שלום, במדריך זה אני אלמד אותכם איך להוסיף כסף, חיים ועוד פריטים למשחקים.
במדריך זה נשתמש בתוכנה gamecih 3.
תהנו
הורדות
GameCih3
מה זה gamecih בכלל ? ומה זה דורש ?
Gamecih זו תוכנה המשנה את ערכי המשחקים בדומה ל Cheatengine הפופולרית ויכולה להוסיף לך כסף, חיים וכד'.
התוכנה GameCih דורשת הרשאות רוט, רוט נותן אפשרות לגשת לקבצי המערכת שלא כל משתמש יכול להשתמש בהן,
בעזרת רוט ניתן להשתמש באפליקציות רבות אשר המשתמש ללא הרוט לא יכול להשתמש בהן.
שלא טטעו הROOT לא דומה בכלל לJailBreak (פריצת האייפון) ולא צריך רוט בשביל להתקין אפליקציות שעולות כסף בחינם.
איך לבצע רוט למכשירי Galaxy S2
איך להוריד אפליקציות שעולות כסף בחינם
אז איך משתמשים בתוכנה ?
1. התקינו את הקובץ שהורדתם על המכשיר שברשותכם.
2. פתחו את האפליקציה וחלון שדורש הרשאות רוט יקפוץ לכם על המסך, אשרו אותו.
3.קבעו את ההוט קיי (Hot key) של האפליקציה לכפתור שאתם רוצים (אני ממליץ על ווליום למטה).
4.פתחו את האפליקציה שהרצויה (במקרה שלי טמפל ראן) לחצו על ה-הוט קיי שבחרתם לחצו על "Input number" והכניסו את מספר המטבעות (במקרה שלי) שברשותכם.
5.צאו ממסך זה על ידי לחיצה על כפתור החזור (אבל אל תצאו מהאפליקציה), שחקו קצת והעלו את מספר המטבעות שיש לכם.
6.לכו לחנות שוב לחצו על ה-הוט קיי שלכם>input number והקלידו את המספר של המטבעות שיש לכם עכשיו ואשרו.
7.לאחר חיפוש אמורות להופיע לכם שתי תוצאות או תוצאה אחת (תלוי), שנו אותן על ידי לחיצה עליהן, הקלדת הסכום הרצוי ולחיצה על אישור.
8.תהנו מאין סוף כסף, חיים, נקודות או כל דבר אחר
התהליך לא משתנה למשחק למשחק ולא יעבוד בכל המשחקים אך ברובם הוא יעבוד.
פתיחת ה hidden mode- מצב מלא
אין לאפליקציה גרסא מלאה ובהורדה אתם מקבלים גרסאת lite.
בכדי לפתוח את הגרסא המלאה התחברו לאינטרנט, היכנסו למסך הראשי של האפליקציה וחכו עד שהודעה שבה כתוב Hidden mode "תקפוץ".
אתם יכולים לראות אם התהליך בוצע נכון אם רואים שהטקסט בראש העמוד (שם האפליקציה בכותרת) יהיה בצבע אדום.
תהנו
תודה שקראתם.
קרדיט לי על המדריך והתמונות.
קרדיט למפתח האליקציה על פיתוח האפליקציה...

ציטוט ההודעה