בית א:
קבוצות בבית: פולין, רוסיה, יוון וצ'כיה.
פולין- אחת משתי המארחות, הנבחרת הפולנית נחמדה, לא משהו ענק. הנבחרת הפולנית לא ממשש מהווה איום על אחת הקבוצות כאן.
אני משאר שהיא תסיים במקום ה4.
רוסיה- הנבחרת החזקה של הבית, אין מה לדבר בכלל, הרוסים חזקים יותר מכל הנבחרות בבית, היא כמה רמות מעליהם.
הרוסים יסיימו את שלב הבתים במקום הראשון עם 3 נצחונות.
יוון- אחת מהמועמדות לעלייה מהמקום השני, הנבחרת היוונית לא לוהטת או משהו אבל היא כן יכולה לקחת את המקום השני, עם טקטיקה נכונה והרבה מאמץ היא יכולה להגיע לשם. למרות שאני חושב שהיא תסיים במקום השלישי.
צ'כיה- הנבחרת הצ'כית לדעתי הנבחרת השנייה הכי טובה בבית הזה. בעזת השוער הנהדר שלה אני גם מאמין שהסיכוים שלה יעלו לעלות.
לדעתי היא תסיים במקום השני.
בית ב:
קבוצות בבית: הולנד, גרמניה, פורטוגל ודנמרק- בית המוות.
הולנד- נבחרת מאוד חזקה ובכל עמדה יש לה שחקנים מהטופ, נבחרת נהדרת וענקית ואחת מהמועמדות לזכייה בתואר. הנבחרת ההולנדית מציגה כדורגל נהדר וראינו את זה כשגם היא הגיעה לגמר המונדיאל והביאה פייט נהדר לספרד.
לדעתי היא תסיים במקום הראשון בבית הקשה הזה.
גרמניה- עוד נבחרת נהדרת, הגרמנים מציגים כדורגל התקפי ונדהר וגם להם יש בכל עמדה שחקנים מהטופ, הנבחרת הגרמנית לא הגיעה לגמר המונדיאל אבל לכל אורך הטורניר היא הייתה מועמדת לזכייה וגם כאן היא אחת מהמועמדות.
לדעתי היא תסיים שנייה בבית.
פורטוגל- למרות שלפורטוגל יש אחלה שחקנים כולל את רונאלדו שנחשב לאחד מהחלוצים הגדולים כיום היא לא מספיק טובה בשביל לנצח את הגרמנים וההולנדים.
לדעתי היא לא תעפיל ותסיים במקום השלישי.
דנמרק- הנבחרת הזאת בכלל לא שווה לשאר הנבחרות, היא נפלה על בית מאוד קשה ואין לה שום סיכוי.
תסיים במקום הרביעי.
בית ג:
קבוצות בבית: ספרד, איטליה, קרואטיה ואירלנד.
ספרד- אלופת העלום ואלופת אירופה, מציגה כדורגל נהדר ומרשים, עם שחקנים מוכשרים מהטופ היא תרוץ עד הסוף ואני מאמין שגם השנה תזכה בעקבות זה שיש לה חלק מהשחקנים הכי טובים בעולם, אני לא רואה מישהו שיכול לעצור אותם.
מקום ראשון בבית ואני מאמין שגם זכייה בתואר.
איטליה- לאחר האכזבה הנוראית במונדיאל האיטלקים ירצו לשמח את האוהדים ולהצליח השנה ביורו. הסגל האיטלקי עכשיו משלב שחקנים עם ניסיון וכמה צעירים מוכשרים, אם הם יתגבשו האיטלקים יציגו כדורגל נהדר ויכולים להגיע לפחות עד חצי הגמר.
מקום שני בבית.
קרואטיה- לא שווה לשתי הראשונות אבל יותר טובה מאירלנד, אין ממש מה לכתוב, היא תסיים שלישית.
אירלנד- הנבחרת הכי גרועה בבית ואין לה שום סיכוי להפתיע, היא תסיים אחרונה בלי נקודות.
בית ד:
קבוצות בבית: אוקראינה, שבדיה, צרפת ואנגליה.
אוקראינה- המארחת השנייה, אני לא רואה לה הצלחה רבה, היא פשוט לא מספיק טובה בשביל להשיג נקודות נגד שאר הקבוצות בבית.
תסיים במקום האחרון.
שבדיה- נבחרת לא מדהימה אבל לא רעה, עדיפה על אוקראינה ואולי תצליח לגנוב תיקו מצרפת.
בסך הכל תסיים שלישית.
צרפת- עוד נבחרת שנכשלה באופן מביש במונדיאל ורוצה להחזיר לעצמה את הכבוד שלה. הצרפתים לא מוכנים להיכשל הפעם ויעשו הכל בשביל לעלות.
לדעתי היא תסיים שנייה.
אנגליה- נבחרת נהדרת, שחקנים נהדרים, תוצאות נוראיות. הנבחרת האנגלית פשוט לא מתפקדת טוב, יש לה את כל השחקנים שהם צריכים אבל הם לא מצליחים להביא תוצאות. אני מאמין שתחת המאמן החדש הם יצליחו דווקא הפעם.
יסיימו במקום הראשון.
זהו, מוזמנים להגיב מה אתם חושבים יקרה בבתים.

ציטוט ההודעה
ספוילר: