קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] נתקעתי עם חתימה, לא יודע איך להמשיך =\
    על ידי sPoiled בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 15:46
  2. מאוהב במישהי ולא יודע איך ללכת לדבר איתה (14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-01-2008, 10:34
  3. [בעיה]הורדתי פיפא מנג'ר ולא יודע איך להתקין יש תמונות
    על ידי Haim XD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 14:36
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 20:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

לא מבין מה קורה ולא יודע איך להמשיך

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא מבין מה קורה ולא יודע איך להמשיך

יש מישהי שהכרתי ובסופו של דבר מסתדר שהחברות הכי טובות שלה הן הידידות שלי..עכשיו כשאני מדבר איתה הכל טוב והשיחות לא דומות בכלל לשיחות של ידידים אלא כאילו אנחנו כבר יוצאים לפחות שנתיים וגם כשאנחנו מתראים (כשזה יוצא, היא חיילת אני כבר משוחרר) וכשאני מדבר איתה תמיד בסוף אני אומר לה שתדבר איתי כשיהיה לה זמן וכו' אבל כלום אם אני לא מתקשר/מסמס אז אני לא שומע ממנה וגם לא ישמע ממנה..עכשיו מה הקטע כשאנחנו ביחד (שוב אני מכיר אותה בערך שבועיים) ועדיין לא עשיתי איזה צעד /נשיקה או משהו כזה, בפעם הבאה שאני יהיה איתה זה יקרה בטוח. אז מה שהורג אותי למה היא לא חוזרת אליי, למה לא יוזמת שיחה/הודעה מעצמה..אני מרגיש לפעמים שהיא עונה לי ומחזירה לי הודעות רק מתוך עניין של "לא נעים" ולא כאילו היא באמת רוצה...אבל מצד שני יש עוד עניין חשוב אצלה, אף פעם לא היה לה חבר והיא אף פעם לא הייתה בקשר עם אף אחד, וגם עדיין לא שכבה עם אף אחד או הייתה באקט שקרוב לזה..אז השאלה היא האם היא "פוחדת" או שבעצם לא יודעת מה לעשות ובגלל זה היא לא מתקשרת אליי וכו', או שהיא פשוט לא רוצה אבל לא יודעת איך לדחות אותי..מה אתם אומרים, איך אני פותר את הבעיה שלי ומה בעצם אני צריך לעשות מפה?
    עוד דבר חשוב שאני צריך להדגיש, מההתחלה הראיתי כוונות שאני רוצה אותה לקשר ולא בתור ידידה בפירוש חוץ מזה שעדייין לא עשיתי צעד מסוים. צריך את העזרה שלכם דחוף כי בע"ה בסופ"ש הקרוב היא חוזרת מהבסיס ואני מתכנן לצאת איתה לאן שהו (בתקווה שהיא תרצה) ואז לעשות צעד, לא מתכוון להצהיר בפניה את אהבתי וכו', אלא פשוט לנשק אותה ואז אני יהיה סגור על עצמי..אני רק רוצה לשמוע עוד שעה ואם אני צריך לעשות משהו אחר..תודה רבה רבה!! שיהיה לכולנו חג כשר ושמח!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

נפלת על עוף מוזר.
    או שתמצא לך בחורה נורמלית, שיודעת מה היא רוצה מעצמה ויודעת להראות את זה או שתמשיך לשבור את הראש.
    במידה ובחרת את האפשרות השנייה, לדעתי בגלל שהיא לא הייתה באקט מיני ולא מבינה במיניות, היא לא יודעת איך להתנהג, אתה מפרש את זה כאילו היא לא רוצה, אני חושב שהיא בעצם לא יודעת מה לעשות.
    פעם הבאה תנסה לנשק אותה ותראה אם זורם, ותבוא אלינו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עוף מוזר זו מילה קטנה לעומתה...כל מי שמכיר אותה אמר לי ש"הסתבכתי" לא לרעה, אלא פשוט בקטע שהיא עדיין "ילדה" ולא יודעת מה היא רוצה. אני מבחינתי לא מוכן לוותר עליה בשום פנים, להיפך בכל יום שעובר היא ממשיכה לככב לי בראש ואני חושב שאני מתאהב בה לגמרי. כבר נמאס לי מכל אותם בחורות, היא מיוחדת ובלי קשר לכל זה, היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים. אנשים מתחילים איתה בלי הפסקה ויש לה בפייסבוק יותר מ200 בקשות של חברים מאנשים שהיא בכלל לא מכירה ואף פעם לא שמעה עליהם. אני לא נמשך אליה ורוצה אותה רק בגלל איך שהיא נראית, אלא בגלל מי שהיא אחרי כמה פגישות קצרות איתה כבר הבנתי שזהו אני חייב להיות איתה פשוט חייב לא יעזור כלום..אני יודע שגם אם זה לא ילך אני לא יוותר וימשיך לנסות עד שנהיה ביחד.ויש עוד דבר, יש בי סוג של פחד שאם אני לא יעשה משהו בזמן הקרוב מישהו אחר יתפוס את המקום שלי. כמו שאמרתי מקודם יש כך כל הרבה אנשים שרוצים אותה ורודפים אחריה בלי הפסקה שזה מטורף..אולי זה ישמע לכם טיפשי אבל היום הפייסבוק זה מדד לכל דבר. גם היא תרשום "בננה" בסטטוס ספייבוק יהיה לה יותר מ50 לייקים בפחות מ10 דקות רק מבנים! פשוט תעזרו לי, אני תמיד הייתי עם בחורות "רגילות" זאת אומרת בחורות שכבר יצא להן להיות עם מישהו שכן יודעות לשחק את המשחק וכו' עם אחת כזאת עדיין לא יצא לי להיתקל. אני יספר עוד סיפור קצר לגביה, בפעם השניה ששנפגשנו (אומנם זה היה אצל הידידה שגם חברה שלה אבל גם זה משהו) החזרתי אותה לבית ונפרדנו בחיבוק. אחר כך שלחתי לה SMS שאמרתי לה שהיה כיף לראות אותה לילה טוב וכו'..עברו יותר מ10 דקות והיא לא חזרה אליי. הופתעתי וכבר כמעט נרדתי עד שהיא שלחה לי הודעה בחזרה אחרי 20 דקות! יום אחרי יצא לי לדבר עם אותה ידידה שלי והיא סיפרה לי שהיא התקשרה אליה בלילה וסיפרה לה ששלחתי את ההודעה ומה היא צריכה להחזיר לי. זאת אומרת היא אפילו לא ידעה מה להחזיר לי בהודעה ששלחתי לה..שתבינו עם מה אני מתעסק. שוב פעם מבקש את העזרה שלכם נואשות זה מקרה מסובך...תודה!!

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

עצה - אל תעשה ממנה אלוהים, מאף אחד ואחת. היא לא אלוהים וגם לא קרובה אליו אז אל תדבר עליה ככה.
    למה אני רושם את זה ? כי זה שאתה עושה ממנה יותר ממה שהיא זה ידפוק אותך, ימנע ממך להתקדם כדי לא להרוס את מה שקיים (הרי היא מיוחדת, עדיף מה שיש מאשר כלום, גם אם אתה לא חושב את זה, המוח שלך פועל ככה).
    פייסבוק לא מדד לכלום, זה חרטה, באמתתתת, אני מכיר מספיק אנשים שמזיינים יותר ממה שאתה יכול לדמיין אבל בפייסבוק לא תראה זכר לבחורות, אולי רק בצ'אט ומדי פעם תיוגים, אבל אפילו לא קרוב למה שהוא באמת, ולעומת זאת יש את הקוקסינלים האלה שנכנסים לכל הקבוצות המטומטמות האלה בפייסבוק ומתחילים לבקש לייקים וכתיבות על הקיר, עזוב אותך, אל תאמין לכלום חוץ ממה שאתה רואה בעיניים.

כמו שאמרתי, גם אם קיים הסיכוי הזה שהיא לא רוצה, תלך עם מה שאתה רוצה, אם תתחשב במה שאחרים רוצים לא תגיע לשום מקום, אם היא לא רוצה אותך, שתגיד, בינתיים היא ממשיכה לדבר איתך ? אז תתקדם.

ומניסיון, אם אתה לא תתקדם איתה (נשיקה וכאלה) בסוף או כמו שאמרת מישהו יגנוב לך אותה, או שירד לה ממך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אחשלו צא מהסרט שאתה חי בו, כל מה שאתה רואה זאת רק עטיפה יפה שארוזה היטב אבל מתחת לפני השטח כשאף אחד לא רואה, העולם שלהם קורס להם. ולרוב הם רחוקים שנות אור מלהיות מי שאתה חושב שהם.

כל בחורה היום שיש לה מספיק חברים בפייסבוק (לא קשה אגב, בעיקר לבחורות, כל יום מוסיפים אותך לפחות 30 ערבים, 10 ערסים ו20 כובעים) מקבלת 50 לייקים ביום רע על כל דבר בערך. ואולי רק אחוז בודד מהן באמת כוסיות. השאר סתם עם פרצוף סוס שאוהבות להצטלם עם ביקיני ולעשות רוח על כלום. מאחורי כל המסיכה הזאת מתחבאות ילדות חסרות בטחון שמחפשות אישורים מהסביבה. וכשמגיע הבנזונה שלא שם עליה הן מתחילות עם הצומי...מכאן כל הסטטוסים הלא נגמרים האלה על האהבה הנכזבת בפייסבוק

כל הפייסבוק הזה זה לא יותר מרעש וצלצולים ואפס תוצאות בפועל. והכי מצחיק שהדור המפגר שלנו קונה את זה, אשכרה דור של קוקסינלים שמתעסקים בקקה. מי שעושה ממישהי יותר ממה שהיא או מאיזה אחד אלוהים רק כי "יש להם לייקים וחברים בפייסבוק ובנות מגיבות להם בוול" הוא מפספס את המהות של העולם שלנו. איכשהו רוב האנשים שבאמת עושים חיים שיצא לי להכיר אין להם יותר מ1000 חברים בפייסבוק, זה נע במקרה הכי הכי קיצוני מ100 ומשו ומסתיים ב1000. השאלה היא מי האנשים בפייס הזה - האם זה כובעים, ערבים, חננות וכונפות או שאלה בחורות ואנשים שמחזיקים איזורים שלמים ובעלי בארים ומועדונים מתחננים שהם יבואו לפרגן?

איכות>כמות
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-04-2012 בשעה 23:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא יכנס יותר מדי לכל העניין של הפייסבוק, אבל אני מדבר פה על איכות. ואין לה תמונה אחת עם בגד ים. בקושי ישלה תמונות חשופות גם..בקיצור מה אתם אומרים??

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חבר'ה בבקשה עזרה במקרה זה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect