קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] משו קטן שכתבתי
    על ידי BlockerMan בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-05-2011, 22:25
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 15:14
  3. משו קטן שהכנתי בתוכנה FreeHand
    על ידי Ch3MiCaL בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 21:35
  4. כנסו קבלו משו קטן שעשיתי
    על ידי Dr.Manush בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

משו קטן שכתבתי על הדרך שלנו בעולם הזה

ברירת מחדל משו קטן שכתבתי על הדרך שלנו בעולם הזה

קראתי לזה "תורת האישיות" , לדעתי זה פשוט גאוני , תכתבו מה דעתכם.
    הנה סרקתי:

חלק 1:

חלק 2:

חלק 3:

חלק 4:

חלק 5:

חלק 6:

מי שרוצה יכול גם להוריד:
    http://www.upf.co.il/file/163123035.html
    נערך לאחרונה על ידי ofir489; 02-05-2012 בשעה 15:47. סיבה: הוספת סריקה

2. קישורים ממומנים

תביא סריקה

יפה מאוד

אם אפשר לקבל דעות של עוד אנשים אני אשמח.

משתמש מתחיל האוואטר של Affirmative
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "כל חיי היה לי חלום-להגשים את חלומתי"

תביא סריקה

.Action Player

הנה סרקתי:

חלק 1:

חלק 2:

חלק 3:

חלק 4:

חלק 5:

חלק 6:

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי ofir489 צפיה בהודעה
    אם אפשר לקבל דעות של עוד אנשים אני אשמח.

הניסוח פשוט על הפנים.

חחחחח ועכשיו אני קורא ואני רואה גם שגיאות כתיב, פה אני מפסיק לקרוא ואני בחיים לא אקרא מילה אחת של מה שכתבת, אולי אקרע
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 02-05-2012 בשעה 17:42.

משתמש מתחיל האוואטר של The_VipeR
    לייקים
    25
    נקודות
    63
    משפט מחץ
    אני לא במצב לנהוג אני שיכור, רגע, אסור לי להקשיב לעצמי כשאני שיכור

אפשר תקציר של משפט?

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

קראתי לזה "תורת האישיות" , לדעתי זה פשוט גאוני , תכתבו מה דעתכם.
    הנה סרקתי:

חלק 1:

חלק 2:

חלק 3:

חלק 4:

חלק 5:

חלק 6:

מי שרוצה יכול גם להוריד:
    http://www.upf.co.il/file/163123035.html
    לא קראתי הכל אבל יש לי כמה דברים להגיד:
    1.נגיד אני רוצה לגנוב למישהו את הכסף או לרמות אותו ונניח שהסיכוי שלי להיתפס בגנבה זו הוא אפסי אז לפי התאוריה שלך (או לפחות מה שהבנתי ממנה) אני אמור פשוט לגנוב לו את הכסף כי זה יעשה לי טוב וזין עליו, עכשיו כל זה טוב ויפה עד שהגלגל מסתובב ואותי דופקים ככה ואז פתאום אני לא כל כך מאושר ואני מתעצבן למה לא מתחשבים באחרים, בגדול מה שאני אומר שהתאוריה שלך תומכת בסוג של אנרכיה שבתכלס עובדת טוב עד שדופקים אותך

2.מאז שראיתי את השטות שכתבת לגביי זה שאני צריך להאמין שיש אלוהים בשמים ושהוא יצר את העולם כי ערכת "מחקר" בנושא הפסקתי לקרוא ודילגתי לסוף.
    אבל בהחלט אשמח לקבל פרטים על המחקר המקיף שאני בטוח שערכת

3. החלוקה שלך לקבוצות היא מטורפת לגמרי מכמה סיבות:
    א. יש משפט שאומר " 2 יהודים 3 דעות" והניסיון שלך להגדיר את כל העם היהודי ל3 קבוצות היא גובל בטמטום
    ב. מה אם אני לא מאמין בכלל באלוהים? למה לי לא מגיע קבוצה?
    ג. מה שמגן עליך מכל מיני חולות ורעות זה לא אלוהים זה צ"הל
    ד. אמרת שאתה לא מכיר בנאדם שלא יהיה מוכן לשלם לקבוצה 3 כדי שתגן עליו אז הנה, נעים להכיר
    ה.אתה יכול להגיד שבגלל שאני לא מאמין באלוהים אז מה אני עושה פה וזה מדינת היהודים אבל בתכלס, עפ היהדות, אתה זה שלא אמור להיות פה
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

יפה מאוד תודה

1.נגיד אני רוצה לגנוב למישהו את הכסף או לרמות אותו ונניח שהסיכוי שלי להיתפס בגנבה זו הוא אפסי אז לפי התאוריה שלך (או לפחות מה שהבנתי ממנה) אני אמור פשוט לגנוב לו את הכסף כי זה יעשה לי טוב וזין עליו, עכשיו כל זה טוב ויפה עד שהגלגל מסתובב ואותי דופקים ככה ואז פתאום אני לא כל כך מאושר ואני מתעצבן למה לא מתחשבים באחרים, בגדול מה שאני אומר שהתאוריה שלך תומכת בסוג של אנרכיה שבתכלס עובדת טוב עד שדופקים אותך
    נכון , אמרתי שאם אתה לא הולך בדרך האידיאלית , אז הדרך שהכי קרובה לה היא דרך הזאת שאכן יש בה סוג של אנרכיה , בגלל זה צריך משטרה , וככה כשיש מישו שמעניש אז לאנשים כבר לא נוח לעשות משהו שהם יודעים שהם יענשו עליו.

2.מאז שראיתי את השטות שכתבת לגביי זה שאני צריך להאמין שיש אלוהים בשמים ושהוא יצר את העולם כי ערכת "מחקר" בנושא הפסקתי לקרוא ודילגתי לסוף.
    אבל בהחלט אשמח לקבל פרטים על המחקר המקיף שאני בטוח שערכת
    אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אני אשלח לך נקודות כלליות

3. החלוקה שלך לקבוצות היא מטורפת לגמרי מכמה סיבות:
    א. יש משפט שאומר " 2 יהודים 3 דעות" והניסיון שלך להגדיר את כל העם היהודי ל3 קבוצות היא גובל בטמטום
    ב. מה אם אני לא מאמין בכלל באלוהים? למה לי לא מגיע קבוצה?
    ג. מה שמגן עליך מכל מיני חולות ורעות זה לא אלוהים זה צ"הל
    ד. אמרת שאתה לא מכיר בנאדם שלא יהיה מוכן לשלם לקבוצה 3 כדי שתגן עליו אז הנה, נעים להכיר
    ה.אתה יכול להגיד שבגלל שאני לא מאמין באלוהים אז מה אני עושה פה וזה מדינת היהודים אבל בתכלס, עפ היהדות, אתה זה שלא אמור להיות פה
    1.דעה היא בעצם מחשבה שאם אדם תופס אותה כהגיונית אזי היא הופכת לדעה , ברגע שתוכיח שהמחשבה המסוימת היא משוללת כל יסוד אוטומטית הדעה כבר איננה רלוונטית , וזה מה שעשיתי פה לאורך כל המאמר, יצאתי נגד "תרבויות" , שהם בעצם סוגים של דעות והראיתי שהם לא רלוונטיים בכלל.

2.אמונה באלוקים זה לא משהו של מה בכך , זה או שיש , או שאין , אין באמצע , זה לא ספקטרום שאפשר לנוע עליו , ברגע שהוכחתי כי מעבר לכל ספק כי יש אלוקים הטענה שלך לקבוצה משלך לא רלוונטית , זה כמו שאני יגיד "אם השמיים סגולים לא מגיעה לי קבוצה? " , כיוון שעובדתית השמיים אינם סגולים אין בסיס ליצור קבוצה כזאת.

3.ע"פ היהדות שכבר ציינתי שהוכחתי שהיא נכונה , הרי שצה"ל הוא רק שליח לשמור עלייך , וחוץ מזה - לא התכוונתי שהתורה רק שומרת עלייך חי , אלא היא מביאה לאנשים שגשוג לחיים , שומרת עליהם מכל מיני מחלות והרבה דברים שהיו באים לנו בלעדיה.

ד.אתה לא מוכן לשלם כי בתכלס אתה לא באמת מאמין שיש בכוחה של אותה קבוצה לשמור עלייך , שהרי אם היית מאמין שכן ודאי היית מוכן לשלם כסף שישמור לך על הבריאות , משפחה וכו ... וההוכחה הכי טובה לזה שאנשים משקיעים הון עתק ומוכרים בתים בשביל טיפולים בריאותיים , ככה שברור לי מאיליו שאם היית מודע לשמירה הזאת היית משלם בשמחה .

ה.ע"פ היהדות אתה דווקא כן אמור להיות פה כמו שהק הבטיח לאברהם אבינו שהוא ייתן לעם ישראל את ארץ ישראל (לך ולזערך אתננה) , יש כל מיני קבוצות שעיוותו את היהדות איך שנוח להם ואם היית קורא את החלק של הדת במה שכתבתי היית רואה שיצאתי עליהם שם , היהדות זאת תורה שקיבלו מאלוקים ועל כן לא יעלה על הדעת לשנות אותה , אחת הקבוצות שעיוותה את היהדות היא "נטורי קרתא" , שהם חרדים נגד מדינת ישראל והם לא מייצגים אף אחד חוץ מאת השכל המעוות שלהם,הם תנועה קיצונית קטנה ולא מייצגת.

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

נכון , אמרתי שאם אתה לא הולך בדרך האידיאלית , אז הדרך שהכי קרובה לה היא דרך הזאת שאכן יש בה סוג של אנרכיה , בגלל זה צריך משטרה , וככה כשיש מישו שמעניש אז לאנשים כבר לא נוח לעשות משהו שהם יודעים שהם יענשו עליו.

אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אני אשלח לך נקודות כלליות

1.דעה היא בעצם מחשבה שאם אדם תופס אותה כהגיונית אזי היא הופכת לדעה , ברגע שתוכיח שהמחשבה המסוימת היא משוללת כל יסוד אוטומטית הדעה כבר איננה רלוונטית , וזה מה שעשיתי פה לאורך כל המאמר, יצאתי נגד "תרבויות" , שהם בעצם סוגים של דעות והראיתי שהם לא רלוונטיים בכלל.

2.אמונה באלוקים זה לא משהו של מה בכך , זה או שיש , או שאין , אין באמצע , זה לא ספקטרום שאפשר לנוע עליו , ברגע שהוכחתי כי מעבר לכל ספק כי יש אלוקים הטענה שלך לקבוצה משלך לא רלוונטית , זה כמו שאני יגיד "אם השמיים סגולים לא מגיעה לי קבוצה? " , כיוון שעובדתית השמיים אינם סגולים אין בסיס ליצור קבוצה כזאת.

3.ע"פ היהדות שכבר ציינתי שהוכחתי שהיא נכונה , הרי שצה"ל הוא רק שליח לשמור עלייך , וחוץ מזה - לא התכוונתי שהתורה רק שומרת עלייך חי , אלא היא מביאה לאנשים שגשוג לחיים , שומרת עליהם מכל מיני מחלות והרבה דברים שהיו באים לנו בלעדיה.

ד.אתה לא מוכן לשלם כי בתכלס אתה לא באמת מאמין שיש בכוחה של אותה קבוצה לשמור עלייך , שהרי אם היית מאמין שכן ודאי היית מוכן לשלם כסף שישמור לך על הבריאות , משפחה וכו ... וההוכחה הכי טובה לזה שאנשים משקיעים הון עתק ומוכרים בתים בשביל טיפולים בריאותיים , ככה שברור לי מאיליו שאם היית מודע לשמירה הזאת היית משלם בשמחה .

ה.ע"פ היהדות אתה דווקא כן אמור להיות פה כמו שהק הבטיח לאברהם אבינו שהוא ייתן לעם ישראל את ארץ ישראל (לך ולזערך אתננה) , יש כל מיני קבוצות שעיוותו את היהדות איך שנוח להם ואם היית קורא את החלק של הדת במה שכתבתי היית רואה שיצאתי עליהם שם , היהדות זאת תורה שקיבלו מאלוקים ועל כן לא יעלה על הדעת לשנות אותה , אחת הקבוצות שעיוותה את היהדות היא "נטורי קרתא" , שהם חרדים נגד מדינת ישראל והם לא מייצגים אף אחד חוץ מאת השכל המעוות שלהם,הם תנועה קיצונית קטנה ולא מייצגת.
    א. שוב אני אומר שמאוד אשמח לראות את המחקר שלך
    ב.אם אמונה זה לא ספקטרום שאפשר לנוע עליו אז איך אתה מסביר את זה שיש דתיים, מסורתיים, חרדים, כיפות סרוגות, נטורי קרטא (וזה רק על קצה המזלג) שכולם מאמינים באלוהים אבל בדרכים כל כך שונות שהם בטוחים שהאחר כופר, אז אמונה זה ספקטרום ענקי שפשר לנוע עליו הרבה מאוד
    ג. להגיד שאלוהים קיים כאקסיומה זה הטעות של כל התאוריה שלך, זה לא עקרון מובן מאילו אלה בדיוק ההפך.
    ד.לגביי מה שהגבת בהתחלה, אם אתה אומר שכל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה אבל אם הוא עובר על החוק אז מענישים אותו, אז מה בדיוק אתה מחדש פה בכלל?
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

Only god can judge me האוואטר של -David-
    לייקים
    767
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    או שכן או שלא, מה שבטוח זה אולי, וגם זה בספק.

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

ציטוט נכתב במקור על ידי -David- צפיה בהודעה
    מרגש

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

האמת שלאורך השנים לא האמנתי באלוהים אך לאחר שקראתי שערכת מחקר מקיף, רציני, קפדני ומדוקדק במשך 3 שנים, ואף היטבת לפרט אותו לפרטי פרטים והצלחת להוכיח מעל לכל צל של ספק את מה שמליוני אנשים לא הצליחו, אני בטוח שיש אלוהים בשמיים. אני רץ לקנות תפילין.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,872 | הודעות: 8,198,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect