שלום יש לי מחשב נייד עם ויסטה ואני מנסה לפתוח שם תוכנות כמו EVEREST או CPUZ והוא פותח לי סריקה של אנטי וירוס כזה , איך פותחים כאן קבצים?
זה מחשב של חבר ואף פעם לא התעסקתי בויסטה אשמח לעזרה
שלום יש לי מחשב נייד עם ויסטה ואני מנסה לפתוח שם תוכנות כמו EVEREST או CPUZ והוא פותח לי סריקה של אנטי וירוס כזה , איך פותחים כאן קבצים?
זה מחשב של חבר ואף פעם לא התעסקתי בויסטה אשמח לעזרה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה זאת אומרת סריקה?
תוכל לספק צילום מסך?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
http://imageshack.us/photo/my-images/515/12659155.png/
דבר נוסף אני מנסה להפעיל את התוכנה הזאת כדי לפרמט ולהתקין לו XP במקום הויסטה הדפוק הזה
אז אשמח קצת להסבר איך אני עושה את זה , זה פירמוט רגיל כמו כל מחשב או בדרך שונה?
נערך לאחרונה על ידי nati_98; 04-05-2012 בשעה 19:09.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה מידע אתה מחפש יש דרכים אחרות להוציא את המידע מבלי שימוש בתוכנות חיצניות
האחת היא dxdiag
לחצן חלונות + R (לחצן החלונות נמצא בין ה Alt ו ה Ctrl השמאליים) ואז רשום שם dxdiag אנטר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-05-2012 בשעה 19:31.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה שאתה אומר זה לחצן עם ציור של פינגווין כזה אבל זה לא נותן את מה שאתה אומר - dxdiag
אני רוצה להוציא את הנתונים שלו כדי למצוא את כל הדריברים שלו ולפרמט לXP
אם אני לוחץ לחצן ימני על אחת התוכנות שאני רוצה לפתוח אז רשום באופציה הראשונה פתח באמצעות "אנטי וירוס" אולי צריך לבחור לפתוח באמצעות משהו אחר?
מה שאני יודע על המחשב כרגע זה שהוא דגםTITAN TL15D
INTEL T2130
120G SATA
יש מצב שזה לינוקס ולא ויסטה?אם כן איך אני בודק?
מ א ו ש ר
שמע תכלס אתה יכול להוציא את הנתונים אחר הפורמט.
וכן עושה רושם שזה לינוקס הנחתי בהתחלה שזה סתם סקין אבל אם אתה לא יודע בוודאות שמדובר על מערכת מבוססת NT
סביר להניח שמדובר על לינוקס (אובונטו)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-05-2012 בשעה 20:48.
איך אני בודק את זה אחי?
ואם זה לינוקס זה מסובך לפרמט ולהתקין XP? יש איזה מדריך אולי?כי חיפשתי ולא מצאתי
מ א ו ש ר
הדבר היחיד שאתה צריך לדעת זה לפרמט מחיצה של לינוקס (אתה יכול לבצע זאת בעזרת תוכנה חיצונית כגון MiniTool Partition Wizard - http://www.partitionwizard.com/download.html)
אחרי שתפרנט את הכונן שמכיל את הלינוקס פשוט תתקין רגיל את הווינדוס
עכשיו אני בטוח יש לי פה UBUNTO זה מערכת הפעלה חינמית של לינוקס משהו כזה
אני מפעיל את התוכנה הזאת שנתת לי ואיך מפרמט את המחיצה אני לא רוצה לעשות טעות אחי אז אשמח אם תפרט לי קצת יותר
תודה
ותגיד לי רק איזה הורדה מהלינק שנתת לי מתאים לי כדי שיעבוד פה
נערך לאחרונה על ידי nati_98; 04-05-2012 בשעה 21:51.
מ א ו ש ר
אתה צריך להוריד את ה Bootable CD ולצרוב אותו לדיסק (כמובן שתעשה זאת ממחשב שמריץ Windows)
אחרי שצרבת את הדיסק פשוט תעלה ממנו בבוט ותמחק את כל המחיצות במחשב של חבר שלך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-05-2012 בשעה 21:55.
וזה לא מסובך יותר מדי למחוק את המחיצות? יש איזה צילומי מסך או מדריך מפורט לזה אחי? אני מצטער אם אני קצת משגע אותך פשוט אני לא רוצה להרוס דברים
דבר נוסף אני יודע שיש קובץ שמריצים על המחשב כדי לבדוק אם אני יכול לשים פה וינדוס 7 ולא XP אבל הורדתי אותו ואי אפשר להריץ אותו על המערכת הפעלה הזאת
יש דרך נוספת לבדוק את זה?
מ א ו ש ר
לפי הנתונים הטכנים של המחשב
http://windows.microsoft.com/he-il/w...m-requirements
בכל מקרה זה ממש לא מסובך אתה רק צריך להעלות מהדיסק משם הכל פשוט
איך אני רואה את כל הנתונים של המחשב שלי הסתבכתי עם הלינוקס הזה אחי
אני יודע שיש לי 120g sata
מעבד intel t2130
אני רוצה לדעת אם הוא ירוץ טוב שם
מ א ו ש ר
System > Preferences > Hardware Information
זה ג'יגה 1 זכרון נראה לי לא כדאי להתקין וינדוס 7 בטח לא ירוץ טוב
מה שבטוח זה חייב להעיף את הלינוקס הזה מהר מקווה שאני לא יסתבך עם המחיקה של המחיצות
אחרי שאני מוחק את המחיצות אני מוציא את הדיסק ומכניס את הדיסק של הוינדוס?