור לך”, עונה האיש, “אני כבר לגמתי שבע כוסיות ועוד לא הצלחתי להוציא את הטעם המחורבן מהפה …”
6.איש אחד נכנס לאוטובוס ושואל מי זה שמעון חייל אחד צועק אני שמעון האיש בא אילו מפוצץ אותו מכות שובר לו את הרגליים והידיים פותח לו את הפרצוף הכל האיש יוצא מהאוטובוס ובנתיים החייל שוכב על הרצפה וצוחק כולם שואלים אותו למה הוא צוחק הוא עונה עבדתי עליו לא קוראים לי שמעון!!
7.מה אומר קרוקודיל זקן לקרוקודילית הזקנה? בואי מאמי הולכים לבקר ת׳נינים...
8.רק בישראל אתה יכול לראות חבורה של ערסים שורפים צמיגים שרים מסביב מי שמאמין לא מפחד ...באה משטרה כולם בורחים.
9.יציאת מצריים הייתה 40 שנה,אז למה החופש רק שלושה שבועות?
10.אם שואלת את בנה :"מה עשית היום בבית הספר?"
עונה הבן: "ניסוי בכימיה."
שואלת האם בשנית: "ומה תעשו מחר בבית הספר?"
עונה לה: "איזה בית ספר?"
תודה רבה לכולם! וחג שמח.

ציטוט ההודעה

ספוילר: