הרבה זוגות לא מצליחים לשמור אל קשר אחרי הפרידה,אני אישית שומר אל קשר אבל הוא הרוס,הוא לא מוצלח כמו פעם.
אחרי שאנחנו נפרדים אני עדיין מדבר איתה אבל אני לא מחשיב אותה ידידה טובה שלי כמו פעם,פשוט מתרחקים.
מה איתכם ?
הרבה זוגות לא מצליחים לשמור אל קשר אחרי הפרידה,אני אישית שומר אל קשר אבל הוא הרוס,הוא לא מוצלח כמו פעם.
אחרי שאנחנו נפרדים אני עדיין מדבר איתה אבל אני לא מחשיב אותה ידידה טובה שלי כמו פעם,פשוט מתרחקים.
מה איתכם ?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
מעדיף שלא כשהפרידה "חמה" יותר קשה לשכוח, אם בכלל..
כותבים :" שומרים על ולא אל" !
לא....חוק ברזל.
The Pod
אני חושבת שבעניין אקסים צריך לדעת להמשיך הלאה ולא להיתקע על הקשר הקודם. אבל כמובן שצריך לסיים בחיוך ולהמשיך לתת כבוד אחד לשני, לפעמים אם נשארים בקשר זסה קצת תוקע ואי אפשר להמשיך הלאה...
"כאשר תהיי שלמה עם עצמך ותניחי את האקס בעבר, רק אז תתפני רגשית למערכת יחסים אמיתית עם סיכוי לזוגיות מוצלחת."
אני אימצתי את המשפט הזה מתוך כתבה שקראתי אחרי שאני והאקס נפרדנו ומאז אני לא עונה לו לטלפונים, לא להודעות וגם לא בצ'אט בפייסבוק. למה לשמור איתו על קשר??? אחרי שנפרדים קשה להיות ידידים וזה גם מיותר...
זו דעתי.![]()
הדבר הכי גרוע זה לחזור לעבר
אקסים צריך להשאיר מאחור אלה עם אתה מתכוון לחזור אליה
הדבר הכי גרוע זה לחזור לעבר
אקסים צריך להשאיר מאחור אלה עם אתה מתכוון לחזור אליה
כל ה"לא לדבר הזה" זה בדרך כלל תוצאה של שני אנשים לא בוגרים (ולפעמים גם לא אינטיליגנטים) במיוחד שהחליטו להכנס למערכת יחסים.
בכללי, אני לא אדם של יותר מדי זיוני שכל חברתיים. אין לי בעיה לשמור על קשר. רוב הסיכויים שאם נכנסתי איתה למערכת יחסים היא בוגרת מספיק בראש.
אין לך ביצים אז אתה במשתמש אנונימי?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017