תוכניות שותפים הם דרך להרוויח כסף ברשת , על ידי פרסום קמפיינים או מכירת מוצרים במספר דרכים , כגון פרסום פרסומות באתרים , פרסום מוצרים באתרים , הכנת דפי נחיתה לקמפיינים או מוצרים .
הנה סיקור על כמה מהם שניסיתי :אז לסיכום , אלו תוכניות השותפים שאני שניסיתי , אבל אלה שאני הכי הרבה עובד איתם אלה : Google Adsense , ClickBank .
- Google Adsense - התוכנית של גוגל , תוכנית מעולה לטעמי ( משתמש בה ברוב האתרים שלי ) , תוכנית שמשלמת הרבה יחסית , עובד לפי Pay per click , כלומר , על כל קליק תקבלו סכום מסויים , וזה גבוהה יחסית ( יכול לעבור את הדולר לקליק ) , אם זאת , לתוכנית של גוגל יש תנאים נוקשים , אך מוצדקים , ולא כל כך קשה לעמוד בהם , אתם בסך הכל צריכים לעשות אתר שלא עובד על החוק , ואתר שלא מציג תוכן פורנוגרפי , כלומר , אתרים שמכילים הורדות פירטיות , צפייה ישירה לתכנים פיראטים , לא יתקבלו על ידי גוגל , כמו כן , אתרי פורנו או אתרים המכילים תוכן פורנוגרפי לא יתקבלו גם הם .
- ClickOn – תוכנית שותפים מומלצת , אני אישית חדש בה , אך התרשמתי , עיצוב נוח , קל להתמצא , ויש שפע של קמפיינים , כמו כן יש הרבה מאד כלי מפרסם , והרבה שיטות תשלום .
- ClickBank - תוכנית שותפים שאני אישית מאד אוהב , תוכנית מעולה ומעניינת , קשה להרוויח בתוכנית בלי סכום התחלתי ( סכום הנדרש לפרסום , אחסון ודומיין , עיצוב ותכנות , וכו . . . ) , אך התוכנית מאד משתלמת , תוכלו לחפש בגוגל הוכחות תשלום מקליקבנק , אנשים עושים אלפי דולרים מהאתר , האתר בעצם פועל על שיטת Pay per sell , כלומר , יש שם מוצרים , אתם בוחרים איזה מוצר לשווק , על כל קנייה של המוצר דרך הלינק שלכם , תקבלו סכום כסף ( בדרך כלל עשרות אלפי דולרים , אך תחשבו שאתם משקיעים בפורייקט 1000$ , ומוכרים כל יום 5 מוצרים של 40$ , למשך שבוע תם עושים יותר ממה ששמתם שם , וכמובן שזה קשה , אך אפשרי ! ) .
מנהל נא לא למחוק , אין פה שום קישור לאתר שלי , אני לא מרוויח פה כלום .

ציטוט ההודעה