אהלן. אני בן 17 וכל פעם שאני מתחיל עם מישהיא עד שאני מתקרב אליה והכל זה לוקח יחסית המון זמן ו0אף פעם אף אחת לא רוצה אותי בתור חבר אלא רק בתור ידיד או "אח" שלה.. זה נמאס לי אני רוצה חברה.
איך אני עושה את זה?
מה אומרים למישהי כדי שהיא תרצה אותך?
אהלן. אני בן 17 וכל פעם שאני מתחיל עם מישהיא עד שאני מתקרב אליה והכל זה לוקח יחסית המון זמן ו0אף פעם אף אחת לא רוצה אותי בתור חבר אלא רק בתור ידיד או "אח" שלה.. זה נמאס לי אני רוצה חברה.
איך אני עושה את זה?
מה אומרים למישהי כדי שהיא תרצה אותך?
|
|
קודם כול סימן שאתה לא משדר שאתה רוצה חברה ,עם הם רוצות אותך בעיקר כידיד סימן שאתה לא המא'צו שהם רוצות או מצפות .
אני בתור בת , אומרת לך שהכי חשוב שתהיה אתה !!! ולא תנסה להיות אחרים או פתאום לשנות את כולך , הסוד הוא שינוי גישה![]()
תתקרב למשהי שמוצאת חן בעינייך ותנסה להקסים אותה , תאמין לי שבחיוך אחד בנות נשבות![]()
בהצלחה !!♥
בעיה נפוצה אחי, אל דאגה לרובנו זה עובר. תנסה לשנות את הגישה שלך, תהיה פחות פראייר, אל תנסה לרצות אותה ואל תתבייש לצחוק עליה.
קיצור תפגין ביטחון עצמי (אבל לא כמו ערסווט) ותמיד תהיה בטוח במה שאתה עושה ומי שאתה. אל תשנה את הצורת דיבור\התנהגות\לבוש או כל דבר אחר רק בגלל איזה פרחה.
אם אתה רוצה לקחת את הנושא יותר רציני יש באטרף פורום של "פיק אפ ואומנות הפיתוי", זה בטוח יעזור לך אם תקרא קצת חומרים.
שיהיה בהצלחה!
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול