יש לי מחשב נייד עם מעבד intel core i5 ואני רוצה להשים אותו במחשב נייח במקום Intel core pentium
זה אפשרי??
יש לי מחשב נייד עם מעבד intel core i5 ואני רוצה להשים אותו במחשב נייח במקום Intel core pentium
זה אפשרי??
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא אני מתכוון שאני רוצה להוציא את המעבד במחשב הנייד ולהכניס אותו במקום intel pentium
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בוא נתחיל מהתחלה.
אתה לא יכול להכניס מעבד של מחשב שולחני (נייח) בתוך מחשב נייד וגם לא להיפך
עכשיו מה אתה שואל האם ניתן להחליף את המעבד הנוכחי (I5) במעבד Pentium דבר ראשון לא.
אבל נניח וכן לאיזה מטרה אתה מנסה לעשות זאת?!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-05-2012 בשעה 16:55.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אפילו עם זה היה אפשרי היית צריך להחליף לוח אם וגם זיכרונות.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
שדרוג שילוש פשוט לSB יעלה לך כ750 שקל,
זה מה שאני עשיתי למחשב המשפחתי.
עם תרצה אפשרות כזאת או אחרת פתח טופס בפורם מפרטים.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הובהר מספר פעמים באשכול שאין אפשרות לעשות את זה, כמו כן אם ברצונך לשדרג את המחשב הנוכחי שלך, אתה מוזמן לפתוח אשכול בפורום "מפרטי מחשב"
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=426
הנושא ננעל.