ודאי עקבתם אחרי השבועות האחרונים והמותחים ביותר בליגה הספרדית, ריאל מדריד שרק לפני חודש הובילה את פסגת הטבלה עם 10 נקודות הפרש שגרמה לרוב רוב של הבלאנקוס להרגיש בשמיים.
עובדה זאת היא מאוד מפתיעה שהרי לא ציפינו להבדל נקודות כ"כ משמעותי בין השניים, שלא נדבר על זה שמוריניו וחלק מהשחקנים של ריאל הרשו לעצמם לחייך באופן שחצני מדי פעם.
הבעיה הגדולה היא שזה לא נגמר עד שזה לא נגמר, ולכן ריאל בזמן האחרונה איבדה נקודות נגד מלאגה וויאריאל, עוד בזמן שברצלונה עצמה נשארת יציבה.
אבל לא צריך להאשים במקרה זה אף אחד, זה דבר ליגטימי הרי לא ציפינו שהיא תנצח כל משחק ומשחק עד סוף העונה נכון?
והופ, הגיע גם המשחק נגד ולנסיה שהסתיים בתיקו ואיבוד שתי נקודות יקרות ומפער גדול יחסית, הצטמק לפער של 4 נקודות מאוד שברירי, שבכל רגע נתון במשחק כל הקערה תהפך על פיה ואולי ברצלונה תשלוט בפסגה בדרך לאליפות. (?)
בינתיים המצב כרגע הוא לא כזה אבל כן אם תשאלו את אוהדי ברצלונה רובם אופטימיים.
לגבי הקלאסיקו הקרב ובא אפילו אני אוהד ריאל מושבע לא מתכחש לשום דבר ומודע להבדל כוחות בינינו לבין ברצלונה ועצם העובדה שזה בקאמפ נאו עוד יותר מצמק את הסיכויים של ריאל.
אבל עד ברצלונה יש עוד מוקש בדרך - הדרבי המדרידאי: אתלטיקו מדריד מארחת בויסנטה קלדרון את ריאל והם אפילו לא מתקרבים למס הנקודות של ריאל או ברצלונה אז החלום שלהם כרגע זה לקלקל לריאל את חלום האליפות.
גם זאת שאלה קשה מאוד להכריע כמה יסתיים המשחק, במציאות של היום אתלטיקו מתקפלת לרגלי ריאל במשך 13 שנים, מאז 1999 ריאל לא מפסידה אף משחק! זה אומנם נתון מאוד מרשים אבל אסור לריאל ללחוץ רק בסיום כמו המשחק נגד ולנסיה, אלא לתקוף כבר מההתחלה ולחפש שערים מוקדמים.
לעומת זאת לברצלונה אין שום משחק קשה של ממש ואני מאמין שהם לא יאבדו נקודות, גם לא ריאל.
והתסריט שלי זה שברצלונה תנצח בקלאסיקו תצמק לנקודה בלבד אבל ריאל תקח את האליפות.
נקווה לטוב, HALLA MADRID.
![]()

ציטוט ההודעה