המשחק בין הפועל תל אביב למכבי חיפה נחשב בעיני רבים ל"סופר קלאסיקו" של הכדורגל הישראלי, בוודאי כשהוא משוחק במסגרת גמר גביע המדינה, כפי שיקרה הערב (שלישי) ב-20:00.היריבות בין הקבוצות נמשכת שנים רבות ושחקני עבר רבים התפנו לספר ל-ONE על היריבות בין הקבוצות, על המשחק הספציפי ועל זכרונות שלהם מהיריבות הגדולה. כל שחקן התבקש לבחור שחקן עבר או כזה שמשחק בקבוצה אחרת, והכי מתאים מבחינתו להיכנס להרכב לקראת הגמר באצטדיון רמת גן. לבסוף, כל שחקן התבקש לתת את הניחוש שלו. אפשר לומר כי השחקנים לא איכזבו בתשובותיהם.שלום תקווה (הפועל ת"א)
למה יש לצפות: "למעמדים כאלו השחקנים ערוכים בצורה אחרת. המעמד המחייב מגביר את המוטיבציה ואת הלחצים במשחק. אף פעם במשחק גמר כזה אין לדעת כיצד הוא יתפתח ולא משנה מה איכויות השחקנים או המיקום בטבלה. הרבה גמרים הביאו הפתעות, וגם בין שתי הקבוצות האלה, האולטימטיביות יש לומר, קשה מאוד לצפות מה יתרחש, אבל מדובר בגמר קלאסי".
שחקן מכריע שחסר: “אם הייתי יכול לקחת שחקן מהשנים האחרונות, שיכול היום לעזור להפועל ולהפעיל את החלוצים המסוכנים שלה כמו טוטו תמוז ועומר דמארי, זה היה גילי ורמוט. זה היה יכול להיות יתרון גדול להפועל".
ניחוש: “לא אוהב להמר, אבל אני שייך לאדומים ואני רוצה שהם יניפו את הגביע".
המשך הכתבה: http://www.one.co.il/Cat/Articles/Ar...ableid=1&bz=21

ציטוט ההודעה