קרדיט לאתר אחר.
הסבר:
הGunner היא עבודה שדיי תומכת בעבודות אחרות עד רמה 70 מרמה 70 הוא מקבל סקילים שיכולים לשרוף\להקפיא וגם כן לתקוף הרבה מפלצות(6)בעבודה ראשונה הGunner משעמם מאוד אבל התגמול מתקבל בעבודה 3 ו4 כאשר אתה יכול להרוג בוסים בקלות רבה כמובן שאחרי הBB הדמג' שלהם עלה Gunner ממוצע ברמה 40 יכול להגיע לדמג' של 4K+- גם כן הם קיבלו אחרי הBB סקילים חדשים ומפתיעים ושיפורים לסקילים שלהם פיראט רובים הוא דמות המתבססת על הסטטים Dex וStr פיראטים רגילים מעלי ככה(הסבר על Strless\Lowstr בסוף המדריך):
Str-מעלים Str ככמות הרמה שלך דוגמא: אני רמה 15 אז הStr שלי יהיה 15 וכול השאר ילך לDex בעיקרון מרמה 10 מעלים נקודה אחת בStr ו4 בDex כול רמה
Dex-כול השאריות מהStr הולך לDex דוגמא: אני רמה 30 ויש לי 30 Str אז כול השאר יילך לDex(בעיקרון כול רמה 4 נקודות הולכות לDex)
יתרונות:
1)אחרי הBB דמג' חזק מאוד
2)יכול לשרוף\להקפיא
3)סקיל מאוד שימושי של Roll The Dice(כמעט כולם ירצו אותך לפארטי)
4)יכולים לעשות Mobbing בקלות
חסרונות:
1)Hp\Mp ממוצע
2)קשה להתרגל לשחק איתו(אני התרגלתי רק ברמה 85)
3)קשה למצוא כדורים בFM
4)המחירים של הרובים עלו
אם הגעתם עד כאן והחלטתם שאתם ממשיכים ברכותיי! הנה המדריך לעבודה ראשונה [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
עבודה ראשונה:
קודם כול מרמות 1~10 לעשות את המשימות בMaple Islend אחר כך לעבור לVictoria ולהפוך לפיראטים(אני בטוח שכול אחד יודע אז אני לא יסביר)
סקילים:
אני יסביר על כול סקיל(בגלובאל השמות שונים אני רושם עם השמות של גלובאל והסקילים מסודרים לפי הסדר):
Bullet Time-ככול שהרמה בסקיל יותר גבוהה הוא יביא לכם יותר Acc(סקיל חשוב)רמת מקס 20
Flash Fist-נותן למפלצות אגרוף אחד בעוצמה רבה ככול שהרמה עולה הנזק עולה(לא נוגעים בזה!) רמת מקס 20
Somersault Kick-בועט בכמה מפלצות עם סיבוב באוויר ככול שהרבה עולה הנזק עולה(סקיל Mobbing דיי חשוב) רמת מקס 20
Double Shot-יורה במהירות 2 כדורים מהרובה ככול שהרמה עולה הנזק עולה(סקיל חשוב מאוד!) רמת מקס 20
Dash-במידה ותלחץ על הסקיל או על המקש -> -> או <- <-(אני מתכוון לחצים במקלדת) השחקן ירוץ ויהיה מהיר יותר ככול שהרמה עולה הזמן של הסקיל עולה(סקיל דיי חשוב) רמת מקס 10
בילד:
10: 1 Double Shot
11-16: 3 Double Shot
17: Double Shot 1 (max), 2 Bullet Time
18-23: 3 Bullet Time
24-26: 3 Dash
27: Dash 1 (max), 2 Somersault Kick
28-30: Somersault Kick level 11
סיכום בילד:
Max Double Shot
Max Bullet Time
Max Dash
Level 11 Somersault Kick
בילד זה הוא בילד למי שיש לו כסף ותקציב ואין לו בעיה עם לקנות כול הזמן שיקויים בילד זה הוא בילד התקפי והוא המומלץ ביותר(לפי דעתי)
בילד 2:
10: 1 Double Shot
11-16: 3 Bullet Time
17: Bullet Time 2 (max), 1 Double Shot
18-23: 3 Double Shot
24-26: 3 Dash
27: Dash 1 (max), 2 Somersault Kick
28-30: Somersault Kick level 11
סיכום בילד 2:
Max Double Shot
Max Bullet Time
Max Dash
Level 11 Somersault Kick
בילד זה ובילד 1 הוא אותו דבר רק שסדר ההעלאות בסקילים שונה בילד זה הוא למחוסרי תקציב שרוצים לחסוך כמה שיותר בשיקויים
כמובן הבילד הזה פחות מומלץ
ברכותיי~! הגעתם לרמה 30(לא רמה כול כך מכובדת XD) אבל עדיין אתם מוכנים לעבודה ה-2 מה שצריך לעשות זה פשוט ללכת לKyrin ולקחת את הקווסט
Path Of Gunsliner אחר כך לדבר איתה שוב ולבקש להכנס לחדר השמור שמה יהיו תמנונים פשוט להרוג 15 כאלה ולקחת 15 דרופים שלהם(יוצאים ב100%)
חוזרים אלייה וטאדאם! אתם עבודה 2! אתם בטח חושבים איך להעלות נכון? הנה הבילד+התמונה:
סקיל חדש-
Critical Shot שמעלה אחוזי קריטיקל!
סקילים והסבר לפי הסדר:
Gun Mastery-מעלה את הAcc ואת ההתקפה גם כן ככול שעולים רמה אפשר לשאת יותר כדורים(שימושי מאוד) רמת מקס 20
Gun Booster-מעלה את מהירות ההתקפה לכמות זמן ככול שמעלים בסקיל הזמן עולה(סקיל חשוב מאוד) רמת מקס 20
Invisible Shot-יורה 3 יריות מהירות שפוגעות ב3 מפלצות ככול שהסקיל עולה רמה הנזק עולה(הסקיל הכי שימושי עד עבודה 3) רמת מקס 20
Granade-יורה רימון אל עבר המפלצות ככול שהרמה עולה הנזק עולה וזמן הבערה עולה(לא חשוב כול כך) רמת מקס 20
Blank Shot-מהמם את המפלצות ומשתק אותם תוקף עד 3 מפלצות ככול שהרמה עולה הנזק ואחוזי השיתוק עולים(דיי שימושי) רמת מקס 20
Wings-כאשר אתה נופל ומפעיל את הסקיל הזה הוא מאט את מהירות הנפילה ככול שעולים רמה נמשך ליותר זמן(סקיל דיי מטומטם O__O) רמת מקס 10
Reciol Shot-יורה כדור אחד בעוצמה רבה על עבר המפלצת ומתרחק בגלל ההדף ככול שרמת הסקיל עולה הנזק עולה(סקיל מאוד שימושי יכול לשמש כFJ) רמת מקס 20
Criticel Shot-מעלה את האחוזים שיצא Crit ככול שהרמה עולה ה% עולה רמת מקס 10
בילד 1:
30: 1 Invisible Shot
31-36: 3 Invisible Shot
37: 1 Invisible Shot (max), 2 Mastery
38-43: 2 Mastery max
44-45: 3 Booster level 6
46-48: 3 Critical Shot
49: 1 Critical Shot (max), 2 Wings
50: 3 Wings
51-56: 3 Recoil Shot
57: 2 Recoil Shot (max), 1 Wings
58: 3 Wings
59: 1 Wings (max), 2 Booster
60-63: 3 Booster (max)
64-69: 3 Blank Shot
70: 2 Blank Shot (max), 1 Grenade
סיכום בילד 1:
Max Invisible Shot
Max Mastery
Max Booster
Max Critical Shot
Max Wings
Max Recoil Shot
Max Blank Shot
Level 1 Grenade
הבילד הזה הוא הבילד שאני בחרתי הוא שימושי מאוד אין צורך בסקיל Granade כי הוא לא שימושי במיוחד וגם כן בעבודה 3 יש את הFlameThrower שהוא הרבה יותר טוב מGranade וגם כן תוכלו לעשות Mobbing בגלל הInvs Shot(אני השתמשתי בבילד לפני הBB זה בילד שבנוי לאחרי למה? כי ברמה 35 אתם תורידו בממוצע עם Invs Shot 1.5K)
בילד 2:
30: 1 Invisible Shot
31-36: 3 Grenade
37: Grenade 2 (max), 1 Wings
38: 3 Wings
39: 1 Wings (level 5), 2 Recoil Shot
40-45: 3 Recoil Shot
46: 3 Wings
47: Wings 2 (max), 1 Mastery
48-53: 3 Mastery
54: Mastery 1 (max), 2 Booster
55: 3 Booster
56: Booster 1 (level 6), 2 Critical Shot
57-58: 3 Critical Shot
59: Critical Shot 2 (max), 1 Booster
60-63: 3 Booster
64:Booster 1 (max), 2 Blank Shot
65-70: 3 Blank Shot
סיכום בילד 2:
Max Grenade
Max Mastery
Max Booster
Max Critical Shot
Max Wings
Max Recoil Shot
Max Blank Shot
Level 1 Invisible Shot
לפי דעתי בילד 1 יותר שימושי כי פה אתם בעצם מחליפים את Granade בInvs Shot שהוא סקיל ממש שימושי אבל מי שרגיל לשחק עם Granade כMobbing שיבחר בבילד הזה(אגב בילד זה דיי גרוע כי Granade שורף זה נכון אבל הFlamethrower שורף יותר חזק ומוריד יותר)
כול כך מהר? רמה 70?! אחרי הBB זה מאוד אפשרי אני לא יסביר איך להפוך לעבודה 3 כי פשוט ייקח לי הרבה זמן אני יצרף סרטון בתגובה 5 הנה התמונה של המקום החדש של הדלת של עבודה 3(תכינו מראש Dark Crystel כול הפרטים על עבודה 3 בתגובה 5) הנה המקום החדש של השער:
רואים את העיגול שסימנתי? שמה השער החדש(כמובן שקיצרו את המפה אחרי הBB)
טוב סקילים!:
Brust Fire-משדרג את Double Shot בדמג' ובמספר הכדורים ככול שהרמה עולה הנזק עולה(סקיל עיקרי לBOSSIM)רמת מקס 30
Ice Splitter-יורה קרח על 6 מפלצות עם אפקט הקפאה ככול שהסקיל עולה רמות הנזק וזמן ההקפאה עולה(דיי שימושי)רמת מקס 20
Flamethrower-הסקיל שילווה אותכם עד 120! יורה אש על 6 מפלצות עם אפקט בערה ככול שהרמה עולה הנזק וזמן הבערה עולים(הסקיל Mobbing עד רמה 120)רמת מקס 20
Octopus-מזמן תמנון שיעבוד כמו רובה ישאר במקום ויתקוף מפלצות ככול שהרמה עולה זמן הזימון עולה וגם הנזק(CoolDown 10 Secs)רמת מקס 30
Gavitora-מזמן שחף שירחף מעל המפלצות ויפיל על אחת מהם פצצה ככול שהרמה עולה הנזק עולה(CoolDown 5 Secs)רמת מקס 30
Homing Beacon-יורה ביצה על אחת המפלצות ועושה שכול התפקה שלך תהיה מכוונת אלייה ככול שהרמה עולה הנזק עולה(לא שימושי אבל צריך אותו לסקיל בעבודה 4)רמת מקס 20(לא בטוח)
Roll The Dice-סקיל חדש בעצם אתה מגלגל קובייה ומקבל Buff רנדרומלי ככול שהרמה עולה הCoolDown יורד והזמן של הסקיל עולה(Lvl 20 CoolDown 200 Secs)
בילד 1:
70: 1 Burst Fire
71-83:פה אתם בוחרים או מקס FlameThrower או מקס Ice Splitter מעלים במה שבחרתם למקס ואז בשני
84: 1 Ice Splitter\Flamethrower (max), 2 Lucky Dice
85-90: 3 Lucky Dice max
91-100: 3 Octopus max
101-106: 3 Burst Fire
107: 1 Burst Fire (max), 2 Homing
108-114: 3 Gaviota level 21
115-120: 3 Homing max
סיכום בילד 1:
Max Burst Fire
Max Flamethrower
Max Ice Splitter
Max Lucky Dice
Max Octopus
Max Homing
Level 21 Gaviota
בילד מאוד טוב אני משתמש בו אתם תקבלו יותר EXP בגלל הקובייה וגם יש לכם Mobbing כבר ברמה 83
בילד 2:
70: 1 Burst Fire
71-83:פה אתם בוחרים או מקס FlameThrower או מקס Ice Splitter מעלים במה שבחרתם למקס ואז בשני למקס
85-89: 3 Burst Fire
90: 2 Burst Fire (max), 1 Octopus
91-99: 3 Octopus
100: 2 Octopus (max), 1 Homing
101-106: 3 Homing
107: 1 Homing (max), 2 Lucky Dice
108-113: 3 Lucky Dice max
114-120: 3 Gaviota level 21
סיכום בילד 2:
Max Burst Fire
Max Flamethrower
Max Ice Splitter
Max Lucky Dice
Max Octopus
Max Homing
Level 21 Gaviota
בבילד הזה בעצם אתם מקבלים את הקובייה מאוחר יותר מה שנותן לכם יותר סקילים תוקפים מוקדם יותר זה בילד של מי שלא רגיל לbuffs ומעדיף לקנות HS
חרשתם? נהנתם? הגיע הזמן לרמה 120! עבודה דיי קשה מצפה לכם בהמשך(מדריך לעבודה 4 בתגובה 5)
עכשיו אחרי העבודה המתישה סקילים!:
Elemantal Boost-מעלה את ההתקפה וזמן ההקפאה\בערה של הFlamethrower\Ice Splitter ככול שהרמה עולה הנזק גדל(שימושי מאוד!)רמת מקס 30
Bullseye-מעלה את הנזק הנגרם למפלצת ככול שהרמה עולה יותר נזק(צריך Homing Beacon Max)רמת מקס 20
Wrath of the Octopus-מעלה את זמן הזימון של התמנון ומזמן במקום תמנון 1 2 תמנונים!(דרוש Octopus Max)רמת מקס 20
Rapid Fire-יורה הרבה מאוד כדורים במהירות רמה צריך ללחוץ רצוף על המקש ככול שהרמה עולה הנזק עולה(דרוש Brust Fire Max)רמת מקס 30
Air Strike-מזמן המון שחפים שמתפוצצים יחד עם המפלצות ככול שהרמה עולה הנזק עולה(דרוש Gavitora 15)רמת מקס 30
BattleShip-מזמן ספינה שעלייה רוכב השחקן ירוה על המפלצות ככול שהרמה עולה הזמן של הזימון עולה(לא יכול להשתמש בכול הסקילים)רמת מקס 10
Battleship Cannon-יורה 4 כדורי תותח מהספינה ככול שהרמה עולה הנזק עולה(חייב להיות על הספינה)רמת מקס 30
Battleship Torpado-יורה טורפדו שעובר דרך המפלצות וגורם נזק ככול שהרמה עולה הנזק עולה(חובה להיות על הספינה)רמת מקס 30
Mind Control-גורם לאחד המפלצות להתקיף מפלצות אחרות לכמה זמן ככול שהרמה עולה הזמן עולה רמת מקס 20
Maple Warrior-מעלה את ה% של הסטטים לכמה זמן ככול שהרמה עולה הזמן עולה(יש לכול עבודה 4)רמת מקס 30
Hero Will-יש סיכוי שתצליח לחמוק ממתקפת האויב כול רמה ה% עולה(יש לכול עבודה 4)רמת מקס 1
Pirate's Revenge-סקיל חדש שהתקפת יש סיכוי שיהיה באף שיגדיל את ההתקפה שלך ככול שהרמה עולה ה% עולה רמת מקס 10
אין פה בילדים! בעבודה ראשונה תעלו איך שתרצו אבל אני ממליץ לעשות את זה:
120: 1 Elemental Boost/Battleship Torpedo, 1 Battleship, 1 Rapid Fire
אגב כול הסקילים ברמת מקס 30 בגלל המסטרי בוקס
עכשיו למקומות אימון ומדריכים:
מקומות אימון:
1~10-קווסטים של מייפל איילנד
10~20-חזירים כחולים\משימות עבודה
20~30-Subway Pq
30~36-Mush king קווסטים של הממלכה
36~40-או הקניון בקרנינג או CDS בקניון
40~48-CDS או קרנבל PQ
48~60-Scarecrows
60~65-Robos
65~88-Jesters
88~120-MP3 אפשר גם ללכת באמצע לקנטאורים
120+-בוסים Lefre ועוד....
מדריכים באנגלית:
עבודה 4:
http://ayumilovemaple.wordpress.com/...ent-guide-faq/
עבודה 3 תשובות\שאלות:
http://ayumilovemaple.wordpress.com/...s-and-answers/
כדורים(שתדעו איך הם נראים):
תמונה של כול הרובים(אני הכנתי):
סרטונים:
נגד הבוס של עבודה 3:
רמה 150 מתאמן:
;;feature=fvst
Outlaw מתאמן:
רמה 100 Outlaw:
http://www.youtube.com/watch?v=etmjf...eature=related
קרדיטים לי על המדריך על הבילדים לאחד הבלוגים ולגוגל על התמונות אגב כול מיש אומר שהבילדים לא נכונים בעיה שלו לי יש Gunslinger רמה 95 שהעלה ככה ואני מוריד 27K
(אם יהיה ביקוש אני יצלם את הOutlaw שלי אחרי הBB מתאמן בMp3)
Lowstr:
מי שיש לו כבר ניסיון בפיראט והוא רוצה Dmg יותר גבוהה וגם כן אם יש לו תקציב יכול לפתוח Lowstr הLowstr הוא כמו פיראט רגיל רק מעלה שונה:
Str-מעלים בStr רגיל עד רמה 50(כמו שאמרתי צריך להיות 50 Str ברמה 50)אחר כך מפסיקים להעלות בStr כי יש חפצים שמביאים בונוסים(Zh\Pac\Robe) יש אפשרות שמי שרוצה Scar טובה יעלה רגיל עד רמה 80 ואחר כך יפסיק
Dex-מעלים בDex רגיל עד רמה 50(שוב עיקרון נקודה אחת בStr 4 בDex) מרמה 50\80 מעלים רק 5 נקודות(כולם) לDex לא משנה מה! כי אם לא תעלו אתם תהרסו את השחקן
Strless:
הכי חזק מבין הסוגים השונים הגלל שהוא מעלה הכול כולל הכול לDex דרוש תקציב ענקי של בערך 2B לפחות ואפשר גם יותר(ככול שיש יותר הוא יותר טוב והוא מעלה ככה:
Str-לא נוגעים בStr! מעלים הכול כולל הכול לDex(מי שרוצה Strless אם תגעו בStr זה יהרוס לכם)
Dex-מעלים הכולל כולל הכול בDex כול הנקודות(5) הולכות לסטאט הזה מה שהופך אותכם לחזקים מאוד

ציטוט ההודעה