טוב עכשיו בגלל שפתחתי את האשכול הקודם וראיתי יותר מ200 צפיות ורק 3-4 צפיות עכשיו אני הולך להפציץ
תוכן עניינים:
מידע: מידע על החברה, משחקים, היסטוריה...
הורדה: אני ישים תמונות לכל משחק, מדריך, סיקור...
אז.... נתחיל!
illusion: אילוזיון זאת חברה יפנית שמייצרת משחקי פורנו, בעולם המערבי {אירופה, אמריקה} יצא לה שם רע בתקשורת, אז זהו! זה רק בתקשורת!!![SIZE=2] וחוץ מזה, המשחקים לא אמורים להימכר מחוץ ליפן..., אבל בזכויות היוצרים של החברה אין כל דבר על הורדה מהאינטרנט, אז ברוב טובי הבאתי לכם משחקים טובים ומושקעים של החברה...
חוץ מזה illusion באנגלית זה אומר "אשליה"
המשחקים: המיסחקים של illusion הם משחקי הסקס הטובים והמושקעים בעולם! {כן הם עקפו את thri xxx} וגם המשחקים לא עם דרישות גבוהות {רוב המשחקים המומלץ שלהם זה 256 ram gh אז ככה שתכולו להסתדר בקלות! לי למשל, יש מחשב עם 512 ram ותאמינו לי שאני מסתדר טוב מאוד ובנוסף המשחקים של illusion עולים על אלה של thri xxx בהרבה באמריקה ובארצות נוספות {רובם באירופה} עשו סקר ומתוצעות הסקר עולה שכי כל המשחקים מ2006 של illusion עולים אל אלה של thri וכן גם עם כל ההרחבות והגירסאות, חוץ מזה בנוגע למשחקים, חלק מהמשחקים שאני אתן הם באיכות נטאי טובה {גרפיקה שמשתווה לbattlefield 2 לא בד קומפני} ויחסית למשחקי סקס זה כמו crysis 2 אבל כגון המשחק schoolmate 1 שיש בהם נטאי ירוד {בערך כמו בקומיקס} זה עדיין יכול להיות כיף ואפילו לחרמן אבל אל תצפו להנאה משובחת... אני אישית ממליץ על המשחקים rapelay מ-2006 וsexy beach 3 מ-2007
אבל יש משחקים חדשים {2010, 2011, 2012} אבל הם, אני מאמין יש דרישות יותר גבוהות...
טוב אחרי קטעי המידע הצנועים נעבור ל,,,,,,,משחקים!!!
במשחקים אני אתן תמונות?: כן
במשחקים אני אתן סרטונים?: כן
במשחקים אני אתן סיקור, מידע ומדריך? כן
אז בואו נתחיל!!!!!!!!!!
rapelay
ראפליי הוא משחק אונס קשה,,, על אף שהמשחק ישן {2006} יש בו גראפיקה סבירה ואפילו יחסית טובה
במשחק יש 3 נשים: אימא ושתי בנותיה
manaka: מאנאקה היא אחותה הצעירה של aoi, בחורה חטובה עם שיער קצר ושמלה כחולה קצרה ואם אתם משיגים את הכובע שלה {הסבר מפור בהמשך} היא יכולה לעשות רעשים כמו של חתול דיי {דיי מחרמן, אבל אם אתם מתכוונים ולעשות ביד חצי שעה זה יכול לשגע...}
aoi: אוי היא בחורה ברונטית עםשיער שחור ארוך והיא אחותה הגדולה של מאנאקה, הכובע שלה עושה לה תספורת זנב סוס {אהה לא משהו...}
yuko: יוקו היא האימא ששל אוי ושל מאנאקה, יש לה שיער חום קצר וחולצה ירוקה, יש לה את השדיים הגדולות ביותר {מבין בנותיה}
הכובע שלה זה משקפיים שהופכות אותה לבתולה {גם אני לא בדיוק הבנתי...}
ההורדה שנתתי תתן לכם את השמירה של סוף המשחק: כל המצבים, המקומות והבחורות פתוחים} וככה ישר תוכלו להכין את היד.
עכשיו נתן לכם מדריך
במשחק יש 3 מצבים
start: מתחיל סיפור וזה ולוקח המון זמן עד שאפשר לאנוס/לזיין
edit: נותן לכם תמונות מחרמנות של המשחק
extra: מצב חופשי אתם יכולים ישר לזיין אבל אם יש לכם את השמירה של הסוף {בהורדה} אתם יכולים לעשות הרבה תנוחות, בגדים וגמירות
load: פה יש לכם את השמירה, אני ממליץ לחרמנים יש להישתמש בה...
מה זה כובע: כובע זה חפץ ששמים לבחורה על הראש {מן הסתם
} וזה או נותן לה תספורת {לaoi} או נותן לך קלות חדשים {manaka ןaoi}
איך משחקים? בצד ימים יש תפריט, יהיו לכם ארבע משבצות
תנוחות
הלבשה
מצלמה
יציאה
על לחצן קליק ימני לוחצים על אחת התמונות
איך מזיינים? שתעשו תנוחה של זיון יהיה לכם משבצד בצד ימין למעלה תלחצו על זה בקליק שמאלי וזה יזיין
תמונות:

סרטון:http://www.hentai4u.org/hentai/pages...e_trailer.html
הינה הקישור {זה לא מיוטיוב כי אין} {הסרטון מצונזר
הורדה:https://thepiratebay.se/torrent/4727...ON_RapeLay_ENG
דרישות מערכת:
System requirementsWindows 2000/XP 1.4 GHz Processor, 128 MB of RAM (256 MB recommended), 8x CD-ROM, 32 MB DirectX 9-compatible video card, DirectSound-compatible soundcard
יש לכם טעם של עוד? אז הינה עוד!
afiticial gir 3 = ילדה מלאכותית 3
במשחק אתה בחור שגר בדירה עם שותפות {מן הסתם 5 נשים} המטרה במשחק היא לקיים איתן יחסי מין!
הפעם במשחק אתה יכול לתת להן תלבושות, לאפר ולסרק {שווה!} במשחק ישנו גם עורך שמאפשר לך לשנות את המרה החיצוני והפסיכולוגי שלהן {נדלקת על הסטודנטית לאנגלית?, על הבת של המוסכניק?, על הבוסית מהעבודה? עכשיו אתה יכול "להעתיק" אותן למשחק ולהנות!
המשחק עצמו מציג גראפיקה טובה! יש לכם בית גדול וסך הכל משחק שכנראה כיף!
סתכלו על התמונות ותבינו על מה אני מדבר...
עכשיו מדריך אני לא יכול לתת אבל בקרוב יהיה לי את המשחק....
תמונות:

יפה? לדעתי כן!
סרטון:
http://www.gametrailers.com/user-mov...-peeing/226339
הורדה: http://thepiratebay.se/torrent/47569...irl_3_FULL_ENG
דרישות מערכת: לא מצאתי...
אני ישפר את הסיקור והמדריך בקרוב...
טוב אני יודע שזה לא הרבה אבל על כל 5 תודות אני יתן 2 משחקים ואני מפתיח שאני אתן עם נגיע ל15 אני אתן קישורים, תמונות, סרטונים יותר מושקעים!
השקעתי על זה בערך 45 דקות אז נא להאריך!
אם מישהו רוצה עזרה או משהו אז נא לפנות אליי
ועוד משהו: אני בן 13 אז תעריכו {באמת אני בן 13...}
לא מועתק ולא להעתיק תודה
[