קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אללה מחר טיול שנתי אני צריך המלצות חמות!
    על ידי AbutbuLL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 14:38
  2. טיול שנתי ... =)
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 21:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

טיול שנתי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחיים תחייה תחיים,כי בחיים ,בחיים לא תצא בחיים :)

ברירת מחדל טיול שנתי

היי פיקאפרים
    תקשיבו.יש לי רק 3 חברים וידידה אחת בכל בית הספר שלי ובכללי בחיים.ראיתי שיש דבר שיכול להוציא אותי מהמצב הזה:פיקאפ.
    מרבית מהזמן שלי בחיים אני לומד ולומד ואין לי הרבה זמן לצאת לשטח ולתפוס כמה בנות אבל המצב עכשיו קצת שונה:
    יש לי מחר טיול שנתי ליומיים! וחשבתי לעצמי שזהו יש לי זמן פנוי סוף סוף ואני יכול ללכת להתחיל אם כמה בנות ואולי אפילו להשיג נשיקה או משהו.אני בחיים לא יצאתי לסארגים ובכללי לא דיברתי אם הרבה בנות בחיים אבל מה שכן קראתי הרבה מאוד מדריכים של פיקאפ וקראתי מדריכים במשך שנה ומשהו אז אני יודע את כל המודלים שיש וכל מה שצריך אבל אני מפחד ליישם את זה בשטח והכי פוחד להתפדח.וזהו יש לי מחר טיול ואני רוצה לשנות את המצב שלי ולהכיר הרבה בנות ולקדם עיניינים .יש לנו גם מסיבה בערב ותמיד בכל הטיולים והמסיבות אני הייתי לבד ורק אם חבר מקסימום והשנה אני רוצה לתפוס מישהי ולרקוד איתה ולא להיות לבד.וכמובן שאני רוצה בסוף הטיול לראות תמונות שלי אם בנות וחברים לא כמו בשנים קודמות.מה עליי לעשות?
    מקווה שתעזרו לי ואני יודע שיצא לי קצת מבולגן כל האשכול חח.
    הדגשתי את הבעיות שלי

נערך לאחרונה על ידי Game_Play; 21-04-2012 בשעה 15:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Game_Play צפיה בהודעה
    היי פיקאפרים
    תקשיבו.יש לי רק 3 חברים וידידה אחת בכל בית הספר שלי ובכללי בחיים.ראיתי שיש דבר שיכול להוציא אותי מהמצב הזה:פיקאפ.
    מרבית מהזמן שלי בחיים אני לומד ולומד ואין לי הרבה זמן לצאת לשטח ולתפוס כמה בנות אבל המצב עכשיו קצת שונה:
    יש לי מחר טיול שנתי ליומיים! וחשבתי לעצמי שזהו יש לי זמן פנוי סוף סוף ואני יכול ללכת להתחיל אם כמה בנות ואולי אפילו להשיג נשיקה או משהו.אני בחיים לא יצאתי לסארגים ובכללי לא דיברתי אם הרבה בנות בחיים אבל מה שכן קראתי הרבה מאוד מדריכים של פיקאפ וקראתי מדריכים במשך שנה ומשהו אז אני יודע את כל המודלים שיש וכל מה שצריך אבל אני מפחד ליישם את זה בשטח והכי פוחד להתפדח.וזהו יש לי מחר טיול ואני רוצה לשנות את המצב שלי ולהכיר הרבה בנות ולקדם עיניינים .יש לנו גם מסיבה בערב ותמיד בכל הטיולים והמסיבות אני הייתי לבד ורק אם חבר מקסימום והשנה אני רוצה לתפוס מישהי ולרקוד איתה ולא להיות לבד.וכמובן שאני רוצה בסוף הטיול לראות תמונות שלי אם בנות וחברים לא כמו בשנים קודמות.מה עליי לעשות?
    מקווה שתעזרו לי ואני יודע שיצא לי קצת מבולגן כל האשכול חח.
    הדגשתי את הבעיות שלי

"מרבית מהזמן שלי אני לומד" - סתם תירוץ עלוב, אתה בכיתה י' מה יש לך 2-3 בגרויות השנה? כמה אתה כבר לומד, אני בטוח שלא 12 שעות ביום, מה עם שישי בערב אתה לא יוצא לשום מקום? אם אתה רוצה להשתפר תרים את התחת שלך מהכסא וצא להנות.

"מפחד להתפדח" - מה אתה מעדיף להמשיך לפחד להתפדח ולא להשיג כלום או לעשות קצת פדיחות שישתלמו בהמשך, אגב אם אתה שואל אותי יותר פאדיחה להיות רק עם 3 חברים בטיול שנתי מאשר לקבל דחייה מבחורה.

אגב זה שקראת מיליון מאמרים לא אומר שתבוא ותיהיה תותח פתאום זה עניין של תרגול אז אל תפתח יותר מדי ציפיות ותבוא להנות, בהצלחה?
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 21-04-2012 בשעה 15:33.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    "מרבית מהזמן שלי אני לומד" - סתם תירוץ עלוב, אתה בכיתה י' מה יש לך 2-3 בגרויות השנה? כמה אתה כבר לומד, אני בטוח שלא 12 שעות ביום, מה עם שישי בערב אתה לא יוצא לשום מקום? אם אתה רוצה להשתפר תרים את התחת שלך מהכסא וצא להנות.

"מפחד להתפדח" - מה אתה מעדיף להמשיך לפחד להתפדח ולא להשיג כלום או לעשות קצת פדיחות שישתלמו בהמשך, אגב אם אתה שואל אותי יותר פאדיחה להיות רק עם 3 חברים בטיול שנתי מאשר לקבל דחייה מבחורה.

אגב זה שקראת מיליון מאמרים לא אומר שתבוא ותיהיה תותח פתאום זה עניין של תרגול אז אל תפתח יותר מדי ציפיות ותבוא להנות, בהצלחה?
    צודק בכל מילה! תודה רבה לך .אני יודע שבלי תרגול לא יצא לי כלום אבל אני מפחד לפתוח שיחה .
    אבל צודק יותר פאדיחות זה לא לנסות בכלל ולהיות אם 3 חברים.
    לפני שאני הולך מחר לטיול יש מצב שאתה מביא לי עוד מדריכים שיעזרו לי כי קראתי מזמן מדריכים
    ואולי אני יוכל לצאת לסארג עוד היום.

תתמקד בבטחון עצמי, תלמד לאהוב את עצמך לפני שאתה רוצה שאחרים יאהבו אותך, כשתהיה שלם עם מי שאתה הדברים יהיו לך הרבה יותר קלים-מבטיח.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

צודק בכל מילה! תודה רבה לך .אני יודע שבלי תרגול לא יצא לי כלום אבל אני מפחד לפתוח שיחה .
    לפני שאני הולך מחר לטיול יש מצב שאתה מביא לי עוד מדריכים שיעזרו לי כי קראתי מזמן מדריכים
    למה אתה רוצה לטחון עוד ועוד חומר?
    זה לא יעזור לך אלא סתם יבזבז לך ת'זמן.

ועצה שלי על תעשה את זה בבצפר, אתה לא צריך שם של רודף חצאיות / חרמן / סרסור / לך תדע. לך לקניון אנשים שוכחים אותך כל כך מהר ש.. למי אכפת. אולי טמבליות בנות 40 ירכלו עליך אבל חוץ מזה.. כלום.

בלהבלה - בדיקה
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 21-04-2012 בשעה 19:24.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

שמע אחי תקוע לך המון חומר בראש אבל הוא חסר שימוש כי כל הקטע בפיקאפ זה מה שקורה בשטח
    ותתאמין לי שתגיע לשטח אתה תשכח הכל(זה קורה לכולם בהתחלה)
    עכשיו שמע טוב הטיול שנתי קרוב מידי בשביל שתתחיל לסגור וליישם דברים וחוץ מיזה תמיד פיקאפ בבצפר זה לא משו שמומלץ אבל
    זאת הזדמנות מצוינת להגדיל תמעגל החברתי שלך תתחבר עם מלא חברה שיוצאים ויודעים להנות
    אחרי הטיול תצא לשטח לבד ותתחיל לעבוד כל פעם על משו אחר
    פעם אחת על פתיחות אחרי זה על העברות אחרי זה על ...
    הבנת תקטע ושם יתחיל השינוי שלך בנתיים אחי לך לטיול שים זין על כולם תיהיה חברותי ותהנה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחי עכשיו אני יגיד לך משהו, ואני רוצה שתיקח את זה בתור עצה אמיתית שאתה הולך ליישם.
    אתה לא חושב על זה, אתה לא שואל אתה פשוט עושה את מה שאני כותב עכשיו:
    במסיבה בערב או בלילה אנא ערף תרקוד כמו קרנף תצמד לכל אחת אבל לא כמו חנון כזה שמנסה להדבק ולנג'ס, תרקוד כמו מטורף כאילו אתה לא שם זין אתה יכול להשתטח על הרצפה להתחיל לעשות גלים [אני כמובן לא יודע אני סתם עושה תנועות דומות] ואז אתה תראה קסם: בחורות מסתכלות עליך, בוהות ל5 שניות ופתאום מתחילות לחקות אותך לידך. משם אתה כבר תסתדר "אהבת את הריקוד שלי?" ובלה בלה בלה..

קיצר כמו שאמרו לך אתה לא תהפוך מיום אחד מ0 ל10 בסולם החברתי, אבל אתה יכול גם לנסות לדבר עם החברות של הידידה שלך.
    תפוס אותה מדברת איתן ותיכנס לשיחה בצורה טובה ומשם תנסה להסתדר..

מקסימום אחי כמו שאומרים לומדים מטעויות לאט לאט יבוא הנסיון ואתה תתחיל לשים זין, ויותר מזה בנות יקלטו מי זה בעצם אתה האמיתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMentalist צפיה בהודעה
    שמע אחי תקוע לך המון חומר בראש אבל הוא חסר שימוש כי כל הקטע בפיקאפ זה מה שקורה בשטח
    ותתאמין לי שתגיע לשטח אתה תשכח הכל(זה קורה לכולם בהתחלה)
    עכשיו שמע טוב הטיול שנתי קרוב מידי בשביל שתתחיל לסגור וליישם דברים וחוץ מיזה תמיד פיקאפ בבצפר זה לא משו שמומלץ אבל
    זאת הזדמנות מצוינת להגדיל תמעגל החברתי שלך תתחבר עם מלא חברה שיוצאים ויודעים להנות
    אחרי הטיול תצא לשטח לבד ותתחיל לעבוד כל פעם על משו אחר
    פעם אחת על פתיחות אחרי זה על העברות אחרי זה על ...
    הבנת תקטע ושם יתחיל השינוי שלך בנתיים אחי לך לטיול שים זין על כולם תיהיה חברותי ותהנה
    אוקיי הבנתי אתכם תודה רבה על העזרה.פיקאפ זה לא לטיולים ובתי ספר אלה הוא לקניונים ובארים וכאלו דברים.אבל מה שכן אני באמת יכול להגדיל את המעגל החברתי שלי
    איך אני עושה את זה אבל?
    overpowered
    אני לא יודע לרקוד משהו חחחח.
    נערך לאחרונה על ידי Game_Play; 21-04-2012 בשעה 18:57.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    למה אתה רוצה לטחון עוד ועוד חומר?
    זה לא יעזור לך אלא סתם יבזבז לך ת'זמן.

ועצה שלי על תעשה את זה בבצפר, אתה לא צריך שם של רודף חצאיות / חרמן / סרסור / לך תדע. לך לקניון אנשים שוכחים אותך כל כך מהר ש.. למי אכפת. אולי טמבליות בנות 40 ירכלו עליך אבל חוץ מזה.. כלום.
    התגובה הכי תותחית שראיתי.
    2 החלקים שלה נכונים ב200%. וכן, לכולנו יש את הילד החרמן בבצפר שמדבר ומדבר אבל בתכלס שווה לביצים.

עריכה:
    חחחחחחח אחשלי, תגיד לי מי כן יודע לרקוד? אתה חושב הרבה יותר מידי, המדריכים טמטמו לך את המוח. אל תחשוב פשוט אל תחפור בכל נושא אל תנסה למצוא דקויות אל תנתח כל מצב, פשוט בום תעשה מה שאתה רוצה.
    יש מוזיקה? אל תחשוב "ואי שיט עכשיו לרקוד לאט? לרקוד מהר? להצמד למישהי? לעמוד בפינה? לקחת שתייה שאני ייראה מגניב?" פשוט זרוםםם

ובטח שפיקאפ זה לבצפר ולטיולים, טיולים במיוחד כי שם ישלך המון הזדמנויות עם בנות שלא תוכל לדבר איתם ככה סתם בבצפר.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 21-04-2012 בשעה 19:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    התגובה הכי תותחית שראיתי.
    2 החלקים שלה נכונים ב200%. וכן, לכולנו יש את הילד החרמן בבצפר שמדבר ומדבר אבל בתכלס שווה לביצים.

עריכה:
    חחחחחחח אחשלי, תגיד לי מי כן יודע לרקוד? אתה חושב הרבה יותר מידי, המדריכים טמטמו לך את המוח. אל תחשוב פשוט אל תחפור בכל נושא אל תנסה למצוא דקויות אל תנתח כל מצב, פשוט בום תעשה מה שאתה רוצה.
    יש מוזיקה? אל תחשוב "ואי שיט עכשיו לרקוד לאט? לרקוד מהר? להצמד למישהי? לעמוד בפינה? לקחת שתייה שאני ייראה מגניב?" פשוט זרוםםם

ובטח שפיקאפ זה לבצפר ולטיולים, טיולים במיוחד כי שם ישלך המון הזדמנויות עם בנות שלא תוכל לדבר איתם ככה סתם בבצפר.
    תודה רבה אחי עזרת לי מאוד.תכלס לא אכפת לי מה יגידו עליי בבית הספר למה חוויתי מספיק דברים בחיים
    נקווה שיהיה לי טוב בטיול ושאני יצליח שם אם בנות(אבל להנות קודם חח)

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אוקיי הבנתי אתכם תודה רבה על העזרה.פיקאפ זה לא לטיולים ובתי ספר אלה הוא לקניונים ובארים וכאלו דברים.אבל מה שכן אני באמת יכול להגדיל את המעגל החברתי שלי
    איך אני עושה את זה אבל?
    overpowered
    אני לא יודע לרקוד משהו חחחח.
    גם אני לא.. זה לא מנע ממישהי לעשות לי עיניים (היא לא נראה רע, וואלה אם אתה שם ת'ראש על החזה שלה אתה נרדם.. ציצי = כריות הכי טובות שיש) ולא ידעתי מה זה פיקאפ אז, חבר אמר לי שהיא בקטע.. מסיבה של פורים וזאת הייתה המסיבה השלישית נראה לי בחיים שלי.
    אתה לא אמור לדעת לרקוד סטייל רוקדים עם כוכבים ולהתחיל להזיז תרגליים ידיים ראש ולהקפיץ ת'ביצים כי זה לא לעניין, לא למועדון ובתאכלס זה דיי קוקסינלי.. זה לא חתונה אתה לא צריך להביא סלואו פשוט תאלטר או משהו.. ואני אישית שונא לרקוד, הלכתי לרחבה כדי שאני לא יהיה בדדניק בפינה.. גם ככה אני גרוזיני יש לי מספיק פינות.. אתה אמור לאלתר משהו, תזיז ת'ידיים תעשה שטויות עם חברים..

לא מסכים. בצפר זה בצפר, או מכונת ידידות. אתה לא הולך למישהי בבצפר עם כובע סניה או טריקים של קלפים סגנון מיסטרי.
    אתה יכול להכיר בבצפר וזהו, ותשמור על פרופיל נמוך ואל תהיה רעשני מדי. MIND YOUR OWN BUSINESS.
    דרך אגב, התפלקות אחת ובנות יתחילו להפיץ שמועות. "זה ההוא שאמר לה שהמידת חזיה שלה קטנה עלה!" אתה לא רוצה את זה עליך נכון? לי אישית לא אכפת כי אני לא שם זין, לאחרים אולי ובצדק כי זה סוג של מחסום כי 90% מהבנות שתפגוש הן חלשות אופי חצי-מתות במוח שקשה להן לחשוב צעד אחרי סטיגמה חברתית. אז כן אתם לא רוצים את זה.

טיולים זה כן הזדמנות טובה להכיר. אבל רק להכיר, אתה לא צריך לעשות מזה משהו רציני, יעיפו אותכם מהבצפר ולכו תדעו מה עוד על סקס באוטובוס..
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 21-04-2012 בשעה 19:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

עד שאני יגיעה לסקס חח אני רק מתחיל .
    בכל מקרה החברים שלי הם נורא חנונים והם לא ירקדו במסיבה והם לא זורמים והם סתם ,אז זה יהיה קצת מעצבן לרקוד לבד אבל למי אכפת חח אני הולך להנות ואני אפילו אפתח אשכול איך הלך ומה היה
    אני אתפוס תביצים וילך להנות פעם אחת .
    תודה רבה לכולם אתם אחלה פורום(לא כמו אפ אקס פי)

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

עד שאני יגיעה לסקס חח אני רק מתחיל .
    בכל מקרה החברים שלי הם נורא חנונים והם לא ירקדו במסיבה והם לא זורמים והם סתם ,אז זה יהיה קצת מעצבן לרקוד לבד אבל למי אכפת חח אני הולך להנות ואני אפילו אפתח אשכול איך הלך ומה היה
    אני אתפוס תביצים וילך להנות פעם אחת .
    תודה רבה לכולם אתם אחלה פורום(לא כמו אפ אקס פי)
    שמע.. מניסיון שלי טיולים שנתיים בנויים מ2 דברים:
    1. זרימה
    2. סטלה
    לא צריך לתכנן כלום ..
    רק תדאג שיהיה איתך אלכוהול איכותי ואתה מסודר
    ויהיה לך קל יותר להתחבר עם אנשים ולעשות מה בזין שלך מבלי לחשוב מה יגידו
    עזוב את חברים שלך לבינתיים.. הם יסתדרו בלעדיך לטיול הזה .. לך לחבר'ה עם הבנות
    תביא נרגילה וותתחבר לאנשים , תציעו לבנות שישבו איתכם ..
    שמע... הוודקה , הנרגילה והאווירה שעושה את שלה + התחברות לכמה מהחברה הנכונים תעשה אותך למלך

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    שמע.. מניסיון שלי טיולים שנתיים בנויים מ2 דברים:
    1. זרימה
    2. סטלה
    לא צריך לתכנן כלום ..
    רק תדאג שיהיה איתך אלכוהול איכותי ואתה מסודר
    ויהיה לך קל יותר להתחבר עם אנשים ולעשות מה בזין שלך מבלי לחשוב מה יגידו
    עזוב את חברים שלך לבינתיים.. הם יסתדרו בלעדיך לטיול הזה .. לך לחבר'ה עם הבנות
    תביא נרגילה וותתחבר לאנשים , תציעו לבנות שישבו איתכם ..
    שמע... הוודקה , הנרגילה והאווירה שעושה את שלה + התחברות לכמה מהחברה הנכונים תעשה אותך למלך
    לא מסכים.
    לא צריך וודקה בפיקאפ. אפשר להצליח גם בלי וודקה וגם בלי נרגילה. יכול להיות שהגישה שלי באה כי ה"חברים" שלי מתלהבים מכל שיכורה עם 47238947329084723 ליטר וודקה בדם שאומרת להם "אני אוהבת אותך!!" ועומד להם הזין כמו מגדל אייפל זה כמו בני 13 מטומטמים שרק גילו את REDTUBE.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    לא מסכים.
    לא צריך וודקה בפיקאפ. אפשר להצליח גם בלי וודקה וגם בלי נרגילה. יכול להיות שהגישה שלי באה כי ה"חברים" שלי מתלהבים מכל שיכורה עם 47238947329084723 ליטר וודקה בדם שאומרת להם "אני אוהבת אותך!!" ועומד להם הזין כמו מגדל אייפל זה כמו בני 13 מטומטמים שרק גילו את REDTUBE.
    לא דיברתי על פיקאפ...
    אני נהנה ומה שבא בא .
    זרימה וראש טוב זה כל העניין מבחינתי.. כל השאר זה בונוס
    לא מדבר על אנשים שלא יודעים לשתות ודופקים את הראש מלהריח וודקה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,403 | הודעות: 8,202,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect