קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] TNA VS WWE , איפה הדיוות יותר כוסיות ?
    על ידי America Yoss בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-04-2008, 02:22
  2. סירטון שהכנתי על המשחק WWE RAW גירסה עברית =]
    על ידי UNforgiven בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 88
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 18:18
  3. [הימור נעוץ] WWE - Unforgiven 2005 !
    על ידי Smirnoff בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 23:34
  4. WWE RAW מציגים: שעת סיפור עם ג'ין סניצקי
    על ידי O-MaN1 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:46
  5. עזרה דחופה ב wwe raw
    על ידי ReDevil בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 10:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הדיוות של ה wwe

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

ברירת מחדל הדיוות של ה wwe

אוקיי אני יודע שהיום אין לנושא הזה התייחסות אבל לדעתי המצב של הדיוות היום הוא ממש גרוע! פעם היו דיוות אמיתיות שנלחמו ועשו הכול! היום כול בחורה יפה(לא שזה רע אבל בכול זאת) שחושבת שהיא יודעת לקפוץ קצת מתקבלת ל WWE לא כמו הדיוות של פעם : מלינה,ליטה,מישל מקול,מיקי גיימס ועוד... מה דעתכם?

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

2. קישורים ממומנים

מלך המכירות של עשינו עסק האוואטר של shelomy201
    שם פרטי
    שלומי XD
    לייקים
    224
    נקודות
    24
    משפט מחץ
    feed me more! I am very like WWE.. XD

ציטוט נכתב במקור על ידי ayal334 צפיה בהודעה
    אוקיי אני יודע שהיום אין לנושא הזה התייחסות אבל לדעתי המצב של הדיוות היום הוא ממש גרוע! פעם היו דיוות אמיתיות שנלחמו ועשו הכול! היום כול בחורה יפה(לא שזה רע אבל בכול זאת) שחושבת שהיא יודעת לקפוץ קצת מתקבלת ל WWE לא כמו הדיוות של פעם : מלינה,ליטה,מישל מקול,מיקי גיימס ועוד... מה דעתכם?
    צודק ב 100% ובוא אני אגיד לך את האמת אחד כמו איב טורס בכלל לא יודעת להתאבק..
    האמת כל פעם אני מעביר את הקרב של הבנות.

משתמש מתחיל האוואטר של yoni27theking
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

ציטוט נכתב במקור על ידי ayal334 צפיה בהודעה
    אפילו שדיוות לא מזיזות לי אני יגיב בכל זאת.
    בwwe כיום אין כמעט דיוות שיודעות להתאבק,רק בחורות יפות כמו שאמרת.שני הדיוות שבאמת התאבקו(בת' פיניקס ונטליה) הרסו גם אותן.
    לנטליה נתנו גימיק של מפליצה ואת בת' הכניסו לריב מטומטם עם מריה הזאת ועם קלי קלי כשהיא בשמלה מהודרת.
    בסך הכל אתה צודק ב100 אחוז.

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

מה אכפת לכם כאילו שהייתם רואים בכלל קרבות של ליטה או מישל מקול זה סתם חרטא הדיוות נועדו בשביל שהגברים בקהל יהנו קצת זה הכל אל תהיו כבדים הן לא צריכות להיות חזקות או משהו אף אחד לא שם לב איזה מהלכים הן עושות אז אל תשחכו אותה עם בא לכם לראות קרבות נשים אז תחפשו יש של MMA והן נראות כמו גברים ותהנו .

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

צריכים לשלב יופי עם יכולות זירה ולצערי הWWE לא מתחילים בבעיות האלו אלא בתקופה המזעזעת שלהם שבו הם לא מצליחים ליצור פייסים כמו שצריך ולא מצליחים להביא סטרוילינים טובים ודמויות טובות כי חצי מהרוסטר חסרי כריזמה ויכולות מיקרופון לא משהו או משעממים...
    בTNA הבחורות גם יפות וגם יודעות להתאבק נראה לי אני מתחיל לראות קבוע את מחלקת ה-knokout של TNA. אישית היה דווקא קרב שנהנתי ממנו איפקט הזה אבל האמתי שאני מעביר כל הזמן את קרבות הנשים כי כנראה נתקע לי בראש הקרבות בWWE שלא מעניינים לי את ***. בWWE רק שווה לראות את הכניסות של הבחורות אבל לא יותר מזה

ציטוט נכתב במקור על ידי -Edge- צפיה בהודעה
    מה אכפת לכם כאילו שהייתם רואים בכלל קרבות של ליטה או מישל מקול זה סתם חרטא הדיוות נועדו בשביל שהגברים בקהל יהנו קצת זה הכל אל תהיו כבדים הן לא צריכות להיות חזקות או משהו אף אחד לא שם לב איזה מהלכים הן עושות אז אל תשחכו אותה עם בא לכם לראות קרבות נשים אז תחפשו יש של MMA והן נראות כמו גברים ותהנו .
    תחלאס אתה צודק, כאילו יכולות הזירה של קלי קלי מעניינות משהו. רק התחת שלה מעניין משהו....
    הנשים באו להביא הפוגה קטנה מכל הבחורים שמתאבקים בתחתונים....ולהכניס אותם לפעמים לסטורילינים כדי לחזק את הגבריות של המתאבקים.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 08-04-2012 בשעה 10:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

בת פיניקס' ברור שיודעת להילחם איב טורס מסכים לגמרי ורק שתדע מיקי ג'יימס לא הפסיקה להילחם פשוט עברה ל-TNA כי נגמר החוזה עם ה-WWE... יש בנות שיודעות להילחם כמו קלי קלי לדוגמא ובת פיניקס' שהייתה הבת השנייה בריאול ראמבל וגם מלינה יודעת להילחם ככה ככה. בת פיניקס' קיבלו אותה בגלל יכולות הלחימה שלה והיא מכוערת. קלי קלי לעומתה לא רק יפיופה גם יודעת להילחם. עוד משהו ששחכתי?

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי royope צפיה בהודעה
    בת פיניקס' ברור שיודעת להילחם איב טורס מסכים לגמרי ורק שתדע מיקי ג'יימס לא הפסיקה להילחם פשוט עברה ל-TNA כי נגמר החוזה עם ה-WWE... יש בנות שיודעות להילחם כמו קלי קלי לדוגמא ובת פיניקס' שהייתה הבת השנייה בריאול ראמבל וגם מלינה יודעת להילחם ככה ככה. בת פיניקס' קיבלו אותה בגלל יכולות הלחימה שלה והיא מכוערת. קלי קלי לעומתה לא רק יפיופה גם יודעת להילחם. עוד משהו ששחכתי?
    קלי קלי אהודה המון ע"י הקהל, אם אני לא טועה היא הדיווה הכי מוערכת בWWE כרגע. עם הגוף כמו שלה, הבלונד והפרצוף הסקסי הוא מושלמת לתפקיד,....ביכולות זירה היא סבבה לחלוטין אבל כל הסטרוילינים שהם יוצרים שם זה של ילדה מושלמת וחמודה....מה שאנחנו רואים מהבנות בWWE זה שונה לחלוטין ממה שאנחנו רואים במחלקת הknockout בTNA...

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

תכלס זה סתם להביא קהל קמת יותר והנאה לגברים ;] תכלים באמריקה קרב בנות זה משהו מעניין.
    אבל ליפעמים פעם הייתי יכול לראות איזה קרב או שתיים,של ליטה או מריה או טריש,עכשיו פשוט מעביר.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,092 | הודעות: 8,200,685 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect