היי, אוקיי אז עקב בקשות חוזרות להסביר מזה קליקבנק ואיך מרוויחים וכו', החלטתי לפרסם את המדריך הזה שיסביר לכם על קליקבנק.
אני לא הולך ללמד אותכם איך להרוויח מקליקבנק, זה מידע שאני לא יכול להרשות לעצמי לתת בחינם, אבל אני אתן טיפים ואסביר איך לעבוד איתם
אוקיי אז מזה קליקבנק?
ובכן, קליקבנק זוהי רשת שותפים של מוצרים אינטרנטיים, כלומר לא מוצר מוחשי כמו מקרר אלא ebook, תוכנות, מדריכי וידיאו וכו'.
היא קיימת כבר 14 שנה, והיא מהראשונים שבעצם התחילו לעסוק בכסף באינטרנט באופן מקצועי וכל העניין הזה של תוכניות שותפים בכלל.
היא חילקה מעל 2 מיליארד דולר לשותפים שלה, והיא ללא ספק רשת רווחית ביותר, ואמינה בלי כל ספק.
ואיך אני נרשם?
http://www.clickbank.com/index.html
פשוט מאוד, תכנסו ללינק הזה, זה לא לינק מפנה או משהו כזה כי באמת אין לי צורך בזה אני רק רוצה להראות לכם מזה קליקבנק.
בכל מקרה אחרי שנכנסתם, זה האתר, אתם מוזמנים לעיין בו קצת, להכנס לmarketplace כדי לראות איזה מוצרים יש לשווק וכאלה.
עכשיו להרשמה, יש לכם למעלה Sign Up, תלחצו על זה ויפתח לכם דף ההרשמה, באמת הרשמה פשוטה מאוד אך אני אסביר:
Country - מדינה, תבחרו כמובן ישראל.
Payee Name - השם שעליו יגיע הצ'ק, חשוב מאוד שלשם יהיה חשבון בנק, אם אתם קטינים תכתבו את השם המלא של אבא או אמא.
Street / PO Box - פשוט מאוד, כתבו את הרחוב שלכם כולל מספר בניין וכניסה אם יש.
City - שם העיר
Zip / Post Code - כתבו את המיקוד שלכם.
First, Last Name, Email - אני בטוח שכולכם יודעים, לכתוב את השם המלא שלכם, את האימייל, פעם אחת נוספת לאישור כמובן.
Email Format - אין לי מושג מזה תאמת תעשו אבל HTML כמו בברירת מחדל.
Your preferred language - תבחרו את השפה המועדפת עליכם, אנגלית כמובן.
phone number - לכתוב מספר אמיתי, תכתבו את המספר שלכם, ובext תכתבו 972.
Account Nickname - זה חשוב, הכינוי הזה ילווה אתכם כל הזמן בקליקבנק, אז תבחרו משהו שתזכרו טוב טוב.
אוקיי חברים חשוב שתדעו, רשמתי רק את שדות החובה עם ה* כדי לקצר, מי שירצה למלא חוץ מזה בכיף אבל לדעתי זה די מיותר.
נ.ב. אני לא זוכר אם לוקח זמן עד שמאשרים אותכם, אבל יש סיכוי שכן, בכל מקרה כמעט תמיד הם יאשרו.
אוקיי נרשמתי.. אז איך אני לוקח מוצרים לשווק?
פשוט מאוד, הולכים לmarketplace, מדפדפים בין הקטגוריות השונות, בוחרים מוצר (על בחירת מוצר יהיה פסקה בהמשך)
נכנסים לדף שלו, בעצם רואים מה שהלקוח רואה, ואם זה מצא חן בענינו, יש ליד המוצר כפתור promote, לוחצים עליו, ושם בעצם זה יתן לכם קישור שמי שקונה דרך הקישור הזה, אתם תרוויחו את העמלה הכתובה.
פשוט לא? אני ממליץ לקצר את הכתובת שקיבלתם על ידי www.tinyurl.com , זה לפעמים מועיל.
................................................................................ .......................
חברים, אני ימשיך ויערוך את זה מחר, בינתיים תהנו מהמידע שיש פה,
בתודה, ירין

ציטוט ההודעה