יש לי רק בקשה אחת ! כל מי שנכנס לפה בבקשה תגיבו בתגובה איך המשחק עובד אצלכם וכל מיני בעיות אם יש ! אני מעלה את המשחקים לבד והם תמיד עובדים 100 % ! בגלל זה אני מבקש תגובה אחת וזהו של תודה או כל תגובה אחרת, תודה רבה !
לינק פתוח שרת מהיר מאוד
אין ספק שהמשחק Mass Effect 3 עומד להיות גדול, אחרי סרטון של מאחורי הקלעים, מגיע קדימון ההשקה אשר מעלה ניחוח של סרטים הוליוודיים שוברי קופות וחושף עד כמה הוא יהיה גדול, המשחק יצא לחנויות ב9 למרץ.עלילת המשחק תתמקד בכדור הארץ הבוער ובמלחמה כנגד גזע חייזרים אשר מאיים להשמיד את האנושות, במשחק אנחנו נשחק את קומנדר שפרד אשר יהיה מוכר לכם מהכותר הקודמים, ובעזרתו נלחם ונציל את כדור הארץ.גרסת ההדגמה של Mass Effect 3 הגיעה אלינו לפני כשבוע ב14 לפברואר, והמשחק צפוי להשתחרר למכירה ב9 למרץ, המשחק יגיע למחשב האישי ולפלטפורמות הXbox 360 והPlayStation 3, במידה ואתם מעוניינים לרכוש את המשחק למחשב האישי, עדיף שתציצו בדרישות המשחק.
Minimum OS: Windows® Vista / Windows® 7Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or betterMemory: 3 GB RAMGraphics: Shader 3.0 or better NVIDIA® GeForce™GTX 260 / ATI® Radeon™ 5850 or betterDirectX®: DirectX® 10 or laterHard Drive: 15 GB free hard drive spaceSound: DirectX® 10-11 or laterInternet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.Recommended OS: Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits) Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better Memory: 3 GB Windows® XP / 4 GB Windows Vista® - Windows 7® Graphics: GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6850 or better DirectX®: 10.0-11 Hard Drive: 15 GB Sound: 5.1 sound card Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended) Supported Video Cards: ATI® RADEON® HD /6000 series, NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 series Note* * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NTInternet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation. |
לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. |

|

|