הפרידה מAWL וההסתגלות לHGL
הכל התחיל לאחר שניצחתי את ג'ון סינה ופאנק בקרב תת הכרה, הרגע שלאחר הניצחון וההקלה שהחזרה שלי לא התפקששה, לאחר הניצחון ישבתי לי בכיף לנוח מאחורי הקלעים עם בקבוק בירה ביד וראיתי עם חבריי לAWL במסך הגדול את המשך הפרק, הניצחון היפה של טריפל H שמיד לאחר מיד פרש בסטייל, והרגע שאנדרטייקר היה בדרך להיקבר בעצמו לאחר שהיה אזוק ללימוזינה שכרגע נמצאת מתחת לקרקעית נהר המיסיסיפי. לאחר שהתוכנית ירדה משידור אבל עדיין המשיכה לתת "שואו" לקהל, נשמעתי השיר שלי ונכנסתי לאולם לפרידה אחרונה מAWL
לאחר שנכנסתי עם הפופים והצרחות שכמו שאמרתי בפרומו הקודם, נהנה לשמוע, התחלתי את הסגמנט, התחלתי לדבר עם הקהל על הרגע הנהדר שבשבוע שעבר לאחר שנתיים של בטלה חזרתי לAWL והצמרמורת בכל הגוף שבה, סיפרתי להם בנוסף על עצבים לאחר שבקושי קרב אחד הייתי וכבר סוגרים לי את AWL. אמרתי להם למרות הזמן הקצר נהנתי מאוד ותודה על הכל, ירדתי מהזירה עם דמעות.
לאחר שנתיים שאני כבר מתאבק אלא כבר רואה חשבון, מכין את כל העבודות שהבוס שלי נותן לי ומתעצבן, לאחר שהייתי שקוע עמוד מאוד בתוך המסמכים שהייתי אמור למלא התחיל לצלצל הטלפון שאצלי בעמדה, לא עניתי כדי לא לצאת מריכוז, לא נורא מישהו אחר יענה במקום, וזה אכן קרה, ג'ימי מהעמדה ליד עמד ואמר לי שזה בשבילי וביקש מימני לענות, עניתי ואפלה ופלא מי על הקו השני ? מישל מקול, GM לשעבר. לאחר שAWL נסגר מישל נכנסה לדיכאון עמוק והדרדרה לסמים קשים ועכשיו לאט לאט היא חוזרת לעצמה, היא מתחילה לומר AWL חוזרת ובענק אלא לא רק בשם אחר ובסיטואציה אחרת אלא זה עניין של חיים ומוות, מיד קמתי מהעמדה והמשכתי את השיחה עם מישל בפרטיות מחוץ למשרד, היא סיפרה לי שזה הולך להיות עניין של חיים ומוות ומשימות ומפרכות והיא אמרה שהיא הולכת לבחור שישה מתאבקים, את הטובים ביותר ולשמחתי אני בינהם, ישר קפצתי על ההצעה והיא אמרה לי שקרב ראשון יהיה לי מול אנדרטייקר.
ששמעתי שהיא אמרה את השם אנדרטייקר חשכו עייני, אבל אמרתי לעצמי לזכור את מאורעות לAWL ולדעת שאני מסוכל להביס אותו כמו ב2010 בקרב "גהנום בכלוב", אני אתן את כל כולי בקרב הזה ויוכיח לעצמי שאני מסוגל להישאר בחיים ולהיות אלוף הHGL.

ספוילר: 
ציטוט ההודעה