שלום לכולם ושבוע טוב , בפוסט הבא אני אסקר לכם מספר אתרים שקשורים בכסף ברשת וקידום אתרים , כמו כן אתן לינקים לאתרים והמלצות .
- Fiverr – אתר מעולה , אני ממליץ להשתמש בו , באתר בעצם אנשים מציעים כל מיני שירותים תמורת 5 דולר בלבד !! , אפשר להשתמש באתר על מנת להשיג מאמרים לאתר שלכם , אולי תמונות , עיצובים או כל מה שתעלו על נפשיכם , תוכלו לבדוק אם יש אותו באתר !
- Google Adwords – שירות מעולה של גוגל ! שירות המאפשר קידום אתרים בתשלום , על ידי הגדרת מסע פרסום , הכנת פרסומת ותשלום עבור כל קליק , תוכלו לראות את האתר שלכם בתוצאות הראשונות של גוגל , אך כמו כל תחום בקידום אתרים , זה קשה מאד וצריך ללמוד את הנושא , אני ממליץ לקרוא ספרים בנושא !
- Google Adsense , ClickBank , Clickon – כל אלו תוכניות שותפים , תוכלו לקרוא עליהם במנועי חיפוש , או לקרוא על כמה מהם פה : תוכניות שותפים, קליקבנק/Clickbank .
- Paypal – אתר שכל משווק / בונה אתרים / אדם שמתעסק בכסף ברשת , חייב להכיר , האתר הוא ארנק וירטואלי ( תוכלו לקרוא עליו כאן ) בין המוכרים בעולם , אמין ושירות מעולה להעברת כספים !
- Ebay – אתר שאני מאד אוהב , אני מזמין משם את רוב הציוד הממוחשב שאני צריך , עכברים , מגניבים לאייפון , מקלדות , אוזניות , רוב מה שאני צריך , זה בעצם חנות מקוונת שאפשר לקנות מאנשים מכל העולם כמעט כל המוצרים שיש!
- Neobux – אתר באקס משתלם , הייתי משתמש בו עד לפני חודשיים , אולם הפסקתי עם באקסים , האתר משלם ופעיל כבר כמה שנים , ואם תשיגו הרבה מופנים ומשתמש פרימיום , תוכלו לעשות הרבה הרבה הרבה כסף !

ציטוט ההודעה