אוכלוסיית הרובוטים
כיום אנחנו חיים בעידן שבוא הטכנולוגיה תופסת תאוצה ואנשים מתחילים להיות שונים. "קוף אחרי בנאדם" ספר שמדבר בדיוק על מה שאני אדבר איתכם היום... קיימים אצלנו כיום המון סוגים של אנשים: צ'רמרים, אנשים יפים, מכוערים, עדינים, אומני פיתוי, ביישנים וכמובן הרובוטים (אני אפרט לגבי חלק מהסוגים היום).
מהו צ'רמר:
אדם בעל יכולת טבעית להפיל את הקסם האישי שלו על כולם. נשים נמשכות אליו ורוב וגברים רוצים להיות הוא.(מאמר שלי מפורום אחר)
צ'רמר=זכר אלפא
הרובוט:
הרובוט הוא לא אחר מאשר אדם שלא נהנה מעצמו. הוא אדם שרוצה להיות מישהו אחר ולכן הוא לוקח אישיות של אדם אחד ומוחק את האישיות של עצמו. הרובוט מופיע כמעט בכל מקצוע ולו דווקא בפיקאפ.
לדוגמא: אדם רואה שזה שעובד לידו מצליח יותר בעבודה שלו, אז אותו בנאדם (היום נקרא לו קוף) ינסה להיות הבנאדם האחר.
כל פעם שאני אתכוון לרובוט (בנאדם) אז המילה "קוף" תהיה כתובה במקומו.
מהו הקוף:
הקוף הוא לא אחר מאשר יונק. יונק שרוצה להיות טוב יותר במשהו ולכן הוא נהפך להיות לקוף שמשנה את עצמו בשביל "להצליח".
האדם הופך לקוף במצבים של:
1. חוסר ביטחון עצמי- האדם מרגיש שהוא לא יכול להשתפר אז הוא צריך להיות אדם שונה כדי להשתפר.
2. שנאה עצמית (לרוב זה קשור לחוסר ביטחון עצמי)- לא אוהב את עצמו ורוצה להשתנות לאדם שנמצא בטופ של החברה.
3. אי ידיעה עצמית- האדם לא מכיר את עצמו, האדם פוחד להכיר את עצמו ונהפך לקוף.
הקוף באומנות הפיתוי:
אנו חיים במציאות שבה האדם רוצה להצליח עם נשים, להיות נאהב ולאהוב.
הקוף נהיה קוף כאשר הוא נמצא בשולי החברה, הוא רוצה להיות אדם אחר שנמצא במקום גבוה בקבוצה החברתית שבא הוא נמצא (תלמידי בית ספר, קבוצת לימוד, קבוצת בילויים וכדומה). באומנות הפיתוי הקוף רוצה להפוך להיות הצ'ארמר, הוא רוצה להיות זכר אלפא... והוא מרגיש שהדרך היחידה להיות זכר אלפא היא להיות מי שמנהיג את הקבוצה החברתית שבא הוא נמצא.
לקוף יש 3 דרגות:
1. דרגת הלא מודע- כשהקוף מנסה להיות אדם אחר אבל לא מראה את זה.
2. דרגת הכמעט מודע- כשהקוף מנסה להיות אדם אחר אבל הוא לא מגיע לזה.
3. דרגת המודע- כשהקוף מראה שוני, הוא מנסה להיות אותו בנאדם וכולם שמים לב לזה.
מה הרחוב חושב על רובוטים:
אחרי משאל של 45 בני אדם 41 אנשים אמרו שהקופים מגיעים לזה מחוסר ביטחון עצמי ושהם לא אוהבים קופים לעומת 4 אנשים שאוהבים מתי שיש מישהו שנהיה הם.
לסיכום:
הקהל אינו אוהב רובוטים/קופים. הקהל מעדיף לחיות כשיש אדם אחד מכל סוג ולא 2/3 אנשים שהם זהים (במראה,דיבור, לבוש וכדומה). תהיו עצמכם ואל תשנו את מה שאתם. תמצאו בעצמכם דברים טובים ותראו אותם לעולם כי בסופו של דבר "עם אין אני לי, מי לי?" ומה תעשו עם תאבדו את האני?
תודה לספר "קוף אחרי בנאדם" ו45 האנשים ששאלתי אותם...

ציטוט ההודעה