קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חידה l בואו נראה עם אתם פותרים את החידה
    על ידי devilboyz23 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 07:33
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 23:29
  3. יאללה בוא נראה מה אתם שווים!!!!
    על ידי MaRoKaY בפורום Lineage II
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 20:55
  4. בואו נראה אם אתם יודעים אנגלית טוב
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 01:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אתגר לכולכם! בואו נראה מה אתם שווים באמת :)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל אתגר לכולכם! בואו נראה מה אתם שווים באמת :)

שלום חבר'ה,
    היה לי משעמם קצת אז רחרחתי בפורום אחר (כולם כבר יודעים איזה..) בקיצור, הופתעתי לראות שם נושא של בחור אם הצעה מפתה..
    " חבר'ה יקרים ! [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    אני בטוח שאתם מכירים אותי כבר אני לא חדש פה..

לפני שנה בערך בפורום הזה בדיוק ראיתי מישהו רושם: "לך אל בחורה, עם שיא הבטחון ותגיד לה: "אני רוצה שתדחי אותי בצורה הכי קיצונית שיש.." משהו כזה.

אני כמובן הייתי בהלם אבל הוא ציין שם שתוצאות ידהימו אותי.. ניסיתי ולא הודהמתי ולא כלום - אבל לא וויתרתי, התחלתי עם בנות בדרכים שנהיו נוחות לי והרבה יותר קלילות ורגועות שממש אפשר לראות עליי שאני זורם.

מה שכן נזכרתי במשפט הזה לפני כמה חודשים והחלטתי לנסות אותו אחרי שהשתפשפתי בתחום - התוצאות, באמת הדהימו אותי, אבל את זה.. אני כבר ידעתי.

מה שאני רוצה להציע לכם פה זה שתתנסו בעוד משפטים, עוד רעיונות - תהיו נועזים, אל תפחדו לקבל לא... ואתם תודהמו לגלות מה קורה שאתם מצפים לקבל "לא" או אפילו רוצים לקבל "לא"...

הבחורה תקלוט ישר שאתם רוצים לקבל לא כך שהיא רואה שלא אכפת לכם מחשבתית, מה אתם חושבים עליה - דבר שמעיד על בטחון... וככה היא תרצה להמשיך את השיחה.

קרה לי כלכך הרבה שבאתי לבנות במשפט: "תקשיבי, דמייני שאני מכוער ומתחיל איתך בצורה מגעילה - אני יודע שקשה לך [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/wink_5.gif[/IMG] אבל יאללה יש לך 10 שניות להגזים, גו ! "
    הזוי מה שקרה אחרי זה. נשאיר את זה לדמיון שלכם חח
    "
    זה האתגר שהוא הציע שם, ואני מעביר את זה הלאה, אלייכם.
    האתגר הזה פונה לחבר'ה היותר מתקדמים, אלה שאין להם בעיה של בטחון עצמי או גישה.
    אני בעצמי מתכוון בסופ"ש הזה לנסות לגשת לבחורה עם משפט בסגנון "אני רוצה שתדחי אותי בצורה הכי מגעילה שיש! ואל תרחמי עליי!" ולראות מה התגובה של הבחורה.

זה אתגר מעניין ודבר שעוד לא ניסיתי, אז אם מישהו רוצה להתנסות בזה גם..אתם מוזמנים לנסות ולדווח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

מצטער אבל נשמע לי כמו בזבוז זמן אמיתי..
    מי שמגיע לתוצאות טובות לא צריך משפטי קסם שיעזרו לו כי כל מה שהוא עושה עובד לו, ומי שלא גם משפטי קסם לא יעזרו לו..

challenge accepted

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    מצטער אבל נשמע לי כמו בזבוז זמן אמיתי..
    מי שמגיע לתוצאות טובות לא צריך משפטי קסם שיעזרו לו כי כל מה שהוא עושה עובד לו, ומי שלא גם משפטי קסם לא יעזרו לו..
    בזבוז זמן אמיתי זה לא יכול להיות מבחינה פיזית. כמה זמן לוקח לך להגיד את המשפט "אני רוצה שתדחי אותי בצורה הכי מגעילה שאת יכולה!" בערך...שתיים וחצי שניות? מה אתה כבר יכול לעשות יותר טוב בחיים שלך בשתיים וחצי שניות? להוציא שיערה מהאף? אל תזיין לי תמח.

אתה מנסה לתקוף, אבל הבעיה שלך כרגע היא שאני לא מנסה להתגונן.
    "מי שמגיע לתוצאות טובות לא צריך משפטי קסם שיעזרו לו כי כל מה שהוא עושה עובד לו" אני לא מנסה משפטי קסם כדי שילך לי, אל תיהיה מטומטם. אני רוצה לראות איזה תגובות אני יכול לקבל במידה ואני ניגש לבחורה עם המשפט שהיא הכי פחות תצפה לשמוע מבן אדם בעולם. יותר שכיח שבחורה תשמע "יש לך ציצים יפים" מאשר שהיא תשמע את זה. יותר מזה..תראה כמה טיפש יצאת...אמרת שמגיע לתוצאות טובות לא צריך משפטי קסם, הקטע הוא שאני מגיע לתוצאות, ועם המשפט שאני יגש איתו לבחורות אני מצפה להיכשל...אז כדי שתבדוק את עצמך שוב.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

חחחחח, אני לא מנסה לתקוף אף אחד רק מביע את דעתי בנושא
    הרעיון שמאחורי המשפט הזה הוא יפה, השימוש במשפט עצמו נראה לי כמו דבר מפגר. מי שלא מפחד לקבל לא, זה לא משנה באיזה משפט הוא משתמש הבחורה תרגיש את זה, לעומת זאת מה שהרבה אנשים (במיוחד מתחילים) יחשבו שהם יראו את המשפט הזה זה: "יופי עכשיו אני יבוא לבחורה אני ישתמש במשפט הפתיחה החדש שלי יראה לה שלא אכפת לי לקבל לא ויזיין אותה בסוף הערב".

אם הפוסט הזה היה יותר בקטע מנטאלי של לא לפחד לקבל לא אז הייתי מסכים עם זה מצד שני זה משהו שנבנה אצל בן אדם ובד"כ מישהו שכן מפחד לקבל סירוב לא יכול פתאום לקום בבוקר ולהחליט שהוא לא מפחד יותר לקבל לא, כי זה תהליך שהוא יצטרך לעבור.

אגב צודק שזה לא בזבוז זמן פיזי אבל אני חושב שהבנת למה אני מתכוון, לבוא עם המשפט הזה אל הבחורות פשוט מרגיש לי אישית כמו משהו קצת creepy, (ואני אומר את זה בתור אחד שעשה הרבה דברים הזויים בשביל הבידור העצמי שלי) אבל לבוא עם המשפט הזה בקטע רציני של לפתח מזה משהו (תגיד מה שתגיד אבל אתה לא באמת בא עם המשפט הזה כדי לקבל לא כי אתה יודע שהבחורה כנראה לא תדחה אותך בצורה מגעילה כמו שאתה מבקש), זה פשוט לא הסטייל שלי.
    יכול להיות שזה בגלל שאני פשוט לא אוהב לבוא עם משפטי פתיחה מוכנים מראש או שפשוט לעשות דבר כזה מרגיש לי משהו שמתאים לאיזה בוגר קורס מאפי לעשות.

כמו שאמרתי אם אתה מגיע להצלחות אני לא רואה מה ההיגיון בדבר הזה התגובה שתקבל למשפט הזה היא אותו תגובה שתקבל עם כל משפט אחר במידה ואתה משדר שלא אכפת לך לקבל לא, בכל מקרה שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 08-05-2012 בשעה 23:42.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

קצת הפתעת אותי כי חשבתי שזה יהיה אשכול של בואו תוכיחו לי מה אתם שווים,למרות שהתוכן ממש לא משקף את הכותרת.
    זה פתיח 10! אני מציע שבמקום להתרכז באיך הבחורה תגיב לך,תתרכז בזה איך שזה ישפיע עלייך.פתיח עוצמתי לדעתי ובעל השפעה טובה!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תגיד מה שתגיד אבל אתה לא באמת בא עם המשפט הזה כדי לקבל לא כי אתה יודע שהבחורה כנראה לא תדחה אותך בצורה מגעילה כמו שאתה מבקש

אני מצפה שהיא דבר ראשון תרתע מהמשפט המטומטם שכרגע יצא לי מהפה, היא תשאל "מה?" אני יגיד לה את המשפט שוב, ואז היא תגיד "מה אתה רציני? למה שאני ידחה אותך ככה?" ואז תוכל להיפתח שיחה מעניינת שבא אני יוכל לשאול אותה שאלות על כל מיני דברים.

ואם לא, אז היא פשוט תדחה בצורה מגעילה שזה יכול להיות ממש ממש ממש מצחיק.

הבנת?

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

נראה לי שאני אנסה לכוון לדחייה בלי פשרות. נראה כמה דחיות אני אצליח לקבל
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חחח אם הבנתי נכון כל הפוסט הזה הוא לחיזוק התפיסה של חבר'ה לגבי המשחק, וזה יהיה לי ממש כייף להישתמש בקונספט הזה כחימום והנאה בשטח .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-05-2012 בשעה 15:27.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

טוב אז ככה-עבדתי היום בבינתחומי בהרצליה שזו לדעתי המכללה עם הכי הרבה כוסיות בכל הארץ.
    בכל אופן במעט זמן שהיה לי כשהלכתי לקנות קפה, שאלתי שתי בנות מה לדעתן הדרך הכי מגעילה לדחות אדם שמתחיל איתן, והן ענו שזה תלוי באיך הבנאדם נראה ובאיך הבנאדם מתחיל איתן. אמרתי להן שהנה אני מתחיל איתן, תדחו אותי בצורה ממש מגעילה.. ואז הן התחילו לצחקק קצת ולהסתכל אחת על השנייה וקלטתי לפי הקטע הזה מי מהן היא היותר דומיננטית אז פניתי דווקא אל השנייה,
    "הנה בנאדם שעובד כאן, בא אלייך עם הבגדי עבודה שלו כולו מלוכלך ומתחיל איתך, אין מצב שאת בעניין, תדחי אותי!" [באמת הייתי עם בגדי עבודה ולא נראה במיטבי ]
    אז היא אמרה שהיא לא בנאדם כזה ובלהבלהבלה ולפני שהיא סיימה לדבר הקפה שלי היה מוכן והייתי צריך ללכת. לדעתי זה אחלה של צורה לפתוח בנות, יש כאן טריק יפה של פסיכולוגיה הפוכה וגם אפשר ללמוד הרבה על הבחורה בזמן נורא קצר.. ביקשתי מספר אגב, והיא אמרה לי להביא לה את שלי, אמרתי לה שאני המצאתי את הטריק הזה, חייכתי ויצאתי משם בלי להוסיף מילה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    טוב אז ככה-עבדתי היום בבינתחומי בהרצליה שזו לדעתי המכללה עם הכי הרבה כוסיות בכל הארץ.
    בכל אופן במעט זמן שהיה לי כשהלכתי לקנות קפה, שאלתי שתי בנות מה לדעתן הדרך הכי מגעילה לדחות אדם שמתחיל איתן, והן ענו שזה תלוי באיך הבנאדם נראה ובאיך הבנאדם מתחיל איתן. אמרתי להן שהנה אני מתחיל איתן, תדחו אותי בצורה ממש מגעילה.. ואז הן התחילו לצחקק קצת ולהסתכל אחת על השנייה וקלטתי לפי הקטע הזה מי מהן היא היותר דומיננטית אז פניתי דווקא אל השנייה,
    "הנה בנאדם שעובד כאן, בא אלייך עם הבגדי עבודה שלו כולו מלוכלך ומתחיל איתך, אין מצב שאת בעניין, תדחי אותי!" [באמת הייתי עם בגדי עבודה ולא נראה במיטבי ]
    אז היא אמרה שהיא לא בנאדם כזה ובלהבלהבלה ולפני שהיא סיימה לדבר הקפה שלי היה מוכן והייתי צריך ללכת. לדעתי זה אחלה של צורה לפתוח בנות, יש כאן טריק יפה של פסיכולוגיה הפוכה וגם אפשר ללמוד הרבה על הבחורה בזמן נורא קצר.. ביקשתי מספר אגב, והיא אמרה לי להביא לה את שלי, אמרתי לה שאני המצאתי את הטריק הזה, חייכתי ויצאתי משם בלי להוסיף מילה
    יפה יפה...אבל אני לא מבין למה אתה הולך בעקיפין ולא פשוט ניגש בצורה פשוטה? במקום להגיד מה דעתך אם גבר יתחיל איתך בצורה של בלהבלהבלה..פשוט תיהיה הגבר הזה, ותתחיל איתה בצורה שהיא בלהבלהבלה...

גם אני לא ממש מבין, זה מה שרציתי לעשות באותו רגע פשוט

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

Challenge accepted

נשמע נחמד

אנסה את זה רק בשביל הסיפור שעלול לצאת מזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    challenge complete !!

יאאלה אני הולך לנסות את זה יום ראשון בים מול כל הכיתה שלי (למשהו לי הרבה יותר קל לגשת בצורה הזויה ומשוגעת מאשר לגשת בצורה רצינית ,בצורה רצינית יש לי קצת יותר פחד גישה ) יאאלה ניראה מה יצא מזה למרות שאני לא בטוח שיצליח כי השפת גוף והטון צריכים להיות מושלמים אבל אם להתאמן זה יבוא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect