שם המשחק: The Sims 3
שנה: 2011
מחבר / מפתח: mustbedestroyed.org
סוג הפצה: חבילת
גירסת תוכנה: 1.11.11
הגרסה הנדרשת של המשחק: כל אחד
שפה: אין / לא חובה
השפה במשחק נדרש: לא משנה
תיאור:
אני מציג את תשומת הלב שלך מאוד "כבד" בגודל והפצה של המשחק האחרון של סימס 3 שלי - האתר המלא ריפ mustbedestroyed.org מתאריך 28/10/2011.
כנראה מעטים יודעים, מה באתר: mustbedestroyed אוספת רק תוכן בתשלום עבור המשחק Sims 3 על כל האתרים המפורסמים, הסופרים היוצרים אופנה לעצמנו, לאחרים לא לאסוף ולספק את שלה כבר על אתרי האינטרנט שלהם. בשורות סופרים כגון כוכבים כולל modostroitelstva כמו: xsims, ורד, newsea, פגי, roansims, lorandiasims, lianasims3, vitasims, stylishsims ... וכן הלאה.
התכונה העיקרית - נפח של 14.4 ג'יגה אין TSR המלא באתר RIP (http://www.thesimsresource.com). אני חושב שכולם יודעים עד כמה הוא באתר TSR אופנות טעים, אלא משום שהם החייבת להרשות לעצמם כמה יכול. עכשיו, כמעט כל מולך.
הצורך הוא במידה רבה לא רק כדי ליהנות את הפריטים donatorskimi כמו שאתה אוהב, אבל את העובדה שאם הורדת את התצוגה המלאה של המוגמר סימה זה לא מספיק, למשל, השיער, אבל עכשיו זה אפשר לתקן
השיטה:
עיון ביד אני חושב שכל הוא פשוט: יש תיקיות רבות. שמות התיקיות הבסיסיות - ואלה שמות של מחברים או אתר. לדוגמה TSR התיקייה אומר שיש thesimsresource.com באתר RIP 'ו' הוא שמו של המחבר פגי פגי, אמן תסרוקות אופנתיות.
שונה רק מהתיקייה כל בסיס - TSR התיקייה. יש מספר בסיסי תיקיות משנה עם שם של המחברים על thesimsresource.com באתר. ניווט עבור סעיף זה יהיה מבט ארוך של מגוון של אופנות, אם כי, והם כל מיון. אז להיכנס לאתר מחפש TSR ואז אתה משלם את מצב הנדרשת (שם היא בחינם, כך שאתה יכול להוריד). יתר על כן, לדעת את שמו של mod המקורי, לחפש אותו בתיקייה של תוכן מותאם אישית סימס 3 RIP \ TSR. מי מכיר את האתר בקלות TSR לא נדרש.להלן הגדרת כללים בנאליים ו / או למחוק אופנות:
התקנה והסרה. Sims3Pack קבצים
להלן תיאור השיטה המקובלת של ההתקנה. שיטות לקביעת תוכניות של ספקים חיצוניים לא אתאר, כי אני לא משתמש בהם.
קבצי ההתקנה Sims3Pack.:
. 1) על כל הקבצים בפורמט להציב Sims3Pack ישירות בתיקייה להורדה:
My Documents \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ הורדות.
כאשר אתה מפעיל לראשונה Sims3Launcher יוצר תיקייה זו באופן אוטומטי.
קבצים להציב את תיקיית ההורדות, המוצגים משגר של "הורדות":
2) לחץ על "הורדות"
3) בחר את החומרים כדי להוריד לחץ על "התקן"
4) המסך מראה את החומרים תהליך האתחול לתוך המשחק. לחץ על כפתור OK בסוף התהליך.חומרים המותקנים הם ציינו את הטור "מצב משפחתי".
לאחר התקנת הקבצים מהורדות ניתן להסיר באופן ידני או על ידי:
- ב "הורדות" "מחק" מוחק הלחצן שנבחר קבצים Donloads. על החומרים אותם מותקנים במשחק.
מחיקת קבצים Sims3Pack.:
1) כדי למחוק את הקבצים טאב "חומרים מותקנים" ב SimsLauncher (ה)
2) בחר את החומרים להסיר ולחץ על "מחק";
3) המסך מראה את תהליך הסרת החומר. לחץ על כפתור OK בסוף התהליך.
![]()
הורדה:
http://www.upf.co.il/file/301273971.html

ציטוט ההודעה