היום אני הולך למסיבה רצינית ראשונה, הייתי לפני כמה ימים במשהו קטנטן בתור חימום.
אני מחפש טיפים כמו להסתכל מסביב ולחפש קשר עין, לזכור שבנות במועדונים אוהבות לרקוד.
דברים כאלה.
חג שמח.
היום אני הולך למסיבה רצינית ראשונה, הייתי לפני כמה ימים במשהו קטנטן בתור חימום.
אני מחפש טיפים כמו להסתכל מסביב ולחפש קשר עין, לזכור שבנות במועדונים אוהבות לרקוד.
דברים כאלה.
חג שמח.
|
|
הטיפ היחיד הוא לצאת ולהנות , להנות ממש מהמסיבה אחי .. אחרי זה הטיפ הבא הוא לא לשים זין , אתה רוצה להתחיל עם מישהי? תעשה את זה , אתה רוצה לקפוץ כמו תרנגול ? תעשה את זה , תרגיש משוחרר , תהנה מהוויב , תיהיה חיובי ותיצור אווירה של שמחה וביטחון עצמי , אל תחשוב יותר מידי!!!
אם אתה רוצה טיפ למסיבה ראשונה
זה באמת באמת באמת
צא לרקוד
אתה אוהב לרקוד?
אוהב להשתחרר? אינטרקציה אנושית?
אם כן לך למסיבה כדי לרקוד עם חברים שלך ולהנות
אל תבזבז את הזמן שלך על בנות
תאמין לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תודה חברים, האמת שאני רואה את זה עכשיו רק אחרי, מ8 התארגנתי ולא היה לי זמן לבוא לפורום.
ומנסיון, שניכם צודקים מאוד.
עצות מעולות, חבל שלא קראתי קודם חח
אבל אני במילא לא אוהב מסיבות, אז הפעם הבאה שלי תהיה ב2013
אפשר לנעול, תודה.
ותמשיכו להשקיע בפורום, שניכם חלק מהטופ 5 פה![]()
נשמע שלא נהנת כמו שצריך,אם התארגנת יותר מדי זמן,זאת אומרת שנתת למסיבה הזאת יותר מדי חשיבות בתקווה שהמסיבה הראשונה שלך תהיה טובה ותזכר.מצטער אם זה התנפץ לך בפנים,לכולנו זה קורה ותמיד יקרה,זה סתם משחקים שהמחשבה אוהבת לשחק בהם.אם באת בגישה x למסיבה הזאת,שנה אותה ל y.זאת אומרת תעשה בדיוק הכל ההפך ממה שעשית כשהיית במסיבה.
בהצלחה גבר ואל תתייאש
ממסיבה רצינית גדולה אל תצפה לכלום פשוט תבוא ותהנה ואל תסתובב כמו נואש במועדון ותחפש בנות תרקוד בכיף שלך ואםאתה רואה מישהי חמודה תתחיל לרקוד איתה.
חשוב גם שאם אתה רוצה לסגור משהו במסיבות תלך למסיבה שמתאימה לגיל שלך כי אם תלך למסיבה של יותר גדולים אתה תראה שכל הבנות שם חצי מטר מעלייך אתה תחטוף שוק.
בהצלחה