שלום, אני מתאמן במשקולות ומכשיר כושר, כבר כ7 חודשים,והחלטתי להתחיל לקחת חלבונים..
כפי שידוע לכם,חלבונים מזרזים את פיתוח הגוף...
הגיעו לאוזני שמועות שהחלבונים עושים בעיות בגוף וזה, אז רציתי לשאול האם זה מזיק יעני או שלא?!
תודה לכל העוזרים!
שלום, אני מתאמן במשקולות ומכשיר כושר, כבר כ7 חודשים,והחלטתי להתחיל לקחת חלבונים..
כפי שידוע לכם,חלבונים מזרזים את פיתוח הגוף...
הגיעו לאוזני שמועות שהחלבונים עושים בעיות בגוף וזה, אז רציתי לשאול האם זה מזיק יעני או שלא?!
תודה לכל העוזרים!
|
|
אני לא שמעתי שחלבונים מזיקים אבל הכי טוב טבעי תתן לשריר להתפתח לבד ואם אתה רוצה חלבונים יש מזונות עשירים בחלבונים כמו עוף קטניות...
"תמיד נותן שירות..."
צופי אש - כבאות והצלה - רמת גן
אמרתי את זה בפורום כבר יותר מפעם אחת ואני אחזור על זה בשבילך-חלבונים לא מזיקים לגוף!
זה כמו שתגיד שהטונה או הקוטג' שאתה אוכל מזיקים לגוף, לדעתך זה נכון? ברור שלא, כל מי שאומר שכן לא מבין כלום בזה וגם לא ניסה ורק מדבר באוויר.
בכל מקרה את האבקה שאתה תצרוך אתה צריך לשלב בתפריט תזונה כתוסף, הדגשתי את המילה "תוסף" כי יש הרבה אנשים שעושים טעות פטאלית וממציאים לעצמם
שיטה חדשה- הם צורכים אך ורק את האבקה אבל זה לא נכון, צריך לשתות את האבקה בתוספת לאוכל מוצק שאתה אוכל ביום יום, אישית את האבקה הייתי שותה לפני ואחרי אימון ומהשאר אתה משלים את כמות החלבון היומית מאוכל מוצק, מקווה שהבהרתי את עצמי ושעשיתי לך סדר.
ואו, תודה אחי, זאת התשובה שאני צפיתי לה! אתה ענית לשאלתי ואפילו יותר...
מודה לך מאד מאד.. ;*