יש מישהי שהכרתי ובסופו של דבר מסתדר שהחברות הכי טובות שלה הן הידידות שלי..עכשיו כשאני מדבר איתה הכל טוב והשיחות לא דומות בכלל לשיחות של ידידים אלא כאילו אנחנו כבר יוצאים לפחות שנתיים וגם כשאנחנו מתראים (כשזה יוצא, היא חיילת אני כבר משוחרר) וכשאני מדבר איתה תמיד בסוף אני אומר לה שתדבר איתי כשיהיה לה זמן וכו' אבל כלום אם אני לא מתקשר/מסמס אז אני לא שומע ממנה וגם לא ישמע ממנה..עכשיו מה הקטע כשאנחנו ביחד (שוב אני מכיר אותה בערך שבועיים) ועדיין לא עשיתי איזה צעד /נשיקה או משהו כזה, בפעם הבאה שאני יהיה איתה זה יקרה בטוח. אז מה שהורג אותי למה היא לא חוזרת אליי, למה לא יוזמת שיחה/הודעה מעצמה..אני מרגיש לפעמים שהיא עונה לי ומחזירה לי הודעות רק מתוך עניין של "לא נעים" ולא כאילו היא באמת רוצה...אבל מצד שני יש עוד עניין חשוב אצלה, אף פעם לא היה לה חבר והיא אף פעם לא הייתה בקשר עם אף אחד, וגם עדיין לא שכבה עם אף אחד או הייתה באקט שקרוב לזה..אז השאלה היא האם היא "פוחדת" או שבעצם לא יודעת מה לעשות ובגלל זה היא לא מתקשרת אליי וכו', או שהיא פשוט לא רוצה אבל לא יודעת איך לדחות אותי..מה אתם אומרים, איך אני פותר את הבעיה שלי ומה בעצם אני צריך לעשות מפה?
עוד דבר חשוב שאני צריך להדגיש, מההתחלה הראיתי כוונות שאני רוצה אותה לקשר ולא בתור ידידה בפירוש חוץ מזה שעדייין לא עשיתי צעד מסוים. צריך את העזרה שלכם דחוף כי בע"ה בסופ"ש הקרוב היא חוזרת מהבסיס ואני מתכנן לצאת איתה לאן שהו (בתקווה שהיא תרצה) ואז לעשות צעד, לא מתכוון להצהיר בפניה את אהבתי וכו', אלא פשוט לנשק אותה ואז אני יהיה סגור על עצמי..אני רק רוצה לשמוע עוד שעה ואם אני צריך לעשות משהו אחר..תודה רבה רבה!! שיהיה לכולנו חג כשר ושמח!

ציטוט ההודעה