אהלן כולם, קודם כל אני מהאייפון אז תבינו למה יש טעויות בכתב בלי. רווחים וכול זה...
קיצר אני מסתובב עם כמה חברים בדרך כלל 4-5 אבל כולם יבשים, בחופש הזה בקושי יצאנו וגם אם כן זה סתם לשבת בגינה עם גרעינים...
אני רוצה להכיר אנשים חדשים לצאת איתם וכול זה אבל הבעיה היא שזה קשה להיתחבר לחבורות.. בטוח מישהו מכיר את זה שבגיל הזה זה יעני כבר חבורות ״סגורות״ והם לא משנים את האנשים שהם יוצאים איתם...
אנשים ראיתי בפורום אומרים תמצא תחביב, תתחבר לפי דברים משותפים.. אבל זה לא ככה שאם יש אותו תחביב הם מתחילים להזמין אותך לצאת ולמסיבות וכול זה.. יש לי טונה חברים בבצפר אבל אלה שאני יוצא איתם בכלל מבצפר אחר.. פשוט קשה ״ לגרום״ לאנשים להתחיל להזמין אותך לצאת וכול זה, החברים שלי יבשים יוצאים פעם בשבועיים, לא למסיבות לא לכלום..
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מהאדישים המעפנים שאין על מה לדבר איתם שמפחדים מהצל של עצמם, אני אפילו גאה לומר שאני זורם וקליל וחברותי ולא משעמם ומצחיק, אני לא מנסה להשוויץ אני רק מנסה להראות שאין טעם לומר ״ תתרגל ביטחון עצמי ״ או ״ תיפתח ותהיה קליל״ אני מרוצה מהאופי שלי ואני לא מרגיש שיש איתו בעיה, ד״א אני ניראה טוב ולא חסר כאלה שדלוקות עליי
אז קיצר, אם אפשר תנו טיפים אמיתיים , כאלה שמובילים למשו ולא סתם ״ תקשיב ללב שלך״ וכול אלה...
מקווה שנהנתם מהחפירה ותתרגלו לעוד!
תודה לעוזרים!

ציטוט ההודעה