איזה פיוד הייתם מעוניינים שיהיה בWWE , אני אישית הייתי רוצה לראות את קיין והקברן ראש בראש.
או את מיסטריו חוזר ואיזה כמה קרבות נגד סין קארה,את ברודוס קליי נגד ביג שואו או עוד מתאבק גדול.
זיגלר וקודי רודס יכול להיות פיוד חמוד. :]
איזה פיוד הייתם מעוניינים שיהיה בWWE , אני אישית הייתי רוצה לראות את קיין והקברן ראש בראש.
או את מיסטריו חוזר ואיזה כמה קרבות נגד סין קארה,את ברודוס קליי נגד ביג שואו או עוד מתאבק גדול.
זיגלר וקודי רודס יכול להיות פיוד חמוד. :]
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
אמממ... ברוק לסנר וטייקר באמת היה יכול להיות מעניין כי שתי מפלצות אחת מעמק המוות ואחת מעמק החיים אחת נגד השנייה זה יכול להיות פיוד ענק במיוחד לרסלמניה
אשמח לראות כמו שאמרת את מיסטריו נגד סין קארה בקרב שבו המפסיד יוריד את המסכה ומיסטריו ינצח ואז אני אראה וכולנו נראה מה הפנים מאחורי המסכה של קארה...
אממ גם ביג שואו נגד קאלי או ביג שואו נגד קיין כי שלושתם מפלצות ושלושתם יכולים לעשות עניין...
סינה ופאנק אני מתגעגע לזה במיוחד לזה שפאנק פרש ואז לקח איתו את החגורה זה היה מעניין מאוד
זה הכל![]()
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
פיוד שעכשיו מתאים לי זה ברודוס קליי VS לורד טנסאי.
שני מתאבקים ענקיים שיחסית רק הגיעו עם הגימיק החדש שלהם,פיוד בין שניהם יהיה מעולה.
עוד פיוד שאני רוצה לראות אבל לא עכשיו,אלא קרוב לרסלמניה זה קיין VS טייקר,לסיים את הפיוד הענק ביניהם.
אם יהיה פיוד בין זיגלר לסוואגר שאחד מהם יבגוד בשני ואז יתחיל פיוד יהיה מעניין.
ואחרון,דל ריו VS מיסטריו VS סין קארה - מי המקסיקני הטוב ביותר,כשהיה לדל ריו פיוד עם מיסטריו היה מעניין,אם יוסיפו את סין קארה לפי דעתי יצא טוב.