היי לכולם, מה קורה?
אני בא לי לעבוד כדי ליקנות כמה דברים, תגידו מאיזה גיל אפשר לעבוד בסופרמרקט, מלון, מיסעדה
אני בן 14 מאשקלון
מכווה שתעזרו, וסליחה אם זה לא בפורום שצריך
היי לכולם, מה קורה?
אני בא לי לעבוד כדי ליקנות כמה דברים, תגידו מאיזה גיל אפשר לעבוד בסופרמרקט, מלון, מיסעדה
אני בן 14 מאשקלון
מכווה שתעזרו, וסליחה אם זה לא בפורום שצריך
|
|
נראה לי 16 בערך אבל אתה יכול לנסות מכולת ליד הבית או משהוא קטן תראה אם הם צריכים סידור סחורה או הדבקת מחירים
אולי קייטנה בקיץ.. אבל אתה קטן הסיכוי שלך למצא עבודה הוא קלוש.. אז תנסה בייביסיטר או מתן שיעורי עזר לילדים ביסודי או בכתה ז' וכאלה..
אחי אתה בן 14 אתה עדיין קטן העבודה היחידה שאתה יכול להשיג זה אם יש לך אחים או דודים שיכולים להעסיק אותך, או שתלך על העבודה הכי חרא - חילוק פלאייירים לך לספרים ותשאל אם יש להם פלאיירים לי זה עבד פעם.
נערך לאחרונה על ידי GazieL; 14-05-2012 בשעה 10:55.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
לך לסבא וסבתא תבקר אותם ותקבל כסף, אין דרך אחרת..
קודם כול בכול גיל אפשר להרוויח כסף ומי שאומר לך אחרת אל תקשיב לו.
יש לך 2 בררות או ללכת החוצה ולעשות כסף או לשבת בבית כמה שנים ולחכות שתהיה מספיק גדול כדי שיאפשרו לך לעבוד ,מה אתה מעדיף ?
עכשיו נשאלת השאלה איך אתה יכול לעשות כסף ? יש לך 2 בררות:
1)לחפש עבודה: נכון שוק העבודה לא פונה לגילאי 14 אבל תמיד יש אנשים שמחפשים נערים שיסגרו להם פינות ,תנסה להפעיל את הקשרים שלך עם הסביבה כדי שיעזרו לך למצוא עבודה תפנה להורים ,חברים ,משפחה ,ידידים ,ידידות וכו... ספר להם שאתה מחפש עבודה ואם יש עבודה שהם יכולים לסדר לך.
2)יזמות - כמו אמרנו שוק העבודה לא פונה אל נערים בני 14 אבל חוק נגד יזמות אין . תפתח עסק קטן משלך כמו למשלך למכור פרחים ,ניקוי רכבים ,עבודות שיפוץ (לצבוע בתים) ,גינון ,מכירת ארטיקים ,מכירת כרטיסים למשחקים. בתחום הזה באמת שהשמים הם הגבול כמה שאתה יותר יצירתי ככה תרוויח יותר כסף ,כמה שתדע איך למכור ככה תעשה יותר כסף. מה שיפה ביזמות שזה תלוי בכך כמה אתה תרוויח ככול שתהיה יותר טוב ככה תרוויח יותר.
הבחירה שלך ,אתה יכול לשבת בבית ואתה יכול לצאת החוצה ולהרוויח כסף.
אל תיתן לשום בן אדם להגיד לך שאתה לא יכול לעשות משהו בגלל שהוא חושב שאתה לא יכול.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות