טוב אז ככה אני בן 17 ואני בפנימייה..
יש ילדה אחת אנחנו ידידים לא הכי טובים אבל יצא לנו לדבר כמה פעמים ויש כימיה מסויימת אני באמת חושב שאני מרגיש אליה משהוא.
כל פעם אני מוצא את עצמי חושב עליה אני דואג לה ואם מישהוא יפגע בה אני ישתגע יש רק בעייה אחת יש לה חבר. לא יצא לי לדבר איתה אף פעם על חבר שלה אבל מהצד זה ניראה כאילו הם דיי אוהבים אחד את השנייה עכשיו לפני שבועיים חזרנו מפולין (המשלחת הרגילה) היא הייתה איתי שמה ובשלב מסויים היא נשברה ולא הרגישה טוב בכלל ובגלל מה שאני מרגיש לא עזבתי אותה לרגע והתקרבנו המון בזכות זה כשחזרנו לארץ הכימיה הייתה חזקה יותר והלכתי עם חבר שלי אליה לחדר (הוא היה צריך להגיד משהוא לילדה אחרת שאיתה בחדר) ראיתי אותה שמה היה מין רגע כזה ששנינו מסתכלים אחד על השני בעיניים ואז היא פשוט חיבקה אותי חזק מאוד כמו שהיא אף פעם לא חיבקה וזה עשה לי משהוא.. אני לא זוכר איך הגבתי אבל אני בטוח שהחזרתי לה חיבוק (לא בטוח אם הוא היה חזק) ונשיקה בלחי מאותו הרגע התרחקנו המון כאילו רק הכרנו ועבר שבוע וזה נתקע שם..
אני לא יודע מה לעשות אני ממש רוצה שזה יחזור ליהיות כמו שהיה ויותר (שנדבר קצת יותר ונתקרב יותר) ואם הייתה דרך אפילו ליהיות חבר שלה שהיא תרצה להיפרד מהאידיוט שאיתה עכשיו בשבילי.