קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ראש בראש ב-ק-ט-נ-ה, והפעם: הפועל תל אביב - מכבי חיפה
    על ידי Program בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 21:48
  2. מכבי חיפה - הפועל ת"א, מכבי ת"א - מ.ס. אשדוד
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 17:40
  3. הפועל ת"א(+1) VS מכבי חיפה
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 21:03
  4. הפועל תל אביב(+1) - מכבי חיפה
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 16:11
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מכבי חיפה תערוך לאלישע טקס חגיגי לפני הפועל

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל מכבי חיפה תערוך לאלישע טקס חגיגי לפני הפועל

במכבי חיפה מתכוונים להיפרד בטקס חגיגי מהמאמן אלישע לוי לפני המשחק מול הפועל תל אביב בשבת ב-17:00. המאמן יסיים את תפקידו מיד לאחר משחק הגביע, גם כן מול האדומים.

http://www.one.co.il/Article/199521.html

דעה אישית:
    כל הכבוד לשחקנים שלפחות מכבדים את המאמן שהביא להם 3 אליפות בתוך 4 שנים ולא כמו האוהדים שעונה אחת לא ולך ישר תוקפים ורואים כמה הם אוהדי הצלחות, נכון אני מבין שעונה אחרונה כישלון אבל תראום את ארסנל, היו להם כפול כישלונות מאשר הצלחות וונגר שמה כבר 16 שנה

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

בולשיט קובי תפסיק כבר לזיין תשכל
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    הכבוד לשחקנים שלפחות מכבדים את המאמן שהביא להם 3 אליפות בתוך 4 שנים ולא כמו האוהדים שעונה אחת לא ולך ישר תוקפים
    השחקנים מכבדים? אה טוב לדעת שהשחקנים מארגנים את הטקס, מה לעזאזל קשור השחקנים?!?!
    ברור שאתה לא יודע אבל גם הקופים מארגנים במשחק נגד הפועל ת"א בשבת טקס פרידה מאלישע לוי
    שעונה אחת לא ולך ישר תוקפים ורואים כמה הם אוהדי הצלחות,
    אוהד הצלחות זה אתה קובי, אני זוכר שאתה גם אהדת את מכבי חיפה פעם לא? מה קרה? הייתה עונה גרועה אז נמאס לך?
    ומי שמשתמש במושג הזה הוא פשוט טיפש שלא מבין את המשמעות של זה
    מי קילל את אלישע כל העונה? יציע ג'
    האוהדים היחידים שמגיעים לכל משחק - בית, חוץ, גשם, ושמש זה האוהדים ביציע ג' שהם האוהדים הכי שרופים שלנו
    אוהדי הצלחות עאלק
    תראום את ארסנל, היו להם כפול כישלונות מאשר הצלחות וונגר שמה כבר 16 שנה
    מה הקשר לעזאזל????
    אחרי ה-8-2 מול יונייטד בתחילת העונה רוב האוהדים כבר שלחו את ונגר הביתה ואתה בטח לא יודע את זה אם אתה רושם את מה שאתה רושם
    אבל מה הקשר?? לא האוהדים קובעים מי המאמן אלא ההנהלה אז מה הקשר????????
    ראבק כמה שטויות בהודעה אחת

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

קובי, אתה רציני?
    גם בעונות שזכינו באליפות לא אהבנו אותו מהסיבה שהוא משחק הגנתי! הוא מציג כדורגל הגנתי ואפור, אנחנו כאן במכבי חיפה רגילים לכדורגל התקפי, אכותי, הרבה שערים, קבוצה שמפחידה את היריבה. לאלישע יש סגנון משחק פחדני ובאמת שלא אהבנו את הסגנון משחק אבל אנחנו מודים לו על מה שהוא נתן לנו.

השחקנים לא מארגנים טקס אלא בכירי ההנהלה בכרו לעשות את זה, אף אחד מהשחקנים לא אירגן את זה, יכול להיות עזר אבל זה רעיון של ההנהלה.

ובנוסף שארסנל באמת לא קשורה לכאן.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי The Red Ripper צפיה בהודעה
    קובי, אתה רציני?
    גם בעונות שזכינו באליפות לא אהבנו אותו מהסיבה שהוא משחק הגנתי! הוא מציג כדורגל הגנתי ואפור, אנחנו כאן במכבי חיפה רגילים לכדורגל התקפי, אכותי, הרבה שערים, קבוצה שמפחידה את היריבה. לאלישע יש סגנון משחק פחדני ובאמת שלא אהבנו את הסגנון משחק אבל אנחנו מודים לו על מה שהוא נתן לנו.

השחקנים לא מארגנים טקס אלא בכירי ההנהלה בכרו לעשות את זה, אף אחד מהשחקנים לא אירגן את זה, יכול להיות עזר אבל זה רעיון של ההנהלה.

ובנוסף שארסנל באמת לא קשורה לכאן.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    בולשיט קובי תפסיק כבר לזיין תשכל

השחקנים מכבדים? אה טוב לדעת שהשחקנים מארגנים את הטקס, מה לעזאזל קשור השחקנים?!?!
    ברור שאתה לא יודע אבל גם הקופים מארגנים במשחק נגד הפועל ת"א בשבת טקס פרידה מאלישע לוי

אוהד הצלחות זה אתה קובי, אני זוכר שאתה גם אהדת את מכבי חיפה פעם לא? מה קרה? הייתה עונה גרועה אז נמאס לך?
    ומי שמשתמש במושג הזה הוא פשוט טיפש שלא מבין את המשמעות של זה
    מי קילל את אלישע כל העונה? יציע ג'
    האוהדים היחידים שמגיעים לכל משחק - בית, חוץ, גשם, ושמש זה האוהדים ביציע ג' שהם האוהדים הכי שרופים שלנו
    אוהדי הצלחות עאלק

מה הקשר לעזאזל????
    אחרי ה-8-2 מול יונייטד בתחילת העונה רוב האוהדים כבר שלחו את ונגר הביתה ואתה בטח לא יודע את זה אם אתה רושם את מה שאתה רושם
    אבל מה הקשר?? לא האוהדים קובעים מי המאמן אלא ההנהלה אז מה הקשר????????
    ראבק כמה שטויות בהודעה אחת
    שיכם עדיין לא הבנתם, אלישע הוא מאמן שהביא לחיפה יותר תארים מהרבה מאמנים ומקס אני לא אוהד הצלחות אני אהדתי אז המשכתי לאהוד אותם כל הזמן והלכתי למשחקים ולא הפסקתי לאהוד אותם אז אתה לא תקרא לי אוהד הצלחות. והאוהדים הכי שרופים שבאים לכל מדחק בכל המושגים שאמרת צריכים לדעת שלצער לא הכל ניצחונות ופעם אחת אפשר לא לקחת אליפות ולא להתחיל לזרוק על אלישע מוטות. ואתה כמו טמבל מסתכל לי על העונה הזאת של ארסנל ושוכח לי את העונה שהם גמרו במקום התשיעי והוא עדיין שמה כמו גדול תאמין לי שבלי האוהדים לא היו חושבים עליו בכלל.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

שיכם עדיין לא הבנתם, אלישע הוא מאמן שהביא לחיפה יותר תארים מהרבה מאמנים ומקס אני לא אוהד הצלחות אני אהדתי אז המשכתי לאהוד אותם כל הזמן והלכתי למשחקים ולא הפסקתי לאהוד אותם אז אתה לא תקרא לי אוהד הצלחות. והאוהדים הכי שרופים שבאים לכל מדחק בכל המושגים שאמרת צריכים לדעת שלצער לא הכל ניצחונות ופעם אחת אפשר לא לקחת אליפות ולא להתחיל לזרוק על אלישע מוטות. ואתה כמו טמבל מסתכל לי על העונה הזאת של ארסנל ושוכח לי את העונה שהם גמרו במקום התשיעי והוא עדיין שמה כמו גדול תאמין לי שבלי האוהדים לא היו חושבים עליו בכלל.
    הם לא רצו שהמוט יפגע בו, רק שיכנס במקום בוליאט..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

בטח לא אוהד הצלחות, עוד לא ראיתי אוהד שכל כך יורד על הקבוצה שלו ועל הקבוצה שלה
    קודם כל הבהרה בקשר העניין של המוט, הייתי שם ברגע הזריקה, המוט כוון בכלל על ערן לוי שעמד מטר מאלישע לוי (וזה גם חמור) אבל לתקשורת זה היה הרבה יותר נח להציג את זה כמו שהם הציגו אז זה בסדר שאתה מתבלבל
    תבין שכמו שאמיר אמר זה הטקטיקה ההגנתית שאלישע משחק איתה מאז שהוא הגיע לפה וכמובן מה שהוא עשה ממכבי חיפה בעונה האחרונה, יש צורה להראות אבל להפסיד ככה דרבי? להפסיד ככה להפועל 4-1 בבית? לאוהד אמיתי זה דבר בלתי נסלח ואתה קובי כנראה לא מבין את זה וזה אומר משהו
    להגיד אוהדי הצלחות זה הדבר הכי טיפשי שיש כי אתה לא יודע מה זה בכלל
    לאוהדים יש זיכרן קצר, בבני יהודה מקללים את אבוקסיס, בנתניה קיללו את עטר וזה טבעי לגמרי, הדברים שאתה אומר כל כך מטומטמים שלפעמים נדמה לי שכל קשר בינך לבין הכדורגל הוא מקרי בהחלט שאתה בכלל לא יודע איך הוא מתנהל
    אז אתה בעצם אומר שיציע ג' זה אוהדי הצלחות?

ולמה אתה ממשיך עם ההשוואה הכל כך מטומטמת לארסנל? הוא פאקינג הביא לה 3 אליפויות פרמייר ליג וגם כשלא הביא הם שיחקו את הכדורגל הכי יפה באנגליה
    ובוא תגיד לי מתי לעזאזל הוא סיים עם ארסנל במקום ה-9
    ותבין כבר שמי שקובע מי המאמן זה ההנהלה ולא האוהדים, גם שכל הקהל קילל את אלישע אחרי ההפסד לראשל"צ שחר שם זין על כולם כמו גדול והשאיר את אלישע עד סוף העונה
    עזוב מה שאתה אומר לגבי ארסנל כל כך מפגר שאני אפילו לא יודע איך להתייחס לזה
    אתה פשוט מוכיח בורות מוחלטת בכדורגל

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

היה טוב , וטוב שהיה
    אלישע עשה את העבודה בחיפה , הביא כמה אליפיות ועכשיו תורו ללכת
    אני מאמין ששנה הבאה חיפה תחזור למקומה הטבעי , לאחד משלושת המקומות הראשונים בטבלה ,בעזרתו של "הקוסם" ראובן עטר

Welcome back Carvajal

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,181 | הודעות: 8,200,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect