קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך להיות בגן עדן בלי כנפים
    על ידי KeyPass בפורום Mu Online
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-04-2011, 17:45
  2. [סרטון] הדרכים בגן עדן
    על ידי Mr Hardal בפורום סרטונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 17:40
  3. [קונה] את הסרט "חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן" | 20 נק'
    על ידי Ethannn בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-01-2008, 14:12
  4. צרות בגן עדן?!
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 23:31
  5. אתם מאמינים בגן עדן וגיהנום?
    על ידי black tear בפורום יהדות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 22:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אנחנו מלאכים שנולדו להיות בגן עדן ושלחו אותנו בינתיים לגיהינום. (16)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחיים תחייה תחיים,כי בחיים ,בחיים לא תצא בחיים :)

ברירת מחדל אנחנו מלאכים שנולדו להיות בגן עדן ושלחו אותנו בינתיים לגיהינום. (16)

כל העולם הזה זה חרא אחד גדול,נמאס לי כבר לחיות בו :"
    יש רגעים נגמרות לי המילים רק הראש מלא תמונות רעשים ודמיונות ".
    מה אני עושה לא בסדר שמגיע לי כל הסבל הזה מה!!!
    מהיסודי ועד כיתה ט' היו לי מלא בעיות חברתיות וכול הילדים ירדו עליי וצחקו עליי והשפילו אותי וקיללו -ואני פשוט שתקתי ולא עשיתי כלום,פשוט הייתי הילד הזה שישב בפינה שתק כל היום כולם צחקו עליו והשפילו אותו מבלי לדעת מה עובר עליו בבית ומה הוא חווה בחיי היום יום.בכיתה ט' עברתי בית ספר וציפיתי להצלחה יותר גדולה בחיי החברה חשבתי שאני לא ישמע יותר את הדברים:"רוסי מסריח,חנון,הומו,בן זונה חשבתי שלא יהיו יותר כל המכות והאגרופים וחשבתי שלא יהיה יותר את הבעיה עם המורים שבמקום לעזור הם היו לטובת הילדים החארות.אבל כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. בכיתה ט' מספר ילדים התחילו להציק לי ולהרביץ לי והייתי חוזר אם חתכים וסימנים כחולים וצלקות שעד היום יש לי בגללם ופחדתי כבר ללכת לבית הספר אני לא ישקר,אז הלכתי למחנך שלי וסיפרתי לו הכל ובמקום להאשים אותם-הפנו את האש אליי אמרו שאני אשם ואני הבאתי לילדים לגיטימציה להרביץ לי.בתכלס לא עשיתי להם כלום נשבע ביקר לי.החלו השמועות שאני מלשן ומיד עשו עליי חרם בכל השיכבה.שמישהו היה בא לדבר איתי אחד הילדים אמר לו:"אל תדבר איתו הוא ילשין עלייך".ואתו ילד הלך.ככה הייתי מבודד שנה והייתי הולך בהפסקות לבד שומע מוזיקת מטאל ורוק ומחכה עד שתיגמר כל ההפסקה הזאת שגם בא סבלתי שילדים ירדו עליי .
    עברה שנה של כאב,אני תלמיד מצטיין אז קיבלו אותי למגמה ממש טובה בבית הספר והיו שם ילדים חדשים.שמתי זין על הביישנות והתחלתי להידחף לקבוצות של ילדים-זה לא היה קל אבל מצאתי לי כמה חברים שלומדים כמוני ומשקיעים בלימודים.ממש בתחילת השנה היה סבבה עד שהתחילו לרדת עליי ועל חברים שלי .קראו לנו חנונים שלומדים כל היום בבית-זה פוגע ומעליב מצד אחד.אני לא מבין איך בנות נמשכות לילדים כאלו חארות שכל הזמן משפילים ילדים אחרים באמת ילדים טובים,בנות תמיד ימשכו אליהם-אל אלה ששותים,מעשנים,ומתנהגים חרא כלפי אחרים(אני לא מחשיב את כל הבנות)עכשיו כל הכיתה שונאת אותנו בגלל שאנחנו חנונים.מה רע להם שאנחנו חנונים?איך אני חנון עם יש מבחנים שאני מקבל בהם 20?אז הכיתה הלכה לחגוג ל"ג בעומר אם וודקה ובירות ונרגילות ואני ישבתי אצל סבא וסבתא שלי ואירחתי להם חברה-סבא שלי במצב קשה והוא חולה נורא אז אני עזרתי לסבתא לטפל בו.אני כבר חודשיים מנהל את עינייני הבית ושומר על אחי ועוזר לכולם כי ההורים שלי עובדים וגם הם עוזרים בבית ואין לנו זמן לצאת לבילויים וכאלה כי המצב לא משהו.חוץ מסבא וסבתא ואמא ואבא ואחי אין לי משפחה ואין מי שיעזור לנו אז המצב לא קל.אבל הילדים בכיתה יודעים מה אני עובר שהם ממשיכים לרדת עליי?הם יודעים מה עברתי עד כיתה י' ?מצאתי לי רק ילדה אחת שמבינה אותי וחוותה דברים דומים-אני לא דיברתי איתה הרבה וניפגשנו בבית הספר רק 3 פעמים ואפשר להגיד שהתאהבתי בא -היא הייתה היחידה שיכלה להבין אותי.אני בקושי דיברתי איתה אבל משהו בלב נידלק אצלי-היא לא הייתה "כוסית" אבל היה לה אופי טוב ששונה משל שאר הבנות.הבעיה איתה שהיא עברה בית ספר והיא גרה בעיר רחוקה ממני שלוקח לי שעה וחצי להגיע לשם וגם בקושי דיברתי איתה.אני לא הולך להשתנות בגלל אף אחד ואני ימשיך את החיים עם כל הסבל וזו פריקתי :מי שרוצה להגיב שיגיב ומי שלא רוצה לא צריך.
    אני מלאך שנולד להיות בגן עדן ושלחו אותו לגיהנום(העולם)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא מתכוון לרחם עלייך, אני הולך להגיד לך הכל בפנים.
    מה איכפת לך מה אנשים אומרים לך? מה איכפת לך שאנשים עוברים לידך ואומרים "תראו איזה חנון" למה מי הם שמגיע להם שיהיה לך איכפת מהם? אה? כל שאר האנשים בשיכבה שלך, אלה שלא לומדים למבחנים ואלה שלא "חנונים" כמוך כיביכול, הם אנשים מסכנים. לצערי, אני גם הייתי כזה. אומנם לא הייתי מהבני זונות שנתפלים לחלשים, אבל אני לא למדתי גם. ובגלל שלא למדתי ולא השקעתי לא נקראתי חנון.
    אל תלמד ממני. אל תיקח אותי כדוגמא אישית.

אני מנסה להגיד לך דבר פשוט- לך לא צריך להיות איכפת ממה אנשים חושבים עלייך. אם יש לך צרות בבית וכל מיני בעיות אתה לא צריך לבקש רחמים ולצפות שאנשים יבינו אותך. אתה צריך להלביש על עצמך מסכה על הפנים ולהראות כאילו הכל טוב ויפה בבית. אין מה לעשות. ברגע שאתה נראה חלש ואתה נראה מדוכא, אתה מזמין עוד צרות אלייך. אני מאמין שאתה רוצה שיפסיקו להציק לך נכון? אז או שתפסיק למרמר לעצמך את החיים ולהגיד "רע לי רע לי" ולשבת בבית מבלי לעשות כלום, או תלך לבן אדם הכי "מגניב" או "קול" או מה שזה לא יהיה בשיכבה שלך, לך אליו עם קרש ביד ותן לו פצצה לפנים. אני מאמין שאתה לא רוצה לעשות את זה כי אתה לא בן אדם אלים או בן אדם רע. וזה טוב שכך. אתה צריך להבין שאתה חייב להפסיק לשים זין על מה שאחרים חושבים עלייך. שילכו למצוץ זין, למה מי הם שיגידו לך שאתה חנון? אתה מי שאתה, הם מי שהם. שילכו למצוא לעצמם בידור אחר.

דבר שני, אם אתה רוצה שאנשים יפסיקו להרביץ לך, אתה חייב להחזיר פעם אחת בכח כדי להראות שאתה לא פראייר.
    אתה הגעת לגיל ואתה נמצא בתיכון כרגע, אז לבוא ולהגיד "דיי, זה מפריע לי" זה לא במקום כי אתה תצא ממש אפס. אם אתה רוצה שיפסיקו להציק לך, אתה חייב פעם הבאה שמישהו בא אלייך לחפש מכות, אתה חייב להחזיר. ולא, אתה לא צריך כח או להיות גדול וחזק כדי לנצח במכות. אתה פשוט צריך "להשתגע" לכמה שניות. אתה יכול פשוט לזנק עליו עם 400 אגרופים ולקוות שכמה מהם יפגעו בו, או לתפוס משהו ולתת לו בראש. ככה אתה תפסיק את כמות ההצקות שלך לתמיד.

אני יודע שאני לא אמור "לחנך" אותך לאלימות, אבל החיים לפעמים ממש רעים, וכדי להפסיק את זה, לפעמים חייבים לנקות באמצעים שונים.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא מתכוון לרחם עלייך, אני הולך להגיד לך הכל בפנים.
    מה איכפת לך מה אנשים אומרים לך? מה איכפת לך שאנשים עוברים לידך ואומרים "תראו איזה חנון" למה מי הם שמגיע להם שיהיה לך איכפת מהם? אה? כל שאר האנשים בשיכבה שלך, אלה שלא לומדים למבחנים ואלה שלא "חנונים" כמוך כיביכול, הם אנשים מסכנים. לצערי, אני גם הייתי כזה. אומנם לא הייתי מהבני זונות שנתפלים לחלשים, אבל אני לא למדתי גם. ובגלל שלא למדתי ולא השקעתי לא נקראתי חנון.
    אל תלמד ממני. אל תיקח אותי כדוגמא אישית.

אני מנסה להגיד לך דבר פשוט- לך לא צריך להיות איכפת ממה אנשים חושבים עלייך. אם יש לך צרות בבית וכל מיני בעיות אתה לא צריך לבקש רחמים ולצפות שאנשים יבינו אותך. אתה צריך להלביש על עצמך מסכה על הפנים ולהראות כאילו הכל טוב ויפה בבית. אין מה לעשות. ברגע שאתה נראה חלש ואתה נראה מדוכא, אתה מזמין עוד צרות אלייך. אני מאמין שאתה רוצה שיפסיקו להציק לך נכון? אז או שתפסיק למרמר לעצמך את החיים ולהגיד "רע לי רע לי" ולשבת בבית מבלי לעשות כלום, או תלך לבן אדם הכי "מגניב" או "קול" או מה שזה לא יהיה בשיכבה שלך, לך אליו עם קרש ביד ותן לו פצצה לפנים. אני מאמין שאתה לא רוצה לעשות את זה כי אתה לא בן אדם אלים או בן אדם רע. וזה טוב שכך. אתה צריך להבין שאתה חייב להפסיק לשים זין על מה שאחרים חושבים עלייך. שילכו למצוץ זין, למה מי הם שיגידו לך שאתה חנון? אתה מי שאתה, הם מי שהם. שילכו למצוא לעצמם בידור אחר.

דבר שני, אם אתה רוצה שאנשים יפסיקו להרביץ לך, אתה חייב להחזיר פעם אחת בכח כדי להראות שאתה לא פראייר.
    אתה הגעת לגיל ואתה נמצא בתיכון כרגע, אז לבוא ולהגיד "דיי, זה מפריע לי" זה לא במקום כי אתה תצא ממש אפס. אם אתה רוצה שיפסיקו להציק לך, אתה חייב פעם הבאה שמישהו בא אלייך לחפש מכות, אתה חייב להחזיר. ולא, אתה לא צריך כח או להיות גדול וחזק כדי לנצח במכות. אתה פשוט צריך "להשתגע" לכמה שניות. אתה יכול פשוט לזנק עליו עם 400 אגרופים ולקוות שכמה מהם יפגעו בו, או לתפוס משהו ולתת לו בראש. ככה אתה תפסיק את כמות ההצקות שלך לתמיד.

אני יודע שאני לא אמור "לחנך" אותך לאלימות, אבל החיים לפעמים ממש רעים, וכדי להפסיק את זה, לפעמים חייבים לנקות באמצעים שונים.
    רוצה לדעת למה? בגלל שאם כולם בבצפר שונאים אותך אין לך ביטחון בשיט, אנשים כמוך רואים מישהו חלש וישר קוטלים אותו בלי רגש, באכזריות.

איך אתה מצפה ממשהו שאין לו מישהו אחד שתומך בו, שיגלה אומץ וינסה לשנות את משהו אצל מישהו?

איך אתה מצפה ממשהו כזה שירביץ למישהו?

זה ברור מאליו שאתה לא עברת חרא כזה, אז תפסיק לנחש מה התוצאות של פעולות שמישהו כמו פותח האשכול היה עושה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

הייתי בטוח שבכיתה ט' כבר מפסיקים עם השטיות האלה של מקובלים ולא מקובלים.

אני מאמין שהחיים מזמנים לנו אתגרים \ מצבים \ בעיות כדי שנוכל להתפתח מהם ולצמוח מהם ועד שאתה לא תלמד מהמצב האירועים שאתה מנסה להימנע מהם ימשיכו לרדוף אותך ,כדי שתוכל ללמוד מתוך האתגר.

אם נתייחס למה שכתבת אז אפשר לראות שאותו דפוס של הצקות \ בריונות \ קללות \ אלימות חזרו אליך למרות שעברת בית ספר ולמרות שניסתה ללכת הכי רחוק שאתה יכול כדי להימנע מהמצבים האלה. החיים אומרים לך יש לך שיעור חשוב ללמוד כאן שאינך יכול לברוח ממנו זהו שיעור חשוב לצמיחה שלך.

לכן שלב ראשון תפנים שיש לך שיעור חשוב לחיים שאתה צריך ללמוד בתרם ההצקות יפסיקו

עכשיו בוא נשאל שאלה: מה יגרום לאנשים לכבד אותי יותר ?
    -האם אני צריך לפתח ביטחון עצמי גבוה ? האם אומנות לחימה או ספורט מסוים ישפר את הדימוי העצמי שלי ?
    -האם אני אוהב את עצמי ומכבד את עצמי? (מי שלא אוהב את עצמו שלא יצפה שאנשים אחרים יאהבו אותו)
    -האם אני צריך לפתח את כישורי החברתיים ? (יש מגוון ספרים שיעזרו לך בזאת)

ידידי אתה מסוגל לשנות את חייך אם תיתן לעצמך סיכוי ,אם תתחיל לפעול כדי לשנות את המצב ,אינך אדם החי את נסיבות חייך אתה הוא האדם היוצר את נסיבות חייו ,הכול יכול להשתנות בהרף עין אם תתחיל לשאול את עצמך את השאלות כיצד אני יכול לשנות את המצב ?
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-05-2012 בשעה 19:43.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    הייתי בטוח שבכיתה ט' כבר מפסיקים עם השטיות האלה של מקובלים ולא מקובלים.

אני מאמין שהחיים מזמנים לנו אתגרים \ מצבים \ בעיות כדי שנוכל להתפתח מהם ולצמוח מהם ועד שאתה לא תלמד מהמצב האירועים שאתה מנסה להימנע מהם ימשיכו לרדוף אותך ,כדי שתוכל ללמוד מתוך האתגר.

אם נתייחס למה שכתבת אז אפשר לראות שאותו דפוס של הצקות \ בריונות \ קללות \ אלימות חזרו אליך למרות שעברת בית ספר ולמרות שניסתה ללכת הכי רחוק שאתה יכול כדי להימנע מהמצבים האלה. החיים אומרים לך יש לך שיעור חשוב ללמוד כאן שאינך יכול לברוח ממנו זהו שיעור חשוב לצמיחה שלך.

לכן שלב ראשון תפנים שיש לך שיעור חשוב לחיים שאתה צריך ללמוד בתרם ההצקות יפסיקו

עכשיו בוא נשאל שאלה: מה יגרום לאנשים לכבד אותי יותר ?
    -האם אני צריך לפתח ביטחון עצמי גבוה ? האם אומנות לחימה או ספורט מסוים ישפר את הדימוי העצמי שלי ?
    -האם אני אוהב את עצמי ומכבד את עצמי? (מי שלא אוהב את עצמו שלא יצפה שאנשים אחרים יאהבו אותו)
    -האם אני צריך לפתח את כישורי החברתיים ? (יש מגוון ספרים שיעזרו לך בזאת)

ידידי אתה מסוגל לשנות את חייך אם תיתן לעצמך סיכוי ,אם תתחיל לפעול כדי לשנות את המצב ,אינך אדם החי את נסיבות חייך אתה הוא האדם היוצר את נסיבות חייו ,הכול יכול להשתנות בהרף עין אם תתחיל לשאול את עצמך את השאלות כיצד אני יכול לשנות את המצב ?

חחחח וואו.

לא ידעתי שיש עד מישהו שהולך בדרך שאני הולך בה..

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חחחח וואו.

לא ידעתי שיש עד מישהו שהולך בדרך שאני הולך בה..
    חח.. אני יודע שדרך היא טובה אם אני רואה עוד אנשים טובים מסביבי הולכים בה

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    חח.. אני יודע שדרך היא טובה אם אני רואה עוד אנשים טובים מסביבי הולכים בה
    אהבתי שאמרת שבחיים יש שיעורים שצריך לצמוח מהם, על העיקרון הזה גדלתי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רוצה לדעת למה? בגלל שאם כולם בבצפר שונאים אותך אין לך ביטחון בשיט, אנשים כמוך רואים מישהו חלש וישר קוטלים אותו בלי רגש, באכזריות.

איך אתה מצפה ממשהו שאין לו מישהו אחד שתומך בו, שיגלה אומץ וינסה לשנות את משהו אצל מישהו?

איך אתה מצפה ממשהו כזה שירביץ למישהו?

זה ברור מאליו שאתה לא עברת חרא כזה, אז תפסיק לנחש מה התוצאות של פעולות שמישהו כמו פותח האשכול היה עושה.
    א'- אני כבר אמרתי שאני לא הייתי מאלה שקוטלים את החלשים, אל תגיד דברים שאתה לא יכול לעמוד מאחורייהם.
    ב'- הוא לא צריך אף אחד שיתמוך בו כדי לגלות אומץ, הוא צריך שבריר שנייה של פרץ עצבים, להכניס לעצמו לראש שהוא חייב להשתנות ולעשות משהו בנידון.
    ג'- איך אני מצפה? מתי פעם האחרונה יצא לך לראות את חבר שלך מקבל מכות מ4 אנשים? לי זה קרה. ברגע שאתה רואה דבר כזה, גם אם הם 8 אנשים ואתה לבד, לא מזיז לך תזין מה קורה באותו רגע, כל מה שאתה רוצה זה שחבר שלך יצא בחיים, אז אתה מקבל פרץ של אנדרלין, תופס קרש ביד ומקווה שאלוהים מעלייך כדי לעזור.
    אני מנסה להגיד, שאם הוא באמת מרגיש שכבר נמאס שמזלזלים בו ונמאס לו שמרביצים לו, הוא חייב לקום ולעשות משהו במקום לשבת על הכיסא בבצפר עם הראש בין הרגליים ולבכות.
    ד'- אני לא עברתי חרא כזה כי ידעתי שזה מה שיקרה אם אני יתנהג ככה. וחוץ מזה שעברתי דברים בחיים שלי הרבה יותר גרועים מקצת עלבונות וקצת ירידות בבצפר והצקות..תאמין לי (או שאל תאמין..לא מזיז לי) שברגע שאתה או הוא יעברו את מה שאני עברתי בחיים, אתם תסתכלו על הכל בצורה אחרת.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

א'- אני כבר אמרתי שאני לא הייתי מאלה שקוטלים את החלשים, אל תגיד דברים שאתה לא יכול לעמוד מאחורייהם.
    ב'- הוא לא צריך אף אחד שיתמוך בו כדי לגלות אומץ, הוא צריך שבריר שנייה של פרץ עצבים, להכניס לעצמו לראש שהוא חייב להשתנות ולעשות משהו בנידון.
    ג'- איך אני מצפה? מתי פעם האחרונה יצא לך לראות את חבר שלך מקבל מכות מ4 אנשים? לי זה קרה. ברגע שאתה רואה דבר כזה, גם אם הם 8 אנשים ואתה לבד, לא מזיז לך תזין מה קורה באותו רגע, כל מה שאתה רוצה זה שחבר שלך יצא בחיים, אז אתה מקבל פרץ של אנדרלין, תופס קרש ביד ומקווה שאלוהים מעלייך כדי לעזור.
    אני מנסה להגיד, שאם הוא באמת מרגיש שכבר נמאס שמזלזלים בו ונמאס לו שמרביצים לו, הוא חייב לקום ולעשות משהו במקום לשבת על הכיסא בבצפר עם הראש בין הרגליים ולבכות.
    ד'- אני לא עברתי חרא כזה כי ידעתי שזה מה שיקרה אם אני יתנהג ככה. וחוץ מזה שעברתי דברים בחיים שלי הרבה יותר גרועים מקצת עלבונות וקצת ירידות בבצפר והצקות..תאמין לי (או שאל תאמין..לא מזיז לי) שברגע שאתה או הוא יעברו את מה שאני עברתי בחיים, אתם תסתכלו על הכל בצורה אחרת.
    כן ואם הם לא מבינים עם קרשים תמיד אפשר לעבור לסכינים ,כמה דקירות והם יבינו את המסר מקסימום תשב כמה שנים בכלא אבל אתה את הכבוד שלך הרווחת.

הם לא יתעסקו אייתך יותר אז נכון שאולי אם תתפוס קרש ותיתן לו בעמוד השדרה הוא יהיה נכה לכול החיים אבל הוא ילמד שאייתך לא מתעסקים.

אני צריך לציין שאני ציני ? ואני לא בעד אלימות ? או שזה לא ברור שבשביל ילדים שמתנהגים בבריונות יש משטרה ויש הורים, דרכים שלצערי הרבה פחות מקובלות כיום ובגלל זה אנחנו רואים כאן כול שני וחמישי רצח.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-05-2012 בשעה 13:47.

קצת עלבונות וירידות? דברים כאלה בגיל צעיר יכולים להפוך בן אדם לסמרטוט לכל החיים.

אני כמעט נפלתי לבור הזה והצלחתי להתגבר על זה כי יש לי מורים מדהימים בחיים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

קצת עלבונות וירידות? דברים כאלה בגיל צעיר יכולים להפוך בן אדם לסמרטוט לכל החיים.

אני כמעט נפלתי לבור הזה והצלחתי להתגבר על זה כי יש לי מורים מדהימים בחיים
    רק סמרטוט יכול לתת לכמה ירידות והשפלות כאלו ואחרות לעשות ממנו סמרטוט

רק סמרטוט יכול לתת לכמה ירידות והשפלות כאלו ואחרות לעשות ממנו סמרטוט
    חחח רואים שאתה אל מבין כלום.

רק בן אדם בלי תמיכה יהפוך לסמרטוט יעלוב

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח רואים שאתה אל מבין כלום.

רק בן אדם בלי תמיכה יהפוך לסמרטוט יעלוב
    רואים שעוד לא עשית צבא.

רואים שעוד לא עשית צבא.
    חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תקשיב יש לך שתיי אופציות 1) לסבול בשקט.
    2) תתחיל להתאמן לפתח שרירים אבל אל תפסיק ללמוד תתחיל להתחזק זה יעלה לך את הביטחון העצמי ואז כשמישהו אמר לך מה לעשות אתה תוכל פשוט לענות לו כי אתה תדע שאתה חזק אני לא אומר לך תריב מכות (כמובן אם זה יתפתח וכבר לא תהיה לך בררה אז ברור ).
    גם אני רוסי ואני אומר לך אין לך מה להתביש בעצמך בפעם הבאה כשמישהו אומר לך משהו אז תגיד לו כן אני רוסי גאה,
    או שתגיד לו סע סע מפה לפני שתקבל איזה בקבוק וודקה על הראש. אתה מבין תהיה קצת עם ביטחון עצמי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect