שלום לכולם ולעוזרים. אני ב 11 וחצי,ביוני 22 שהיה אני היה בן שתיים עשרה,הגובה שלי הוא 1.50 בדיוק,המשקל שלי הוא 40+
בבקשה ממכם תנו לי עצות
אני רוצה להרזות ולפתח שרירים ולהיות בכושר,ואני מוכן להמשיך את זה שאני יהיה יותר גדול שאני יוכל ללכת לחדר כושר.
תשמעו מה יש לי בבית [מכשרים ועוד]
1.מתקן שאני שם את שתי הרגלים למטה, ואת הידיים מחזיק במקל אחיזה כזה לשתי הידיים,אני דוחף אם הידיים ואם הרגליים ואני זז כזה במקום אני לא יודע איך קוראים למכשיר הזה אבל הוא די גדול כמו הליכון כזה
2.גומי נמתח כזה לידיים
3.משקולות
וחוץ מזה אפשר שכיבות שמיכה התעמלות וזה.
שאלה אני יכול להרים משקולות של 2-3 ק"ג
בבקשה רק מי שעוזר ויכול לעזור עוד בהמשך בהרבה ומבין בזה בבקשה אני צריך שהוא יעזור לי
אני רוצה להיות יותר רזה ולהיות "שרירי" אם כוח ולהיות בכושר בבקשה תעזרו לי
אם מישהו יכול לעזור לי בזה שהוא יתן לי מטלות יומיות מין רשימה מה אני צריך לעשות כל יום ומה לאכול ומה לא
אני צריך שמשהו שמבין בזה, בואו אני יספר לכם למה אני רוצה את כל זה....
בכיתה ה [נחשבתי חזק מאוד בכיתה הייתי כאליו הכי חזק בכיתה והייתי מקובל ]ויום אחד רבתי אם מישהו שהוא קילל את אמא שלי אמרתי לו מה אמרתה? הוא אמר לי יחתיכת שמן מה ששמעתה כמובן הרבצתי לו וירד לו דם מאף זה לא בקטע של להיתלהב...
ואחרי הריב חשבתי למה הוא אמר שלי שמן וזה הייתי בדיכאון מזה עד ששמעתי שעוד ילדים אמרו לי וזהו השנה אמרתי לעצמי אני לוקח את עצמי בידיים ומרזה ועושה כושר ששנה הבאה אני יהיה מוכן לכיתה ז אני יכיר ילדים חדשים ואני לא רוצה שיגדו לי שוב שמן
שמעו,לא באתי להרזות כי אני "שמן" באתי כי אני רוצה להרזות ולפתח שרירים כי אני אוהב את זה מגיל קטן אני מיתאמן והפסקתי
ואני ממש אוהב את זה
אז בבקשה האיש שיוכל לעזור לי שהיה לו אושר אני לא חושב שמישהו יקח לו בידיים אותי לעזור לי וזה מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה להגיב פה אני גם רוצה להיות מוכן לשנה הבאה בכיתה ז
ובבקשה לא להגיד, אתה קטן אל תחשוב על זה נה נה נה מי שהולך להגיד את זה לא להגיב בבקשה
מי שמוכן לעזור לי שיגיד לי תודה.

ציטוט ההודעה