הזמן
הזמן הוא דבר חשוב מאוד בקיימות של המין האנושי,יש 24 שעות ביממה,אנו אמורים לעבוד,ללמוד,ואכן,כמו שכולם אומרים,הלימודים עוברים מאוד לאט למי שהוא לא ממש אוהב ללמוד,ולמי שכן אוהב נו זה משהו אחר,בימי הולדת,תמיד מברכים את האיש ואומרים לו עד 120 שנה,מדוע? כי אפשר לפחות לחיות עד השנים האלה אבל זה מאוד קשה,צריך להיות מאוד בריא,ובימים האלה יש הרבה מחלות משונות וכואבות,אין מה לעשות,אלה החיים צריך להמשיך לקדם אותם,יש גם זמן בהורדות,יש זמן במוזיקה,יש זמן בהכל,בכל זמן מסויים יוצא מכשיר,כגוון אייפון שכל האנשים מתמכרים אליו בלי סיבה,מה רק בגלל שלכולם יש את זה? טוב זה לא ממש הגיוני,בעבר השתמשו במכשיר הזה רק להתקשר,ועכשיו זה בגלל משחקים? זה יוצא מן הכלל מהכל! ועכשיו אני רוצה לדבר על עבודות,מעבודות אנו משיגים כסף,וצריך לדאוג לזה שלא יפטרו אותך,כי אז צריך לחפש עבודה חדשה,ובואו נתייחס למה שקרה לא מזמן באירגון ההיאבקות AWL היה שם מקרה מוזר,וחסר שזה ימשיך ככה,כי זה היה גורלי.
התאריך הוא: 10.4.12
השעה כעת היא 9:00
~המצלמה נדלקת~
רואים את הבית של כריסטיאן מבפנים,כריסטיאן מתעורר ומרים את ראשו באיטיות,הוא הולך אל המטבח לוקח תפוח ויושב על הכורסא שלו,הוא שם את ידיו על ראשו,ממלמל משהו לאחר מכן מוריד את ידיו קם הולך להתלבש,שוטף פנים ויוצא החוצה,בחוץ הוא רואה כמה נערים משחקים כדורגל,הוא יושב על ספסל ונושם אוויר,פתאום באו כמה עבריינים,אחד כיוון סכין לעבר נער אחד ואמר לו משהו,כריסטיאן חשב לעצמו משהו והתקדם בצעדים איטיים לעבר העבריין,הוא בא ושואל אותו מה הוא עושה,ואז העבריין תוקע את הסכין בבטנו של כריסטיאן,כריסטיאן נענק מכאבים,לאחר מכן ראה אותו איש והתקשר לאמבולנס,הרופאים בדקו אותו והם אמרו שזו פציעה חמורה,אבל הכל יעבור עוד חמישה ימים,כריסטיאן קם מהר ואמר חמישה ימים? מה יהיה אם העבודה שלי? אני מתאבק! אם אתה לא תתאמץ הכל יהיה בסדר,לאחר חמש שעות כריסטיאן יושב מול הטלויזיה בביתו אם תחבושת על הבטן.
ארינת AWL
ג'וש מתיוס עומד אם מיקרופון מול המצלמה
והוא מתחיל לדבר:
ג'וש: שלום לכל צופי ומאזיני AWL אני רוצה להזמין אלינו אורח,והינה הוא,כריסטיאן!
כרסטיאן מתקדם לעבר המצלמה.
ג'וש:שלום לך כריסטיאן,אם זה לא יפריע לך אני רוצה לשאול אותך כמה דברים מסויימים כי אני רואה שאתה פצוע
כריסטיאן:דבר!
ג'וש:דבר ראשון איך זה לא הרגיש מותקף בקרב שלך להפסיד,ולראות שאתה מפוטר?
כריסטיאן:זה היה מזעזע אני ברוב חיי אני מתעסק באהבקות,אני אוהב את המקצוע הזה,זה ספורט אתגרי אבל אחרי שהפסדתי זה הרס לי את כל המצב רוח שנשאר לי בקרב ההוא נגד רנדי אורטון,
ג'וש:וכאשר מישל מקקו'ל אמרה שהיא נותנת לך הזדמנות לזכות באליפות המשקל הקל ושאתה נשאר באירגון?
כריסטיאן:התרגשתי,זה היה ממש טוב לראות אותה אומרת את זה,הכל השתנה,זה הזמן שנותן להחליט,ולי יש את הזמן להמשיך!
ארינת AWL
כל הקהל שקט,פתאום כל המקום חושך.
בזמן שהמספרים עוברים אל 10 כל הקהל שקט,ואז כשהמספרים חוזרים במהירות והמוזיקה מתחילה:
הקהל מריע בפופים אדירים לכבוד כריסטיאן,כולם שמחים על זה שהוא לא מםוטר מהאירגון הזה,עשרות שלטים מורמים בשמיים,לאחר כמה שניות כריסטיאן יוצא אם ג'אקט לבן ג'ינס נעליים חומות נוחות ותחבושת על הבטן,כריסטיאן מרים את ידו לרגל הפופים ורץ אל הזירה,מסתכל אל הקהל לוקח מיקרופון ומתחיל לדבר:
כריסטיאן:שלום לכל צופי ומאזיני AWL,[פופים אדירים] אני מבין שקמתם על מצב רוח טוב היום אה? [פופים] אני רוצה לשוחח איתכם על המקרה שקרה לי לא מזמן בפרק האחרון,איזה איש אחד נכנס וגרם לרנדי אורטון לנצח,מה זה אמור להיות? [היטים] אני ממש התעצבנתי שאני מפוטר מAWL ואז מישל מקק'ול אמרה במסיבת עיתונאים שאני נשאר פה! [פופים] והכל בזכותכם קהל נכבד! [פופים] בקרוב יהיה ארוע מאוד חשוב,וגם לשם מישל הכניסה אותי,אני הולך להיות בקרב אחד על אחד על אליפות המשקל הקל! [פופים אדירים] אבל יש לי בעיה קטנה,איזה עבריין דקר אותי הבוקר והרופא אמר שזה קצת גרוע ושזה יחלים עוד חמישה ימים,אל תדאגו,כל התאים חזרו למקום,ויש כאלה שמהם יוצא דם,זה ממש לא נורא אני עצמי בטוח שזה יעבור מחר ושזה לא יזיק לי, [פופים] בארוע הקרב אני הולך לנצח ולזכות באליפות בפעם הראשונה של פה! [פופים] וזה מה שרציתי להגיד לכם,אני צריך ללכת ושתדעו שהזמן לעולם לא משתנה!
AND THAT HOW I ROLL!
השיר של כריסטיאן מתנגן והוא חוזר לבאקסטייג'.
~כריסטיאן יוצא לרחוב~
פתאום הוא פוגש את אותם חבורת עבריינים שדקרה אותו,אחד מהם בא ואמר,נו אתה לא קיבלת מספיק? רוצה עוד? הוא בועט בבטנו של כריסטיאן,כריסטיאן נענק מכאבים,ואז הוא עוגר אומץ ונותן מכות לבריונים,בועט באחד אתה השני מעיף והשער ברחו.
ככה זה הולך ככה זה קורה אבל אף פעם לא יגמר
סוף הפרומו מקווה שתהנו

ציטוט ההודעה