סייבר AWL | טריפל H נגד הקברן | פרומו | בחיים , צריך לבחור | קריאה מהנה !!!
הקטע הראשון של הפרומו הוא לא אמיתי. כלומר לא כל הדברים בו קראו באמת.
בחיים , צריך לבחור - סיפורו של טריפל H
"בחיים , צריך לבחור" כך למדתי מהורי מחברי , מקרובי ומרחוקי. למדתי את המשפט הזה מגיל קטן והוא עד היום לא עוזב אותי. הכל התחיל עוד לפני שנולדתי. הורי היו צריכים לבחור את שמי. הם חשבו על שני שמות. על מארק ועל פול. למזלי הם בחרו בפול. כי אם הם היו בוחרים במארק , הייתי נקרא על שמו של האדם השנוא עלי מכל. ע"י מארק קאלאווי. ע"י אנדרטייקר. למזלי , זו הייתה בחירה טובה ומשמחת. מכיוון שרוב הבחירות בחיי רק הרסו לי את החיים. שהייתי בגן חובה ילדי הגן דחקו אותי לפינה ולא שיחקו איתי. אני הייתי היחיד שאהב האבקות ואילו השאר לא. הם אהבו דברים אחרים. משעממים יותר. ובגלל שלא אהבתי את דבריהם , הם עשו עלי חרם. כל יום הייתי חוזר הביתה עצוב. לא רציתי לדבר אם אף אחד. להיות מנודה זה הדבר הנורא ביותר שיכול לקרות לילד בגיל 6. בגיל גן החובה. שתקופת גן החובה נגמרה הגעתי לגיל המתאים לעלות לבית הספר. רק שהפעם , הייתי צריך לבחור. האם לעלות לבית הספר שבו "חברי" לגן עולים ? או לעלות לבית הספר השני בעיר. שבו כל הילדים הקשוחים , הרעים ו, אלו שהעיפו מבית הספר היו. אני בחרתי בבית הספר השני. שם החיים היו קשים עוד יותר מחיי בגן החובה. שם חטפתי מכות , נודתי וחטפתי מכל כיוון. שהגעתי לכיתה ד' החלטתי שזהו ! שצריך לשם לזה סוף ! באיזה יום אחד , דין מלובר , בריון הכיתה דחף אותי על הקיר . שון מייקלס , שאז למד איתי באותה כיתה עזר לי ואמר לו שיפסיק. תוך שנייה מצא את עצמו שון מייקלס על השולחן חוטף אגרופים בראש. ראיתי את זה וריחמתי על שון מייקלס. למרות שכל פעם הוא שיקר לי ולכל הכיתה , ריחמתי עליו. רצתי לעבר דין והעפתי אותו משון. דין נפל ושבר את ידו. מאותו יום קרו שני דברים טובים שהשפיעו על חיי לטובה ! מאותו יום שון מייקלס , נהפך לחברי הטוב. ואילו אני , אני נהפכתי למקובל יותר. בזכותי דין מלובר הפסיק להיות בריון הכיתה. הוא הפסיק להרביץ והפסיק להציק. באותו היום ראיתי בטלוויזיה האבקות. ולאחר שנזכרתי בריב שלי עם דין מלובר החלטתי שאני רוצה זאת תהיה העבודה שלי. בגיל 16 הלכתי למכון קושר לראשונה. שם הכרתי בחור מדהים וחבר טוב לחיים שנקרא קווין נאש. הוא סיפר לי על חבריו וגילתי שגם הוא חבר של שון מייקלס. היינו חבורה כזאת וחלומנו היה "להיות מתאבקים" . עד גיל 16 טעמתי רק את הטוב שבחיים. מגיל 17 , חיי הנוראים התחילו ! בגיל 17 הכרתי את סטפני מקמהן. לאחר כמה שבועות הבנתי שאביה מיליונר. היא סיפרה לי שהוא מחפש את המקום הנכון להשקיע בו. סיפרתי לה על חלומי להיות מתאבק והיא סיפרה זאת לאביה. אביה , וינס מקמהן החליט להשקיע את כספו בפתיחת ארגון חדש ! WWF ! היא אמרה לי שאני יכול לעבוד בארגון כמתאבק. שמחתי. ואז היא ספרה לי שמקבלים לעבודה מתאבקים מגיל 25. נאלצתי לחכות 8 שנים. עדיין אני וסטפני היינו בקשר. בגיל 24 סטפני לקחה אותי לשיחה. היא אמרה לי שבעוד שנה כבר אהפוך לכוכב האבקות והיא לא רוצה שהוא ימצא מישהי אחרת. לאחר שיחה ארוכה היא שאלה אותי האם אני מעוניין להציע לה נישואין. נאלצתי לבחור באו "כן" או "לא". אמרתי לה שכן. הינה עוד החלטה מטופשת מצידי. התחתנתי איתה עוד לפני שפגשתי את משפחתה. בחתונה הכרתי את משפחתה. שיין מקמהן הוא הסנוב של המשפחה. מעולם לא נקשרתי אל הבחור. הוריה של סטפני היו גרושים. אביה של סטפני אהב כסף יותר מכול. פשוט שנאתי אותו. כעבור שנה , בגיל 25 הלכתי לWWF ובקשתי לחום על חוזה. וינס צחק לי בפרצוף ואמר לי שאני לא צריך שום חוזה. הוא אמר לי שהוא יתן לי אין ספור קרבות על תארים ושהוא יקדם אותי בארגון. בקשתי ממנו שאני רוצה להתקדם בעצמי והוא צחק לי בפרצוף שוב ואמר שאני לעולם לא אוכל להיות מתאבק ! לאחר שיחה הדוקה וארוכה הוא הסכים לעזוב אותי והוא נתן לי להתקדם בכוחות עצמי , אך תמיד ידעתי שהוא זומם משהו. לאחר 20 שנה של האבקות הבנתי שוינס שיחד שופטים כדי שאני אנצח. לאחר 20 שנה הבנתי שכל הקריירה שלי לא קרתה בכוחות עצמי. בעודי בגיל 45 החלטתי להשתלט על העיניים בWWE והחלטתי להפוך ליו"ר החדש. פטרתי את וינס מקמהן. באותו רגע עשיתי עוד החלטה מטופשת. כי ברגע שפטרתי אותו: הרייטינג ירד , הכישרון נעלם , ומתאבקים החליטו לפרוש. בקיצור נדפקתי. שסטפני שמע שטרתי את אביה מהארגון היא נזפה בי. שוב פעם הייתי צריך לבחור. בין "להתגרש" או "לא". החלטתי להתגרש מסטפני. סוף סוף בחירה טובה ! לאחר שנה מישל מיקול הגיעה אלי ושאלה אותי האם אני רוצה לחתום בליגה שלה. שוב פעם הייתי צריך לבחור. הפעם בחרתי ב"כן". רציתי סוף סוף להגיע לארגון האבקות שבו אף אחד לא יקח את הקריירה שלי על גבי כתפיו. בקרב הראשון שלי ניצחתי. ובקרב השני לא ! הפסדתי בפעם הראשונה לטייקר. האיש השנוא עלי מכול ! האיש שמולו הפסדתי שלושה פעמים ברסלמניה ! שבוע לאחר מכן ניצחתי ושמחתי ! גם בפרק 9 אני וגולדברג , הבסנו את סטון קולד סטיב אוסטין וג'ף ארדי. עוד ניצחון נוסף לאוסף. לאחר פרק 9 , הקרב הרביעי שלי התחלתי להתכונן לקראת האירוע הבא. לקראת סייבר AWL ! סוף סוף אירוע שמשקף את חיי ! אירוע שבו צריך לבחור ! והפעם , לא אני אבחר , הפעם הקהל אבחר ! ואני מקווה שהבחירה תהיה לטובתי ולא לרעתי !
זהו היה סיפור חיי. כל חיי אני בחרתי ! החלטות טובות והחלטות רעות. והפעם הגיע הזמן שיבחרו בשבילי ! והנה , זאת סגירת מעגל ! כי בפעם האחרונה שבחרו בשבילי זו הייתה הלידה שלי ! היום שבו הגעתי לעולם ! ההחלטה הזו הייתה טובה. ואני מקווה , שגם ההחלטה הבאה תהיה טובה ! אני מקווה שהקהל יבחר בקרב שיוביל אותי לניצחון !
אולם AWL
הפתיח של בורנאס מכה את האולם. הצופים שנמצאים באולם חוגגים באולם. כל אחד מרים את השלט שלו. וכל אחד מחכה לPPV הקרב ובא: סייבר AWL. השיר הרשמי של סייבר AWL מתנגן ברחבי האולם והשדרנים מציגים את הקארד המפואר לאירוע. הקהל מגיב בפופים. צ'אנטים של "גולדברג" נשמעים באולם. הם מתחלפים ל"אימפרית המלכים" , לאחר מכן ל"ג'ף ארדי" ואז ל"הרוק" ונגמרים ב"הקברן". הקהל משתולל באולם. כולם מגיבים בפופים לקראת האירוע השני והגדול ביותר שיראה על מסכי הטלוויזיה , "סייבר AWL".
המנגינה של טריפל H נשמעת ברחבי האולם
האורות מתחלפים לצבעי הירוק. הקהל אשר אוהד את טריפל H מרים את ידיו ומגיב בפופים. כל שונאי אנדרטייקר מגיבים בפופים לאיש אשר הולך להילחם נגדו. השדרנים פוצחים בדו שיח על האיש והאגדה טריפל H. על עברו , על הקריירה שלו ועל הקרבות שבו השתתף בAWL. השדרנים מדברים על הקרב של השניים במניה 28 ועל הניצחון של הקברן. לאחר 10 שניות של שיר נכנס מלך המלכים , טריפל H ! טריפל H נעמד על הרמפה ומסתכל על הקהל שהגיע לאולם. הפופים גוברים. טריפל H מתקדם במסעו לעבר הזירה שבה הולך ילחם נגד טייקר בקרב שהקהל יבחר. טריפל H שוב בוחן את הקהל. לאחר 10 שניות הוא ממשיך בדרכו. הוא לוקח לגימה קלה מבקבוקו ולאחר מכן זורק אותו לקהל. הוא נעמד ליד הקהל והפופים עולים. הוא מחלק להם כיפים ולוחץ ידיים. טריפל H עולה במדרגות הזירה. הוא נעצר ובוחן את הזירה. הוא מתקדם שלושה צעדים ומוריד את ראשו מטה. לאחר מכן הוא מרים את ראשו ואת ידיו בתנוחת הטאונט שלו ויורק את המים. בשלב הזה מגבירים את המוזיקה ואיתם מוגברים הפופים מהקהל. טריפל H נכנס לזירה ושוב בוחן את הקהל. הוא עולה על הTB ומבצע את הטאונט שלו. לאחר מכן הוא יורד מהTB ומתקדם לעבר הTB השני. הוא עולה על הטופ של הTB ומבצע את הטאונט שלו. לאחר הטאונט הוא משתחווה לקהל. טריפל H יורד מהTB. הוא יורד ומתמקם במרכז הזירה. הוא מסתכל על הקהל ושוב בוחן אותם. לאחר שהתגובות נרגעות טריפל H פוצח בדיבור.
{טריפל H}
ביום שישי הזה , העולם יתהפך , ראשים יעופו , וכאוס אחד גדול יתחולל בזירה הגדולה של AWL. ביום שישי הזה רוסטר בורנאס ילחמו זה בזה. כל אחד בקרב שנבחר לו. כל אחד באתגר שהציבו מולו. כל אחד ומה שנבחר בשבילו. כי אחרי הכל , מישל מיקול הפעם לא ישבה בבית וחשבה על הקארד. הפעם , אתם בניתם אותו ! הבחירה הייתה בידכם ! אתם בחרתם שהקרב שבו אני אלחם נגד הקברן הוא יהיה קרב HIAC. אתם בחרתם שאני לא אהיה השופט של הקרב המשולש על אליפות הAWL. מהצד , זה נראה שבגדתם בי. כי אחרי הכול , הפסדתי לטייקר במניה 28 בקרב HIAC. וגם הייתי יכול להיות השופט של קרב הME. אבל אתם החלטתם להחליש את טריפל H מסיבות לא ידועות. אז תרשו לי להגיד לכם משהו חברים , כל מי שבחר וכל מי שהשפיע .... תודה ! תודה רבה לכם ! תודה רבה לכולכם ! בזכותכם , אני עוד אנצח בקרב הHIAC הגדול ביותר שנראה על מסכי הטלוויזיה. ובזכותכם , אור הזרקורים של הערב הגדול הזה יהיה אך ורק על הקרב שלי. על הניצחון שלי ! ביום שישי הזה טייקר , מה שלא הצלחתי לגמור ברסלמניה , אני אגמור בסייבר. ( פופים ) טייקר , אם שמת לב , יום שישי הקרוב הוא יום שישי ה13. וגם , הסייבר הולך להתקיים בעירך ! בעיר הולדתך ! הוא הולך להתקיים ב"עמק המוות" ותאמת טייקר , אתה גורם לי לצחוק ! "עמק המוות" ? באמת ? אתה חושב שאפילו הילדים אוכלים את זה ? מה אתה ? זומבי ? ערפד ? מה אתה מגלם ? מה אתה עושה פה ? כאן זה לא כמו בWWE , כאן הכל אמיתי , פנים מול פנים , כאן זוהי לא תוכנית ילדים ! טייקר , את הדחקות שלך תעביר למקום אחר כי כאן זהו לא המקום. וביום שישי ה13 אני אקבור אותך וכולם יפחדו ממני. כולם יפחדו מהגיימר הגדול ביותר , כולם יפחדו מטריפל H. וביום שישי ה13 אני אקבור אותך באזור שבו נולדת. ואתה תזכור ידידי , אתה תזכור שלא משנה מה , את טריפל H בחיים לא תצליח לנצח ! כי אף אחד , לא יכול להשתלט על הגיימר הגדול ביותר בביתו הפרטי ! טייקר , אתה הולך לסכן את גופך , את הילדים שלך , את המשפחה שלך , את העבודה שלך ואת הקריירה שלך ! בסייבר AWL הכאב שלך יתפרץ החוצה. כולם ידעו מיהו אנדרטייקר האמיתי ! כולם ידעו מיהו הקשיש הזה שלא יכול לזוז. כולם ידעו טייקר , שאני ..... טוב יותר ממך !
תגובות מעורבות נשמעות מהקהל. כאשר הפופים הכבדים מאוהדיו הדוקים של טריפל H מרעידים את האולם. מחייך. הוא מסתכל על הקהל ונראה מרוצה. הוא מסמן בידו לקהל שיפסיק והוא חוזר לדבר.
{טריפל H}
אז סייבר AWL יזכר לעד כאירוע של "אימפרית המלכים" , הוא יזכר לעד כאירוע שבו גולדברג וטריפל H ניצחו את יריבהם ! הוא יזכר כאירוע שבו אני גברתי על טייקר ואילו גולדברג , נהפך לאלוף הראשי והחדש ! ( פופים ) באירוע הזה , כולם יזכרו את תבוסתך טייקר , כולם יזכרו שאתה , אתה טייקר , הפסדת. כולם יודעים שרבים ניסו לנצח אותך אך הם לא הצליחו , אבל אני אעשה זאת. אני אנצח ! אני אעשה את הערב הזה לגדול ביותר. אני אעשה את הערב הזה כערב הגדול בחיי. כערב שבו הבסתי את טייקר במגרש הפרטי שלי. אז בלי לחפור ובלי לדבר יותר מדי. הרשו לי לסיים את דברי. אבל כמובן , שלא אגמור את דברי בלי ברכה. אז טייקר , ברוך הבא למגרש המשחקים של טריפל H ! ( פופים )
טריפל H זורק את המיק' שלו ועוזב את הזירה. הוא בוחן את הקהל בפעם האחרונה כאשר הוא יודע שבפעם הבאה שהם יפגשו ( הוא והקהל ) אז זה יהיה בקרב שלו נגד טייקר. טריפל H נעמד על הרמפה כאשר הוא עם הגב אל הקהל. הוא מבצע את הטאונט שלו ועוזב את האולם כלא היה.

ציטוט ההודעה