קודם כל נעשה הכרות למי שלא מכיר את הוודקה:
וודקה טרמפ הינה וודקה אשר מוכרת ללא מעט אנשים ברחבי העולם ורק בשנים האחרונות נכנסה לשוק הישראלי, כאשר הוודקה עצמה נחשבת לאחת הוודקות המשובחות ביותר שקיימות, אין ספק בגלל שבמידה ואתה מעוניין לשתות וודקה באיכות טובה מעל הממוצע אותו רגילים לשתות בדרך כלל בישראל, מומלץ לך לנסות את וודקה טרמפ.
וודקה טרמפ הינה וודקה אשר נמכרת כיום במספר טעמים שונים ומגוונים, כפי שמרבית חברות הייצור של הוודקה כמו אבסולט, פינלנדיה וואן גוך מייצרים, בין הטעמים המוכרים והאהובים של הוודקות שתוכלו למצוא ישנם וודקה בטעם ענבים, וודקה בטעם פטל, וודקה בטעם תפוזים, לימון ואפילו לאלו שרוצים לטעום את טעם התפוח, תוכל ו למצוא גם את הסוג הזה.
בנוסף לוודקה טראמפ בטעמים, תוכלו למצוא גם וודקה טרמפ פרימיום אשר עשויה מחומרים איכותיים וטובים לבריאות, החל מחיטה ודגנים שנמצאים בתוך תערובת הוודקה ועד תהליך הזיקוק האיכותי שעוברת אותה וודקה.
כי שרוצים לשתות וודקה איכותית, וודקה טראמפ זה המתכון לטעם טוב לחיים, לפה וכמובן שישאיר לכם טעם של עוד.
למי שלא מכיר אז זו הוודקה :
ארץ ייצור: הולנד
כהל בנפח: 40%
תכולה: 0.75 ליטרים
מחיר: 79.99 ש"ח לבקבוק
תכולה: 1 ליטר
מחיר: 99.99 ש"ח לבקבוק
כפי שידוע לכם הוודקה כשרה לפסח אז היא כנראה הוודקה הנמכרת ביותר בשבועיים של פסח במיוחד.
אז בואו נפתח את הדיון ונברר מה דעתכם על הוודקה?
אני אישית מאוד אהבתי אותה גם שתיתי אות ליפני פסח ואני חושב שאמשיך לשתות אותה באופן קבוע..
היא זורמת גם נקי וגם מעורבב מצוין.
הדרוג שלי הוא :דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
אשמח אם תשתפו את דעתם ולא תדלגו על הנושא השקעתי פה טיפה.
דיון מהנה בבקשה לא לעבור על החוקים.

ציטוט ההודעה