יש לי ת'הודעה הזאת במחשב http://www.siz.co.il/view/ejzl5ztkynnz.jpg.htm מה לעשות ? מיואש כבר
יש לי ת'הודעה הזאת במחשב http://www.siz.co.il/view/ejzl5ztkynnz.jpg.htm מה לעשות ? מיואש כבר
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.תריץ סריקת וירוסים מלאה במצב בטוח עם הכלי להסרת תוכנות זדוניות ל32 בייט ל64 בייטועם.....זה.
http://www.liutilities.com/products/...brary/windows/
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 25-05-2012 בשעה 14:49.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מדובר בוירוס.
בצע בקפידה את השלבים שניסים מעלי הציע.
בנוסף רוקן לחלוטין את תיקייה ה Temp שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איך אני מרוקן את התיקייה של ה Temp שלי ? (אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ב 100 % בגלל זה שאלתי )![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל - הפעלה (Run) - רשום %temp% -לחץ אנטר
סמן את כל מה שנמצא בתיקייה (Ctral+A) ומחק את התוכן שלה..
בנוסף ניתן לבצע ניקוי של קבצים זמניים בעזרת התוכנה Ccleaner
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
התחלתי לסרוק היום עם ה32 ביט אבל בלי שום קשר לכלי הזה ,המחשב עוד לפני כן בדיוק באותו יום שהתחילה לצוץ ההודעה , המחשב מכבה את עצמו בלי שום סיבה שנראת לעין ומפעיל אותו מחדש ז"א הפעלה מחדש וגם יש פעמים שהמחשב מפסיק להגיב ובשביל שהוא יגיב אני חייב להפעיל מחדש ואז הוא פועל כביכול רגיל מה עושים במצב כזה על מנת שאני יוכל לסרוק ולהסיר את הווירוסים מהמחשב שלי ?
מ א ו ש ר
זה קורה גם במצב בטוח?
כיצד להפעיל את המחשב במצב בטוח
בעיקרון הוירוס עושה את זה על מנת שלא תוכל להסיר אותו
התחל הפעלה רשום TASKS ומחק הכל
מ א ו ש ר
כמו כן כדאי להריץ סריקה על קבצי מערכת ולתקן אותם במידת הצורך(דורש דיסק התקנה של הווינדוס)
Start-Run-CMD
להריץ את הפקודה:
sfc /scannow
ה 32 ביט התקנתי אותו העלתי אותו הכל טוב ויפה אבל ה 64 ביט הוא לא נותן לי להתקין והנה ההודעה שאני מקבל http://www.siz.co.il/view/zzytywhum42y.jpg.htm מה עושים ?![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
אתה לא צריך את ה64 רק 32 , זה מיועד למי שיש 64
מה היו תוצאות הסריקה של ה32 ?
זהו שאני די בבעיה המחשב לא נותן לי להכנס למצב בטוח כשאני לוחץ עליו הוא מחזיר אותי לחלון האפשרויות איך אני רוצה לעלות את המחשב , וכשאני סורק כשהמחשב לא במצב בטוח אלה מצב רגיל אז הוא נתקע מה לעשות ?![]()
מ א ו ש ר
בצע
ולאחר מכן נסה לבצע סריקה.
אם לא עזר נסה את RKILL ולאחר מכן נסה לבצע סריקה
אם לא עזר נסה
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 01-06-2012 בשעה 00:14.
זאת בעיה נפוצה או שפעם ראשונה שלך שנתקלת בבעיה כזאת ?![]()
מ א ו ש ר
פעם ראשונה בחיים שלי.