אתגר חדש בפורום Winner!!
האתגר הוא פשוט וקל, אנחנו (אני ונדב- Ferrari.) נביא לכם כל יום 2 משחקים של היורו (פעם אני פעם הוא תלוי מי יהיה זמין באותו זמן), אתם תצטרכו לנחש את התוצאה שתיהיה במשחק ממש כמו בWinner Single רק שפה זה נקרא Euro Predictor= "לנבא יורו"
דוגמא:
אנחנו מביאים משחק איטליה - ספרד (דוגמא)
הימרתי שיצא 2-0 לספרד ואכן יצא 2-0 לספרד אתם מקבלים 5 נקודות (על ניחוש תוצאה נכונה).
במידה והימרתם 2-0 ויצא 3-1 לספרד (סתם דוגמא) אתם מקבלים רק 2 נקודות על ניחוש של ניצחון.
במידה וההימור שלכם לא נכון והקבוצה שבחרתם הפסידה או יצאה תיקו או אם ההימור שלכם לא יצא לטובתכם אתם לא מקבלים כלום.
כל יום אנחנו נפרסם את 2 המשחקים של אותו היום, כדי שתיהיו עיקביים, מותר להמר עד 10 דק' לפני תחילת המשחק.
דוגמא: המשחק של ספרד-איטליה מתחיל ב19:00 והמשחק של יוון- פולין מתחיל ב21:45 מותר להמר עד 18:50 כלמר 10 דק' לפני תחילת המשחק הראשון.
*הערה חשובה- אנו ניתן גם כמה שאלות בונוס שבוע לפני היורו שתזכה אותם בנק' שאלות כמו:
איזו קבוצה תזכה ביורו? (דוגמא בחרתי באיטליה) והיא זכתה אני ונדב נתייעץ על סכום נק' שתקבלו על כך
איזה שחקן יהיה מלך השערים? כמו שנכתב למעלה.
ועוד..
מי יכול להשתתף?
כולם, אין צורך בהרשמה או ב"דמי כניסה" תוכלו לנחש מתי שבא לכם
יש בעיה? לא מבינים?
שלחו לי הודעה פרטית או לנדב (.Ferrari) ואנו נסביר לכם ביותר מפורט.
1. אסור לערוך את ההודעה שלכם לא משנה מה הסיבה.
*במידה וערכתם, ניחושכם לא יחשב.
2. אין להספים או לקלל באשכול, לכל שאלה או בעיה תפנו לפרטי.
3. יש לשמור על שפה והתנהגות נאותה לאורך כל האתגר.
4. חל איסור מוחלט על העברת ניקוד בין משתמשים
כמובן שכל חוקי עשינו עסק ופורום אטרף חלים גם כאן והעובר על החוקים יענש.
5. מותר להמר עד 10 דק' לפני תחילת 2 המשחקים של אותו היום, כלמר אם המשחק של איטליה-ספרד מתחיל ב19:00 והמשחק של יוון-פולין מתחיל ב21:45 ההימורים יסגרו ב18:50.
בד"כ האשכול יהיה סגור אך במידה והגבתם אחרי הזמן שנקבע לסגירת ההימורים, ניחושכם לא יחשב
מקום 1:
שינוי תת ניק לבחירה (רגיל) ו300 נק'
מקום 2:
שינוי ניק ו150 נק'
שווה לא?
Super Pippo - נק' 75
-Max- - נק' 54
Display - נק' 73
Bender - נק' 48
Blancos - נק' 61