השבוע נערכה באיטליה הפרמיירה המוקדמת לסרטו החדש של וודי אלן "To Rome With Love". בסרט, שמחולק לארבעה סיפורים קצרים, מככבת פנלופה קרוז כנערת ליווי יוקרתית, שבטעות מוצאת את עצמה בחדר הלא הנכון בבית המלון ומובילה לשרשרת אירועים קומית. לצידה מככב אלן (ששב לעמוד מול המצלמה לאחר שש שנות הפסקה ממשחק), וכן רוברטו בניני, אלק בולדווין, אלן פייג' וג'סי אייזנברג.
לכבוד הפרמיירה מככבת קרוז בגליון החדש של מגזין "הארפר'ז באזאר" וכהרגלה, מעטרת את השער במחשוף נדיב במיוחד. בראיון למגזין סיפרה על חוויות מהעבודה עם אלן, עמו שיתפה פעולה בתפקידה זוכה האוסקר ב"ויקי כריסטינה ברצלונה". קרוז סיפרה כי היא אוהבת לצפות באלן מביים, אך החיבה האמיתית שלה היא לצפות בו ישן. "לפעמים הוא נרדם בזמן שמסדרים את התאורה לסצינה הבאה", הסבירה קרוז, "וכל פעם אני מצלמת אותו מבלי שידע. הוא ישן בתנוחות הכי מוזרות שאפשר לעלות על הדעת, ותמיד נראה לי שהוא עומד ליפול מהכסא".
ג'ון האם, ששב לאחרונה לנעליו המצוחצחות של דון דרייפר בעונה החדשה של מד מן, פינה גם זמן להפקת אופנה וראיון ב"אסקוויר" הבריטי. נראה שהאם לא ממש מחבב את ההערצה לה זוכה דמותו ולא מבין מדוע הצופים רואים בו מודל לחיקוי. האם ביטא את תחושותיו בראיון, והכריז כי "דון דרייפר לא קיים. דון התפוצץ לחתיכות בתעלה בקוריאה. כל הטרנד סביב 'להיות דון דרייפר', די עצוב בעיני כי מדובר בדמות פגומה בכל מובן".
האם סיפר גם על הפעם הראשונה שקרא את הפיילוט, וממש לא התרשם מהסדרה. "'מד מן' היה נראה לי שם אדיוטי" סיפר, "ובזמנו, אף אחד בכלל לא שמע על רשת AMC". רק לאחר שקרא את התסריט נעלמו החששות, והאם הכריז בפני בת זוגו (הבמאית והשחקנית ג'נפר ווסטפלדט) שזהו הפיילוט הטוב ביותר שקרא אי פעם ושהוא מוכרח לככב בו. בעבר חשף האם כי גילה שהמועמד המוביל לגלם את דמותו היה כוכב "מצוייד" תומס ג'יין. מאחר שבאותה התקופה ג'יין עמל על פיתוח הקריירה הקולנועית (שלא ממש המריאה), הוא הודיע למפיקים כי הוא מעדיף את המסך הגדול על פני הקטן, ובהחלטה שהוא וודאי מצטער עליה עד היום - ויתר על התפקיד.
ניקול קידמן לא מתביישת להתפשט בסצינות סקס
רשימת שחקני הקולנוע שמזגזגים בין המסך הגדול לקטן הולכת ומתארכת, והפעם מדובר בניקול קידמן וקלייב אוון. השניים מככבים יחד בסרט הטלוויזיה החדש של HBO "המינגווי וגלהורן" בבימויו של פיליפ קאופמן ("'הקלות הבלתי נסבלת של הקיום", "הנרי וג'ון"). הסרט, שישודר בארה"ב ב-28 במאי, מגולל את הרומן בין ארנסט המינגווי (אוון) והעיתונאית והסופרת מרת'ה גלהורן (קידמן), על רקע מלחמת ספרד.
מלחמה ושלום. המינגווי וגלהורן:
לכבוד הסרט הצטלמו קידמן ואוון להפקת אופנה בשיק רטרו במגזין "W", ושוחחו על סצינות הסקס האינטנסיביות בין הדמויות שהם מגלמים. קידמן הכריזה שאינה חוששת להתפשט או לככב בסצינות סקס מול המצלמות ."אני ממש לא שמרנית בכל מה שקשור לגוף שלי ואין לי בעיה להחליף בגדים ולהתפשט לפני אנשים" אמרה (וקל להאמין לה, לאחר שכיכבה בסצינות פרובוקטיביות בסרטים כמו "עינים עצומות לרווחה", "בכוונת זדון", "סיכון רטוב" והרשימה עוד ארוכה). אוון מצידו הודה שסצינות מוות מאתגרות אותו הרבה יותר מאשר סצינות סקס. "הרבה יותר קשה לככב בסצינה שבה הדמות שלך מוצאת את מותה" אמר, "כשמתים חייבים לעשות זאת באופן מספיק משכנע".
האלמנה השחורה נחשפת ב"ווג"
לאחר שסיימה את צילומי הדרמה המשפחתית מקום לחלום עליו, סקרלט ג'והנסון שבה לזירת האקשן בסרט החדש הנוקמים. בסרט המצופה (שיגיע אלינו ב-10 במאי), שבה ג'והנסון לדמות האלמנה השחורה מאיירון מן, שמתאחדת עם גיבורי העל שהופיעו בנפרד בסרטים מהשנים האחרונות, ובהם קפטן אמריקה (כריס אוונס), תור (כריס המסוורת') ואיירון מן (רוברט דאוני ג'וניור).
אלמנה מברזל. הנוקמים:
לקראת השקתו של הסרט, הגיעו ג'והנסון ומארק רופאלו (הענק הירוק), להפקת אופנה ב"ווג". ג'והנסון, שממעטת לדבר על חייה הפרטיים, נחשפה הפעם בראיון וסיפרה על הגירושים מריאן ריינולדס. הכוכבת הכריזה "נישואים זו עבודה קשה. התחתנתי צעירה מדי ולא הייתי מוכנה. אתה מבטיח למישהו שאתה אוהב לחלוק איתו הכול, וזה מאוד מפחיד". ג'והנסון אף הודתה שהגירושים היו טראומטים עבורה. "הייתי ממוטטת" אמרה, "חשבתי שחיי יילכו בכיוון מסויים ומעולם לא חשבתי שאתמודד עם גירושים. זה הדבר הכי בודד שאפשר לעבור". עם זאת, ג'והנסון הודתה שהדברים הולכים ומשתפרים, כנראה בזכות בן זוגה החדש, הבמאי האמנותי נייט טיילור, ולקריירה הקולנועית הפורחת. בניגוד לשנים האחרונות, בהן כיכבה בסרט אחד בשנה, בשנתיים הקרובות נראה את ג'והנסון בחמישה פרוייקטים חדשים בכיכובה.
זאק אפרון מפצח חזיות
זאק אפרון פתח במסע קידום סרטו החדש "בר מזל" שיוצא השבוע בארה"ב. בדרמה הרומנטית, שמבוססת על ספרו של ניקולס ספרקס ("היומן", "סיפור אהבה בלתי נשכח") אפרון מגלם חייל אמריקאי שחייו ניצלו בזכות תצלום של בחורה שגילה בשטח. לאחר חזרתו מעיראק הוא יוצא לחפש אחריה. במסגרת הראיונות שהעניק לקראת הסרט באוסטרליה, החמיאו המראיינים לאפרון על סצינה בה הוא פותח חזיה בנקישת אצבע קלה. מתברר שמה שקורה באוסטרליה לא נשאר באוסטרליה, ובראיון שהעניק השבוע לג'ימי קימל, נאלץ אפרון להוכיח את כישוריו בשידור חי ולהתמודד מול המנחה הפופולרי בתחרות פתיחת חזיות שנלבשו על ידי חברי צוותו של קימל.
אצבע קלה על הסוגר. אפרון וקימל בודקים מי יכול יותר מהר:
'עכבר העיר'

ציטוט ההודעה