טוב אני ייתן טיפה רקע אני נמצא מדי פעם בפורום ,אבל בזמן האחרון יש לי ירידה משעותית בתוצאות יצאתי מקשר עם מישהי מאז מתקשה טיפה למצוא את הנתיב...אולי כי היה כל כך להשיג את אותה אחת אפילו הייתי מגדיר את זה פשוט מדי.
אבל אפשר להגיד שבחודשיים האחרונים פשוט לא הולך לי אני יכול להגיד שאני חסר סבלנות אני לא אוהב מה שנקרא לשרוף זמן אני אוהב קצר ולעניין,אני מחפש מישהי רצינית לא סטוץ אין לי את כוח לכל השיחות שלא מובילות לשום מקום אני רואה משיכה ישר נוחות ואז כן כן לא לא. .
ואחרי חפירה ושאני יודע שאני צריך לתקן את בעיית החוסר סבלנות. ניגש לעניין.
לפני שבוע בערך פגשתי כמה חברים שהיו עם בונת שאני לא מכיר.
בלי לבזבז זמן יקר
איך קוראים לך,אייפה לומדת בת כמה...לא בקטע של ריאיון עבודה היא גם יזמנה שאלות הרגשתי שיש כימיה אמרתי יאללה לא מחכה להזמנה מיוחדת אמרתי לה יאללה בואי נעשה סיבוב בלי יותר מדי בעיות היא הסכימה..בדרך שאלות טיפה יותר עמוקות מה היא עושה עם עצמה חוץ מיציאות,מה מיוחד בה נושאים יותר אישיים.
מצאתי מקום התיישבנ נתתי טיפה דיסטאנס לראות איך היא תגיב ולאט לאט עם השיחה התקרבה והופ הנה הגיע הבעיה.!
היא כנראה התחילה להרגיש יותר מדי בנוח היא התחילה להגיד אתה נראלי אשכנזי כפכף כזה..ואני כזה מה זה?
והיא שאלה אם אני הולך למסיבות של אנשים מוזרים אמרתי אהה לא....ואז היא אמרה כזה יופי ואז היא אמרה תגיד לי את האמת אתה כזה קצת טמבל? ואמרתי לה שהיא נראלי התבלבלה אבל אני לא,
אמרתי את נראית לי קצת נעל והיא עושה כן ת'אמת אני טיפה טיפשה
ואז היא עוד פעם התחילה עם הקטע של הכפכף וראסמי בחיים לא קרה לי כזה דבר...בנות אומרות לי שמוק מניאק זאתי נפתחה כאילו אין מחר ולא הייתי מגדיר אותה כנראית טוב. מה גם כשהתחלנו ללכת חזרה אמרתי לה שהיא שתחכה רגע והתקרבתי שמתי עלייה ידיים וניסיתי לנשק והיא עוד העזה להגיד לי די ושמכירים אותה פה!? ולא מתאיםח
חחח זה באמת שבר אותי.
בכל מקרה אחרי זה היא הייתה צריכה לחזור ולא היה כלום.
מביך ומשפיל.
טעויות שהיו לדעתי : היו חסרות עקיצות מהצד שלי והייתי צריך לתת FREEZE OUT ולהעמיד אותה במקום.
בכל מקרה אניי מסתכל על התמונה הגדולה ולא על המקרי הספציפי הזה כי הוא שולי אני צריך להמשיך ולעבור שינוי עצמי פעם הייתי זורק עקיצות היום אני כבר כמעט לא עוקץ מדי פעם כשאנחנו כבר לדגמא אחרי נשיקה כנראה צריך להוסיף את זה גם לפני. ועם טאקט כי יש לי בעיה אני זורק עקיצות כואבות מדי.
דעתיכם מה לשנות/להוסיף![]()

ציטוט ההודעה