קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 08-12-2013, 12:04
  2. [עזרה] תחרויות וליגות וכל השאר בפיפא 09
    על ידי Nostlgia בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-10-2008, 21:33
  3. סרטון בקשר לנמרוד הראל,אורי גלר וכל השאר...
    על ידי EviL BunnY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-06-2006, 21:34
  4. אלעד וכל השאר המתלהבים כנסו :)
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 21:46
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 22:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לטיילר בייקר וכל השאר

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ברירת מחדל לטיילר בייקר וכל השאר

שמעו טיילר בייקר
    באמת שאני מכבד אותכם ולפי מה שאני קורא נשמע שאתם מבינים דברים.
    שאתם אמיתיים.

אבל למה יש לכם צורך לבוא לכאן ולצחוק על אנשים?
    הרי אתם כלכך לא מסכימים עם הגישות שלהם אז למה אתם פה?
    תנו להם למות לבד.

או שאתם סתם באים בשביל לצחוק על אנשים?
    או שאתם מנסים לחולל שינוי?

כי באמת שאני לא מבין כל תגובה אתם יורדים על מישהו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אני רק אגיד דבר אחד בטוח- אנשים שבאמת מצליחים לא יבואו להגיב בפורום הזה.

זה אחלה חממה למתחילים, לאלה שרק נכנסו לתחום ופיקאפ זה כל מה שמעניין אותם ברגע זה. אבל ברגע שאתה באמת מתחיל להצליח ולזיין, אתה לא חוזר לפה יותר.
    אחרי שהתחלתי לסגור באופן קבוע ולהיות טבעי, עוד הייתי נכנס לפה במשך חצי שנה, סתם מתוך הרגל. אולי הגבתי הודעה אחת או שתיים בכל הפרק זמן הזה. למה? כי הרגשתי שאני לא שייך. הרמה של האנשים נמוכה (בלי להעליב כמובן), ופשוט- אין לפורום הזה מה לתת לי יותר.

אני יכול לתת לך רשימה של אנשים מהפורום שקרה להם גם אותו הדבר, חבר'ה שהיו פעילים לפני שנה ושנתיים (ומי שהיה פה בתקופה הזאת יזכור אותם טוב מאוד).
    כמובן, אחרי שטיילר חזר התחיל להיות שוב טיפה יותר מעניין, ובחודש חודשיים האחרונים היה שווה להכנס רק כדי לקרוא את התגובות שלו.

אני מעריך מאוד את טיילר, ורק מהתגובות שלו אפשר לראות שיש לו מציאות מאוד חזקה,

אבל,

באמת שאני לא יכול למצוא סיבה שבנאדם מצליח יגיב בפורום הזה. אחד שמזיין כל היום ויש לו מעגל חברתי של אנשים בעמדות מפתח. באמת, תחשוב, בתור בנאדם כזה... אתה היית חוזר להגיב בפורום אטרף?

נקודה למחשבה.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 07-04-2012 בשעה 16:58.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    אני רק אגיד דבר אחד בטוח- אנשים שבאמת מצליחים לא יבואו להגיב בפורום הזה.

זה אחלה חממה למתחילים, לאלה שרק נכנסו לתחום ופיקאפ זה כל מה שמעניין אותם ברגע זה. אבל ברגע שאתה באמת מתחיל להצליח ולזיין, אתה לא חוזר לפה יותר.
    אחרי שהתחלתי לסגור באופן קבוע ולהיות טבעי, עוד הייתי נכנס לפה במשך חצי שנה, סתם מתוך הרגל. אולי הגבתי הודעה אחת או שתיים בכל הפרק זמן הזה. למה? כי הרגשתי שאני לא שייך. הרמה של האנשים נמוכה (בלי להעליב כמובן), ופשוט- אין לפורום הזה מה לתת לי יותר.

אני יכול לתת לך רשימה של אנשים מהפורום שקרה להם גם אותו הדבר, חבר'ה שהיו פעילים לפני שנה ושנתיים (ומי שהיה פה בתקופה הזאת יזכור אותם טוב מאוד).
    כמובן, אחרי שטיילר חזר התחיל להיות שוב טיפה יותר מעניין, ובחודש חודשיים האחרונים היה שווה להכנס רק כדי לקרוא את התגובות שלו.

אני מעריך מאוד את טיילר, ורק מהתגובות שלו אפשר לראות שיש לו מציאות מאוד חזקה,

אבל,

באמת שאני לא יכול למצוא סיבה שבנאדם מצליח יגיב בפורום הזה. אחד שמזיין כל היום ויש לו מעגל חברתי של אנשים בעמדות מפתח. באמת, תחשוב, בתור בנאדם כזה... אתה היית חוזר להגיב בפורום אטרף?

נקודה למחשבה.
    לא בהכרח,למעשה,ההפך ממה שתיארת קורה יותר פעמים.שמתי לב לאיזה תופעה אחת שאנשים מקבלים ריספקט בפורומים ואז נתקעים באיזה שהוא שלב בחיים שלהם ונעלמים.נעלמים כי הם מפחדים לספר ולאבד את ״הריספקט״ שלהם.אין לי בעיה עם טיילר או בייקר (יש להם את הגישות שלהם וזה מעולה) עם מה שיש לי בעייה זה שאנשים נשאבים למציאות שלהם בגלל ששלהם חלשה,וכשזה קורה אפשר לראות מי מחרטט יותר מדי ולמי לא צריך להקשיב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לא בהכרח,למעשה,ההפך ממה שתיארת קורה יותר פעמים.שמתי לב לאיזה תופעה אחת שאנשים מקבלים ריספקט בפורומים ואז נתקעים באיזה שהוא שלב בחיים שלהם ונעלמים.נעלמים כי הם מפחדים לספר ולאבד את ״הריספקט״ שלהם.אין לי בעיה עם טיילר או בייקר (יש להם את הגישות שלהם וזה מעולה) עם מה שיש לי בעייה זה שאנשים נשאבים למציאות שלהם בגלל ששלהם חלשה,וכשזה קורה אפשר לראות מי מחרטט יותר מדי ולמי לא צריך להקשיב.
    חשבת על זה שיש אנשים שהמציאות שלהם חלשה הם בעצם לא נשאבים למציאות של טיילר ובייקר? הם בעצם דרך הגישה שלהם מוצאים דרך -לבנות- לעצמם מציאות יציבה ונכונה בשביל עצמם

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    חשבת על זה שיש אנשים שהמציאות שלהם חלשה הם בעצם לא נשאבים למציאות של טיילר ובייקר? הם בעצם דרך הגישה שלהם מוצאים דרך -לבנות- לעצמם מציאות יציבה ונכונה בשביל עצמם
    אבל המציאות שלך לפנייך,למה אתה צריך לבנות אותה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אבל המציאות שלך לפנייך,למה אתה צריך לבנות אותה?
    'המציאות שלך לפנייך' חשבת על זה שיש ילדים שהמציאות שלהם לא כמו שהם רוצים? לכן הם נעזרים בגישה שלהם לבנות את המציאות שהם חושבים שמגיע להם..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

'המציאות שלך לפנייך' חשבת על זה שיש ילדים שהמציאות שלהם לא כמו שהם רוצים? לכן הם נעזרים בגישה שלהם לבנות את המציאות שהם חושבים שמגיע להם..
    אני חשבתי על זה יותר מדי,יותר ממה שהיה צריך.ומה שגיליתי זה שמה שאתה מחפש כבר נמצא לידך אתה פשוט צריך להתעורר.לא לבנות את המציאות שלך,אלא להתעורר אלייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אני חשבתי על זה יותר מדי,יותר ממה שהיה צריך.ומה שגיליתי זה שמה שאתה מחפש כבר נמצא לידך אתה פשוט צריך להתעורר.לא לבנות את המציאות שלך,אלא להתעורר אלייה.
    חשבת על זה באופן שגוי, כי אם אתה ילד שלעולם לא היה במסיבה עם חיי לילה עלובים ללא חברים וללא ידידות לא יכול בחיים 'להתעורר' כמו שאתה מתאר את זה..מה שהוא מחפש ממש לא נמצא לידו, הוא חייב לשנות גישה, ובגלל זה ילדים כאלה מאמצים את הגישה שלהם -בשביל להתעורר- כי אם הם ימשיכו אם הגישה שלהם (שהיא שגויה) הם פשוט ימשיכו להיות אותו דבר, מובן?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חשבת על זה באופן שגוי, כי אם אתה ילד שלעולם לא היה במסיבה עם חיי לילה עלובים ללא חברים וללא ידידות לא יכול בחיים 'להתעורר' כמו שאתה מתאר את זה..מה שהוא מחפש ממש לא נמצא לידו, הוא חייב לשנות גישה, ובגלל זה ילדים כאלה מאמצים את הגישה שלהם -בשביל להתעורר- כי אם הם ימשיכו אם הגישה שלהם (שהיא שגויה) הם פשוט ימשיכו להיות אותו דבר, מובן?
    זה נכון,צריך לשנות גישה.אבל המציאות תמיד הייתה קיימת ולא צריך לבנות אותה.אני לא אתחיל לחפור לך על זה אבל אם בעיקרון אתה מוכן למות בכל רגע אז רק אז אתה יכול לחיות את החיים שלך,את הרגע הזה ממש.כשאתה מחפש את התשובה,אתה מפספס אותה.אל תחפש אותה,יש לך אותה,היא תמיד הייתה שמה.תהיה מציאותי,דע ותהיה מוכן למוות,כי בסוף אתה תהיה צודק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect