שם הפרומו: קרב HIAC קרב TLC קרב כלוב... לא משנה איזה קרב.. אני אכסח אותך טריפל אייץ| רוי.א
המסך נדלק!
רואים כלוב ענק בשמיים... לפתע הוא מתחיל לרדת... המסך עובר לשנות ה-90 רואים את אנדרטייקר ושון מייקלס באותה זירה נלחמים ואז רואים את קיין מתפרץ לקרב ומפריע לניצחון של אנדרטייקר ואיך אנדרטייקר מפסיד למייקלס. רואים את הקרב של DX נגד ביג שואו, וינס ושיין מהקמהן. רואים איך DX מנצחים. לאחר מכן המסך מראה את רסלמניה 28 איך אנדרטייקר מבצע טומבסון פליידבר על טריפל אייץ. לאחר מכן עוברים חזרה לאותה זירה שבה רואים איש עומד עם כובע על ראשו ובגדים שחורים. הכלוב מסיים לרדת כשהוא למטה ומזהים שזהו כלוב HIAC. האיש מתחיל להוריד את הכובע ואז מרים את עיניו ומזהים את האיש עם שערו המגולח ופניו המוכרות... האיש הוא אנדרטייקר. אנדרטייקר לוקח מ'יק שהיה על הרצפה ואז מתחיל לדבר:
"HIAC... הקרב שבו אני מצטיין... אני המצאתי את הקרב הזה... אני הייתי בתוך הכלוב הזה בפעם הראשונה... אני הרגשתי את הכאב והסבל מה שאני מצטיין בו... הרגשתי איך זה להיות חי מחדש אחרי המוות... אחרי מה שקרה לי למעלה ומה שקרה לי למטה... זה שקיין בא והרס לי לא עניין אותי אבל אני ידעתי שיום אחד בקרב הזה אני אנצח מישהו בפיוד ענק... וצדקתי... האיש הוא טריפל אייץ... אני הייתי בקרבות HIAC וסבלתי כל שנייה וגם אייץ... אבל יש הבדל ביני לבין אייץ... אני סובל פחות... אני איש מת אני לא יכול להרגיש כאב במיוחד בזכות שהייתי עוזרו של השטן... אני האיש האפל שנחת משמיים והגיע להאבקות ככה הרבה חושבים... הם לא מבינים שהמצאת הקרבות הייתה בראש שלי שנים על גבי שנים... אבל לא יכולתי למשש את הפוטנציאל שהיה לי... להמציא קרבות... כשהגעתי להאבקות ידעתי שאני חייב להפיץ את הדת שלי ואת הקרבות שלי והצלחתי לעשות את זה! ובסייבר AWL אני אנצח את אייץ בקרב שאני המצאתי אם הקהל יבחר אותו... קרב HIAC הוא הקרב שבו אני אכסח את טריפל אייץ למוות... אתם תראו אותו מדמם... אני לא ארחם אני ארצח אותו שם ללא רחמים... זה כל מה שיש לי להגיד על HIAC כי אני יודע שאני אנצח את טריפל אייץ בכל קרב כולל הקרב הזה..."
המסך נסגר.
המסך שוב נדלק!
רואים סולם, כיסא ושולחן בזירה ואז המסך מראה סרטון של אנדרטייקר נגד ג'ף הארדי בו אנדרטייקר לא מפסיד ולא מנצח אלא מרים את ידו של הארדי. לאחר מכן מראים קרב של DX נגד ג'רישואו שבו DX מנצחים. מראים את הקרב של אנדרטייקר נגד א'דג ורואים שבקרב הזה אנדרטייקר מפסיד לא'דג ומפוטר מה-WWE. לאחר מכן חוזרים לזירה שם אנדרטייקר יושב על כיסא ומסתכל על שלושת הנשקים במבט כועס. לאחר מכן אנדרטייקר מקרב את המ'יק לפיו ומתחיל לדבר:
"TLC... הקרב השחור בשבילי... אני בחיים לא ניצחתי בקרב הזה... אבל אני עדיין מאמין בניצחון שלי בקרב... אני יכול לנצח כל אחד בקרב TLC רק שיבקש ואני אכסח אותו... טריפל אייץ הוא המבקש הראשון... הוא עדיין לא יודע מה מחכה לו אם הקרב יהיה TLC... הדבר היחיד שהוא יראה זה דם אם הוא בכלל יראה... אני אדאג שטריפל אייץ לא יחזור לבקש להתאבק נגדי בשום קרב ואם תבחרו TLC כך יהיה... ואם תבחרו כל קרב אחר כך יהיה... אבל נחזור לעניין... מהם שלושת הנשקים? הכיסא הוא הכלי הכואב... אך לא ההרסני... משמש לבני האדם לישיבה... ובהאבקות הוא משמש לכאב... נמשיך לכלי הבא... שולחן... הכלי ההרסני... לבני האדם הוא משמש כדי לשים על השולחן דברים או לאכול בו... בהאבקות השולחן משמש לכאב, לקפיצות ולמהלכים על השולחן רק כדי שישבר ובגלל זה יש קרב שולחנות... והכלי האחרון והגדול מכולם... הסולם... ההרסני מכולם... אף אחד לא הצליח לשרוד את הסולם והיו חייבים ליפול מכאב... לבני האדם הוא משמש לטיפוס... בהאבקות הוא משמש להרס, לקפיצות ולאקסטרים. בגלל זה יש קרב שהיום קוראים לו קרב סולמות... אבל מה מיוחד בכל שלושת הכלים האלא? זאת השאלה... המיוחד בהם ששלושתם יוצרים את הקרב הגדול והכואב ביותר בהיסטוריה... קרב ה-TLC... ואם תבחרו בקרב הזה שלושת הפריטים האלה ישמשו כדי שאני אוכל להראות לטריפל אייץ ולכולכם מי השולט... מי ההרסני... מיהו אנדרטייקר... וגם בקרב הזה טריפל אייץ יחוסל..."
המסך נסגר.
המסך שוב נדלק!
רואים עוד כלוב יורד מהתקרה. לאחר מכן רואים מספר קרבות שלא קשורים לטריפל אייץ ולאנדרטייקר כמו הקרב בין ג'ון סינה לא'דג, ג'ף הארדי לאומגה וכל הקרבות היה בקרב כלוב. רואים את אנדרטייקר שוב עומד בזירה ומחכה שהכלוב ירד. לאחר שהכלוב מגיע לרצפה אנדרטייקר לוקח את המ'יק מקרב אותו לפיו ומתחיל לדבר:
"קרב כלוב קרב כלוב קרב כלוב... אני לא זוכר שאי פעם הייתי בתוך הכלוב הזה אבל עדיין לא חשוב מה יקרה אני הולך לנצח את טריפל אייץ בקרב הזה... אבל אני לא באתי לדבר איתכם על הקרב... באתי לדבר איתכם על הצדדים של הכלוב... בצד ימין שוכן הטוב ואף פעם לא כואב שם... וזה רע לקרב זה... בצד שמאל של הכלוב נמצא הרשע... כל דפיקה בצד שמאל היא הדפיקה שעלולה לסיים את הקרב... הכלוב הצפוני של הכלוב הוא הכאב והמלחמות וכל דפיקה שאני אדפוק את אייץ שם תיחשב למלחמה... ובצד הדרום שוכן עוד מלאך קטן... אבל עד סוף הקרב אם הוא יבחר אני אדאג שהמלאכים בצד הימיני והדרומי יעלמו לנצח ויוחלפו בשטנים... אני אדאג שטריפל אייץ יסבול בקרב... אני אדאג שכל איש בעולם יראה אותי מבצע טומבסון על טריפל אייץ ומחסה אותו לשלוש... עכשיו אני אגיד לכם למה טריפל אייץ עלול לנצח בקרב הזה? כי הוא יצא מהכלוב מרוב פחד... אף איש בעולם לא הצליח לשרוד איתי בתוך כלוב גם לא טריפל אייץ וגם לא שון מייקלס... אף אחד! אני המצאתי את קרבות הכלוב ואני אוכיח שאני אלוף בהם! אני הוא אנדרטייקר... ואני הולך להרוג את טריפל אייץ... ועכשיו כשהראיתי שגם בקרב כלוב אני יכול לנצח את אייץ ישלי חמישה מילים להגיד... טריפל אייץ... תנוח... על... משכבך!"
המסך נסגר סופית ומלא ברקים פוגעים בבאקסטייג'.
הברקים ממשיכים לפגוע בבאקסטייג' ולבסוף הם מפסיקים. רואים מלא אנשים יוצא מהבאקסטייג' עם לפידים ארוכים והם מתגלים כאנשי המוות והדת של אנדרטייקר. רואים איש בתוך העשן. האיש יוצא מהעשן והוא מתגלה כאנדרטייקר. אנדרטייקר לבוש רגיל בחליפה שחורה עם כובעון והכובעון על ראשו. אנדרטייקר עוצר בבאקסטייג'. לפתע הוא מרים את ידיו ועשן פוגע ישירות בזירה. לאחר מכן אנדרטייקר מתחיל להתקרב לזירה והקברנים מרימים מהצד את הלפידים מעל ראשו של אנדרטייקר. אנדרטייקר ממשיך להתקדם והקהל המופתע לא מבין מה קרה לאנדרטייקר. כשאנדרטייקר מגיע לזירה הוא הולך למדרגות ועולה עליהן באיטיות. לאחר מכן אנדרטייקר מרים את ידיו באיטיות והאורות באולם נדלקים. אנדרטייקר הולך על אדן הזירה ונכנס לזירה עם רגל אחת ואז מסתכל לעבר הקברנים. הלפידים נכבים מעצמם והקברנים מתחילים לרוץ לזירה. כולם עומדים מחוץ לזירה ומשתחווים לאנדרטייקר ולכוחו הגדול. אנדרטייקר מחייך ונכנס לזירה עם רגלו השנייה. לאחר מכן אנדרטייקר הולך לאמצע הזירה ונוגע בכובעון שלו עם שתי ידיו. לאחר מכן טייקר מוריד את הכובעון ומרים את עיניו והקהל ההמום רואה... ראשו של אנדרטייקר מגולח לגמרי ללא שיער ארוך. אנדרטייקר הולך אל הצוות ומבקש מ'יק. לאחר שהם נותנים לו הוא הולך לאמצע הזירה ומתחיל לדבר:
"סייבר AWL... סייבר AWL... סייבה AWL... אני לא יכול להפסיק להגיד את המילים האלה כי אני מחכה לזה... אני מחכה לראות את מבטכם לעבר הזירה בקרב שנקבע ביני לבין טריפל אייץ... קרב HIAC... הקרב הזה היה פעם אחת ברסלמניה 28 שם אני ניצחתי את טריפל אייץ לאחר טומבסון פליידבר קטלני בזירה... הקרב היה סופה של תקופה... אך היום אני פה וגאה להגיד שאני הולך לחסל את טריפל אייץ שוב פעם כמו בפעם שעברה... יש לי כוח גדול יותר מלכל בן אדם בעולם... ואני הוכחתי את זה... בשבוע שעבר ביצעתי על הרוק שערי הגיהנום וקבעתי ניצחון בקרב הזוגות הראשון שלי בליגה... אבל את מי זה מעניין? בטח לא אותכם... אותכם מעניין על הפיוד ביני לבין טריפל אייץ... אבל הוא לא הבין מההתחלה לאן הוא נכנס... הוא יכנס לתוך כלוב ענק שם אני והוא נהיה נסתכל אחד על השני ואז נתחיל את הקרב... לאחר כמה טומבסון פליידבר אני אצמיד את טריפל אייץ לשלוש ואנצח בפיוד הזה... אבל למה דווקא אני? למה לא אייץ? כי הוא חתיכת לוזר מסריח... הוא חושב שהוא מלך המלכים... הוא חושב שהוא המשחק... אבל כל הדברים שהוא חושב לא נכונים בכלל! אני יודע את זה ואתם יודעים את זה... ביום שבו אייץ הולך להיות חסר הכרה זה יהיה ביום שישי ה-13 בביתי עמק המוות כשהוא יפסיד בקרב ביני לבינו ואז הוא יבין דבר אחד... שעם אנדרטייקר לא מתעסקים..."
מייקל קול: אנדרטייקר מדבר שטויות...
ג'רי לולר: מייקל לי נראה שהוא מאוד רציני במה שהוא אומר...
מייקל קול: אין סיכוי שהוא ינצח כי אייץ הולך לבצע עליו פדרגרי ולנצח!
ג'רי לולר: איזה שטויות אתה מדבר??? אנדרטייקר ינצח על בטוח תסתכל על משרתי הדת שלו משתחווים לכוחו הגדול!
"אני הוא האיש החזק בעולם... ואיך אני יודע? שימו לב אל מחוץ לזירה... כולם שם הם משרתי הדת שלי... כולם... משתחווים בפני! לכוחי הגדול! אני האיש החזק ביותר בכל היקום הזה! האיש שחזר לחיים! האיש מעמק המוות! האיש שהצליח לקבוע רצף של 20-0 ברסלמניה! אני הוא אנדרטייקר... אני חזק יותר ממארק הנרי ומהביג שואו ביחד! אני ראיתי את המוות בעיני לפני שהוחזרתי לחיים! אני הקמתי את הדת של השטן! כי אני עשיתי את זה... ואני אעשה עוד דברים שמעולם לא ראיתם... תבינו אותי טריפל אייץ לא יודע שהוא התעסק לא רק איתי אלא גם עם הדת שלי ובמיוחד... עם השטן הגדול שבשמיים שכוחו העצום יכל לכבוש את העולם אלא אם כן הוא לא היה בשמיים... טריפל אייץ... בסייבר AWL אתה תפחד לחזור ולהילחם נגדי... אתה תנסה לפתוח את הכלוב ולברוח כמו פחדן... אבל גם אם תוביל עלי בקרוב והשופט ירצה לפסול את הקרב כמו מייקלס ברסלמניה 28... אני אגיד לא! אני לא אתן לך לעולםםם את הניצחון ובמיוחד לא עלי! תבין טריפל אני איש שאף אחד לא הצליח לגלות את סודותיו... ויש לי דבר אחד להגיד... אם תנצח אותי בקרב... אילו סודות יהיו לי? שהפסדתי לך ב-AWL? כולם ידעו... זה הקרב שיסים מה שהתחלנו כשהגענו לפה שיסים את הדיביוט שלנו! ואתה תלמד שהדיביוט היה צריך להסתיים לטובתי ופשוט לעזוב את העניין ולעבור לעניין אחר! כי מי שלא יודע לאן הוא נכנס... בסוף נהרג..."
מייקל קול: אני מודה אני מתחיל קצת לפחד...
ג'רי לולר: זה בדיוק מה שאתה צריך להתחיל לפחד כדי שתבין שכוחו של אנדרטייקר הוא הגדול ביקום ושאייץ יפסיד!
מייקל קול: אני אומר לך חד משמעית... טריפל אייץ ינצח!
ג'רי לולר: אתה יודע מה... אם טריפל אייץ מנצח אני אשלם לך...
"מייקל קול אתה לא מאמין שאני אנצח? אתה לא מאמין בכוחי? אם יש לך אומץ בוא ותגיד לי את זה פנים אל פנים מול כל העולם מיד ועכשיו!"
אנדרטייקר מחכה ומייקל קול לוקח מ'יק ועובר בין מאמינו של אנדרטייקר ונכנס לזירה. הוא מקרב את המ'יק לפיו ואומר לאנדרטייקר:
"אני לא מאמין בכוחך ואתה לא תנצח את טריפל אייץ..."
לאחר מילים אלא אנדרטייקר תופס בגרונו של מייקל קול ומבצע עליו צ'וקסלאם קטלני בזירה. לאחר מכן אנדרטייקר מקים את מייקל קול, מעלה אותו על הכתף ואז מבצע עליו טומבסון פליידבר קטלני בזירה. מייקל קול יוצא מהזירה בגלגול ואז אנדרטייקר מרים את המ'יק שלו וממשיך לדבר:
"אייץ! אתה ראית מה קרה למייקל קול? זה מה שהולך לקרות לך בסייבר AWL!!! זה הולך לכאוב לך יותר מאשר שזה כאב לו כשאני אשתמש בנשק שלך כדי לנצח... אני אשתמש בפטיש ואז אבצע עליך טומבסון פליידבר ואנצח אותך!!! כי אין שום סיכוי שאני אתן ללוזר כמוך לנצח אותי! אתה אפילו לא יכול לנצח את אוון בורן! את ריי מיסטריו! את אף אחד אתה לא מסוגל בלי גולדברג ה"חבר" שלך... אתה סתם אפס ואני לא מבין איך קיבלו אותך בכלל להאבקות... הרבה חושבים שאתה "המשחק" או באמת "מלך המלכים" וכולכם טועים!!! בסייבר AWL אני אוכיח לכם שטריפל אייץ יפסיד לי ואני אלחם ללא רחמים וטריפל אייץ ילמד את הלקח שכשהוא מתעסק עם הגדול מכולם התוצאות כבדות!!! אתה לא קולט שאתה תפסיד ותהיה בבית חולים ללא הכרה עם דם על הפרצוף? אתה תצטער שבכלל רצית להילחם עם הפינום אנדרטייקר... כי אני אפרק אותך לחתיכות קטנות ואגזול ממך את כל כבודך! אני אראה לך מה קורה כשמתעסקים איתי בסייבר AWL בביתי הנוח כאשר השטן יצפה בי מנצח אותך והפעם לא מהשמיים... אלא מהקהל! הוא יהיה בקהל בזכות שזה עמק המוות איפה שגם הוא גר! ואז אני אוכיח לשטן שיש לי כוח מספיק גדול כדי להחליף אותו בתפקידו הגדול והחשוב! ועד אז... ישלי שלושה מילים בשבילך...
טריפל אייץ... תנוח... על... משכבך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
האורות נסגרים והאולם חשוך ואז אנדרטייקר יורד על ברכו ומוציא את לשונו ואז כל משרתי הדת של אנדרטייקר נכנסים לזירה ואז אנדרטייקר נעלם והמשרתים מרימים דגלים של אנדרטייקר שעליהם כתוב: "טריפל אייץ תתכונן בסייבר AWL אתה תפסיד!"

ציטוט ההודעה