אני וחברה שלי בני 18, אנחנו יחד כבר חצי שנה.
בתקופה האחרונה אנחנו רבים המון כל יום יומיים, ואני לא מתחיל אף פעם ריב זו תמיד היא, ותמיד על שטויות כל כך מפגרות כאילו אני מרגיש שהיא רק מחפשת סיבה לריב.
אני אוהב אותה ובגלל זה אני איתה אבל לא נעים לי להתנשק איתה ליד החברים שלי ולחבק אותה אני לא אדם דביקי, אני אדבר דוגרי אני טיפה מתבייש בה כי היא לא נראת הכי טוב בעולם ולפעמים מסתכלים עלינו מוזר ( אני לא מתלהב או משהו אבל היא מלאה קצת ואני חטוב שרירי ונראה טוב) אבל האופי שלה זה מה שכבש אותי ובגלל זה אני איתה, אבל בזמן האחרון כל הזמן ריבים כל הזמן ונמאס לי והיא לא מקשיבה למה שאני אומר לה והיא לפעמים מאבדת את זה לגמרי פשוט משתגעת, לדוגמה אנחנו נוסעים באוטו והיא לא מסכימה לצאת עד שאנחנו נדבר כמו שהיא רוצה, ותאמת בא לי היה לשים לה סתירה כי יום למחרת הייתי צריך לקום בשמונה בבוקר ולבדיקות ובגללה הייתי זומבי.
סתם עוד יום אני חברה שלי וחבר שלי הולכים ברחוב וכל פעם שהוא הולך רגע היא רבה איתי על משהו שטותי ועושה פרצוף חמוץ, וחבר שלי בא ואומר אתם כמו זוג זקנים נשוי שכל הזמן רבים והיה לו ממש לא נעים איתנו.
אני אוהב אותה אבל אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פחות נמשך אליה בגלל זה אבל אני לא יכול לעזוב אותה יש לי הרבה רגשות אליה.
עצות?

ציטוט ההודעה