קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה/בעיה]רוצה להפוך לרציני
    על ידי h-over בפורום אלקטרונית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-12-2007, 16:17
  2. [עזרה]חבר'ה יש לי נוקיה 6020 ואני רוצה להפוך אותו לשפה העברית..
    על ידי ג'יהאד ג'והר בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 15:54
  3. עזרה| יש לי קובץ rmvb אני רוצה להפוך אותו ל AVI
    על ידי DIGORKER00 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 16:21
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-02-2007, 23:47
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-10-2006, 18:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

לא רוצה להפוך לידיד

ברירת מחדל לא רוצה להפוך לידיד

הכרתי מישהי ואחנו מדברים בערך שבוע-שבוע וחצי, עכשיו הגענו למצב ממש טוב כאילו מדברים הרבה אבל לא יוצא לנו להיפגש הרבה כי אנחנו חיילים אז רק בסופשים כשיוצא..עכשיו אני לא רוצה להפוך לידיד ואני טיפה מרגיש בימים האחרונים שזה לא מתקדם יותר מדי למרות שאני אומר לה תמיד כמה אני חולה עליה ורוצה לראות אותה כבר ולא בטון של ידיד אלא בקטע שאני רוצה אותה והיא גם אומרת את הדברים האלה בחזרה אז למרות שנראה לי שכן יצא משהו אני לא מרגיש את זה קורה..כמובן שבסופ"ש הקרוב אני מאמין ששנינו נצא חג וניפגש אני כבר ינשק אותה לא יבזבז זמן, אבל אם זה לא יקרה יעבור עוד שבוע אם לא יותר והזמן הזה קריטי מניסיון שלי בעבר..יש משהו שאני צריך/לא צריך לעשות בשביל שבאמת נהיה ביחד?
    מקווה שהבנתם את הבעיה שלי..תודה רבה רבה!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תבוא איתה לפגישה לבד עם כוונות של להפוך לחבר ולא לידיד תהיה מיני בפגישה תיצור משיכה נוחות ואז ברגע השיא תנשק אותה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    הכרתי מישהי ואחנו מדברים בערך שבוע-שבוע וחצי, עכשיו הגענו למצב ממש טוב כאילו מדברים הרבה אבל לא יוצא לנו להיפגש הרבה כי אנחנו חיילים אז רק בסופשים כשיוצא..עכשיו אני לא רוצה להפוך לידיד ואני טיפה מרגיש בימים האחרונים שזה לא מתקדם יותר מדי למרות שאני אומר לה תמיד כמה אני חולה עליה ורוצה לראות אותה כבר ולא בטון של ידיד אלא בקטע שאני רוצה אותה והיא גם אומרת את הדברים האלה בחזרה אז למרות שנראה לי שכן יצא משהו אני לא מרגיש את זה קורה..כמובן שבסופ"ש הקרוב אני מאמין ששנינו נצא חג וניפגש אני כבר ינשק אותה לא יבזבז זמן, אבל אם זה לא יקרה יעבור עוד שבוע אם לא יותר והזמן הזה קריטי מניסיון שלי בעבר..יש משהו שאני צריך/לא צריך לעשות בשביל שבאמת נהיה ביחד?
    מקווה שהבנתם את הבעיה שלי..תודה רבה רבה!!
    כן, יש משהו שאתה צריך לעשות, תפסיק לתת לה להחליט מה אתם עושים עם הקשר. תפוס יוזמה.
    "אני מאמין ששנינו נצא חג וניפגש אני כבר ינשק אותה לא יבזבז זמן, אבל אם זה לא יקרה יעבור עוד שבוע אם לא יותר והזמן הזה קריטי מניסיון שלי בעבר.."
    מה זה הפסימיות הזאת אינעל דינק? פעם הבאה שאתם ניפגשים, תגיד שלום, תחייך, תראה לה שהתגעגת אלייה (אם אתה מפגר, אז פשוט תחייך זה מראה שהתגעגעת) תן לה נשיקה אמיתית בלחי, לא מסוג הנשיקות הסתמיות האלה של ערסים. תפוס לה את הסנטר עם יד אחת (בעדינות) והיד השנייה איפה שנוח לך ותן לה נשיקה בלחי. תזרים כל מיני "מה ניינים..מה חדש?" וכאלה, אחרי שתשים לב שהשיחה לא הולכת לכיוון שלך, צא לה ביציאה "בואי נדבר קצת בצד.." איך שתגיד לה משהו בסגנון הזה, היא תבין שיש לך איזה משהו להגיד בהקשר אלייכם..היא לא מפגרת.

משם כבר תפעל בסגנון שלך.
    בקיצור, תפסיק לתת לה את המושכות של הסוס, תיזום אתה. תיהיה הגבר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

מה כל כך גרוע בלהיות ידיד?

עריכה:
    בלי קשר לנושא
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 11-04-2012 בשעה 15:04.

אנחנו נפגשים היום, אני יצור נוחות קצת מגע ואז ינסה לנשק..הפחד שלי רק שאני יקבל "לא" וגם אם כן אני פשוט יאמר לה שאני לא מתכוון לוותר עליה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אנחנו נפגשים היום, אני יצור נוחות קצת מגע ואז ינסה לנשק..הפחד שלי רק שאני יקבל "לא" וגם אם כן אני פשוט יאמר לה שאני לא מתכוון לוותר עליה
    תפסיק לזיין לעצמך ואולי גם לה את השכל, נוחות שמוחות, לך צא תהנה קצת מה זה מפחד לקבל לא? כולה גיים אובר.. תתחיל לעשות מה שבזין שלך, ותלמד מהטעויות שלך. אתה מתעסק יותר מדי בלברוח מלקבל לא מאשר להתעסק בלקבל כן.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אל תפחד מלקבל לא. תגיד לעצמך בראש "אני מאתגר אותך להגיד לי לא..בואי נראה אותך אומרת לי לא " זה מה שאתה אמור לשדר לבחורה.
    לא מעניין אותך מה תיהיה התגובה שלה בקשר לנשיקה, אתה לא נותן שום חשיבות לנשיקה הזאת וגם אם היא תסרב, זה לא שקרה משהו..תמיד אפשר לנסות שוב.

עוד לא קרה כלום ואתה כבר מנבא שחורות, הדרך הבטוחה להפוך לידיד.

ובנימה יותר חיובית , תתחיל לקרוא מאמרים שאנשים פה השקיעו וכתבו , שיעזרו לך להבין מה הגישה שאתה צריך לאמץ כדי להתחמק בדיוק ממצבים כאלה.

חבר'ה יש עידכון במצב...דיברנו ביקשתי ממנה לצאת ביחד והיא הסכימה ישר ועוד בשמחה לא היה שום היסוס, יצאנו לאיזה מסיבה רוב המסיבה היינו ביחד אבל משום מה היא להרגישה טוב כאבי ראש וכו' אז ככה לא יצא לנו לרקוד יותר מדי היה יחסית רגוע..בקיצור בנסיעה הביתה דיברנו קצת השתדלתי כמה שיותר לנגוע בה (לא בקטע של אנס בקטע ליצור קצת משיכה שתראה שאני רוצה אותה) והיד שלי הייתה על הרגל שלה ושיחקתי שם קצת..הגעתי אליה לבית וכמה שתיכננתי לנשק אותה כלום נפרדנו בחיבוק גדול ונשיקה הרגשתי כאילו משהו עוצר אותי ובדיוק שניה אחרי שהיא סגרה את הדלת אמרתי לעצמי איזה טיפש איך לא עשיתי כלום..בוקר אחרי דיברנו ואמרתי לה שלא הצלחתי להירדם בגללה וזה, היא אמרה שגם ושכבר היא מתגעגעת. אני פוחד שבזה שאמרתי לה שלא הצלחתי להירדם בגללה ולא עשיתי כלום ברכב אז שרפתי את עצמי והיא רואה אותי עכשיו כסתם עוד אחד איזה חלש...איך להמשיך מפה? תודה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

חבר'ה יש עידכון במצב...דיברנו ביקשתי ממנה לצאת ביחד והיא הסכימה ישר ועוד בשמחה לא היה שום היסוס, יצאנו לאיזה מסיבה רוב המסיבה היינו ביחד אבל משום מה היא להרגישה טוב כאבי ראש וכו' אז ככה לא יצא לנו לרקוד יותר מדי היה יחסית רגוע..בקיצור בנסיעה הביתה דיברנו קצת השתדלתי כמה שיותר לנגוע בה (לא בקטע של אנס בקטע ליצור קצת משיכה שתראה שאני רוצה אותה) והיד שלי הייתה על הרגל שלה ושיחקתי שם קצת..הגעתי אליה לבית וכמה שתיכננתי לנשק אותה כלום נפרדנו בחיבוק גדול ונשיקה הרגשתי כאילו משהו עוצר אותי ובדיוק שניה אחרי שהיא סגרה את הדלת אמרתי לעצמי איזה טיפש איך לא עשיתי כלום..בוקר אחרי דיברנו ואמרתי לה שלא הצלחתי להירדם בגללה וזה, היא אמרה שגם ושכבר היא מתגעגעת. אני פוחד שבזה שאמרתי לה שלא הצלחתי להירדם בגללה ולא עשיתי כלום ברכב אז שרפתי את עצמי והיא רואה אותי עכשיו כסתם עוד אחד איזה חלש...איך להמשיך מפה? תודה!
    זה מזכיר לי מקרה כל כך דומה, זה כאילו אני שומע את עצמי חחח.
    עצה שלי :

קח את העניינים לידיים שלך , תיזום אתה הכל.
    תזמין אותה לבית קפה, תשתו משהו קל / תזמין אותה לעוגה / קרפ צרפתי , וופל בלגי / אמריקאי לא משנה.
    תשתו , תיהנו , תדברו .. אחרי שעה בערך תזמין אותה לבוא אלייך הביתה , לסרט.

בבית תגרום לה להרגיש הכי נוח שאפשר , תראו סרט תוך כדי הסרט תחבק אותה , תנשק אותה ואם היא חוזרת אז אפשר קצת יותר.

עוד התפתחות שלא כל כך רציתי שתקרה..יש איזה מישהו שהיא הכירה בבסיס לא מזמן משהו כמו שבועיים מאז גיליתי דרך חברה טובה שלה (שאגב אותה חברה מתה כבר שאני והיא נהיה ביחד) שאותו אחד כל הזמן משגע אותה וגם רוצה והם מדברים הרבה, לצערי חברה שלה אמרה לי שהיא חושבת עליו יותר מדי ומתחילה להידלק עליו...עכשיו היא לא יודעת שאני על ההוא ואני לא רוצה לצאת מפגר בפעם הבאה שניפגש ואז אני ינשק אותה ופתאום היא תעצור ותגיד לי לא יש לי מישהו אחר זה לא ילך וכו'. בינתיים הפסקתי להתקשר הודעות וכו' אחרי יומיים שלא דיברתי בכלל היא שלחה לי הודעה בבוקר ושאלה אם חתכתי עליה. בסה"כ יומיים לא דיברתי איתה וכבר היא חושבת שחתכתי עליה? כמובן שאמרתי לה לא שהייתי עסוק וכו' אז היא טיפה נרגעה אבל אני עדיין לא יוצר קשר מחכה שהיא תעשה את זה, זאת אומרת אני רוצה לראות אם עדיין היא חושבת עליי או שמה רק על ההוא..היא שיגעה אותי לגמרי הילדה הזאת!! מה אתם אומרים?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אחי GROW A PAIR, באמת.. תפסיק לחכות לרגע "המושלם" כדי לנשק אותה כי הוא לעולם לא יגיע, אם לא לפחות תנשק אותה בפעם הבאה שאתם נפגשים יש סיכוי טוב שהיא תצא עם הבחור שהיא הכירה בבסיס כי היא רואה שאתה לא מקדם עניינים, אתה מנסה לא להפוך לידיד אבל אתה עושה הכל כדי להגיע לשם (היא רוצה גבר לא מישהו שמפחד לנשק אותה וחושב שנה על כל צעד), תפסיק לפחד לקבל לא ולהשקיע עליה כ"כ הרבה אנרגיה, אני אפילו ממליץ לך ללכת להכיר עוד כמה בנות עד הפגישה הבאה שלכם כדי שתפסיק להיות לחוץ כמו טמפון בקשר אליה.

בהצלחה.

תאמין לי אחי יש לי חתיכת זוג...כל בחורה שאני רואה במועדון/רחוב וואטאבר אני תוקף היו הרבה קשרים בעבר עם כמה בחורות ועם אף אחד מהן לא הרגתשי ככה אף אחד מהן לא תיסבכה אותי כמוהה! לא יודע אם אמרתי את זה אבל היא אף פעם לא הייתה בקשר עם אף אחד ושלא לדבר בכלל על חבר..לא חושב אפילו שהיא התנשקה אי פעם..בקיצור יש לי הרגשה מרוב שהיא לא יודעת מה לעשות היא משגעת אותי בעצם כשהיא לא עושה כלום. אבל חשוב לי גם לדבר איתה בטלפון הודעות וכו', זאת אומרת "להכין את השטח" לפעם הבאה שניפגש שלא יהיה מצב שלא נדבר שבוע שלם ואז כשיצא לנו להיפגש נתחיל להשלים פערים ובקושי נגיע למצב שאני ינשק אותה ויתחיל לקדם עניינים..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תאמין לי אחי יש לי חתיכת זוג...כל בחורה שאני רואה במועדון/רחוב וואטאבר אני תוקף היו הרבה קשרים בעבר עם כמה בחורות ועם אף אחד מהן לא הרגתשי ככה אף אחד מהן לא תיסבכה אותי כמוהה! לא יודע אם אמרתי את זה אבל היא אף פעם לא הייתה בקשר עם אף אחד ושלא לדבר בכלל על חבר..לא חושב אפילו שהיא התנשקה אי פעם..בקיצור יש לי הרגשה מרוב שהיא לא יודעת מה לעשות היא משגעת אותי בעצם כשהיא לא עושה כלום. אבל חשוב לי גם לדבר איתה בטלפון הודעות וכו', זאת אומרת "להכין את השטח" לפעם הבאה שניפגש שלא יהיה מצב שלא נדבר שבוע שלם ואז כשיצא לנו להיפגש נתחיל להשלים פערים ובקושי נגיע למצב שאני ינשק אותה ויתחיל לקדם עניינים..
    אם היא לעולם לא התנשקה אישית הייתי יורד ממנה.. אתה באמת רוצה עכשיו להיכנס לקשר עם מישהי חסרת ניסיון? עד שתזיין אותה כבר ינשרו לך הביצים .. אבל זה כבר לשיקולך.
    בכל מקרה כל הקטע הזה של "פעם הבאה שניפגש נשלים פערים ובקושי נגיע למצב שאני ינשק אותה" זה בדיוק מה שדיברתי עליו שאתה מחכה לרגע המושלם, אז תדברו ותנשק אותה באמצע השיחה, זה לא צריך להיות כמו בסרטים ששניכם מסתכלים אחד על השני , מתקרבים אחד על השני לאט לאט לרקע מוסיקה רומנטית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect